Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις στη Φλώρινα

Με δίωρη κατάληψη του ΑΗΣ Αμυνταίου και συμβολικό αποκλεισμό του κόμβου Βεύης για μία ώρα, ξεκίνησαν από σήμερα οι κινητοποιήσεις των φορέων της Φλώρινας.
Κορύφωση των κινητοποιήσεων θα είναι η αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 11 το πρωί, στην κεντρική πλατείας της Φλώρινας.

4 σχόλια:

  1. Συμπατριωτες μου, εαν δεν δωσουν λυσεις στα δικαια αιτηματα μας ,τον αλλον μηνα εχουμε εκλογες,δεν πρεπει να πατηση κανης στης καλπες,αρκετα με τους ψευτες τοσα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ω ρε, σκέφτομαι, πόσες επιδοτήσεις με τα ψεύτικα στρεμματικά φάγαμε, πόσες αποζημιώσεις που δεν δικαιούμασταν αρμέξαμε, πόσα καρπωθήκαμε από σεμινάρια σεμιναρίων, από παραστάσεις σε συμβούλια, από ασφαλτοστρώσεις των 2 εκατοστών αντί των 5 εκατοστών, από τα ταμεία των ασφαλισμένων, από προγράμματα της ευρωπαϊκής ένωσης (τάχα μου, αναπτυξιακά), από επιδοτήσεις ανπήρων που περπατάνε, τυφλούς που βλέπουν πιο καλά κι απο αυτούς που φοράνε γυαλιά, ώρε, ώρε, από έργα με απευθείας ανάθεση, από μη καταβολή του φόρου που μας αναλογεί, του ΦΠΑ,τη μη δήλωση ενοικίων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε.
      Εγώ, ούτε επιδοτήσεις πήρα, ούτε ασφαλτόστρωση των 2cm αντί για 5cm έκανα, ούτε εκλεγμένος δημοτικός, νομαρχιακός, περιφερειακός, τοπικός ή οτιδήποτε άλλο υπήρξα, ούτε "δήθεν" αναπηρική σύνταξη παίρνω, ούτε μου ανέθεσε κανένας κανένα έργο "απευθείας", φυσικά είμαι συνεπέστατος σtις φορολογικές μου υποχρεώσεις και ζητάω πάντα απόδειξη κατά τις αγορές μου.
      Από κάτι τέτοιους σαν εσένα, που κατέχουν -απ΄όσο βλέπω- πολύ καλά τις λαμογιές φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Τύπους σαν εσένα εννοούσε ο χοντρός όταν είπε μαζί τα φάγαμε. Δείχνεις να αναπολείς αυτές τις μέρες.
      Και εν τέλει, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις να πείς. Οτι μας αξίζει ότι περνάμε σήμερα; Εσένα μπορεί να σου αξίζει. Ότι έφαγες, έφαγες. Σε εμένα και πολλούς άλλους όμως, σίγουρα όχι.

      Διαγραφή
  3. Πάντως .....πρώτη μούρη στον αποκλεισμό, το βανάκι της ΜΕΤΕ (Μεσσήνης). Εμ βέβαια, να σταματήσουμε να φέρνουμε κάρβουνο από Βουλγαρία και Τουρκία, και να φέρνουμε από το Προσήλιο Σερβίων Κοζάνης(λιγνιτωρυχείο ΜΕΤΕ), αφού "μπλοκάραμε" την διαδικασία ανάθεσης της Βεύης (προσφυγή Μεσσήνη-Κοπελούζου)και παγώσαμε τη λειτουργία της Αχλάδας με τα παιγνιδάκια μας! Βρε δε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.