Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Το Ε.Κ.Φ. ευχαριστεί...

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, ευχαριστεί όλους τους κατοίκους του νομού μας, για τη μεγαλειώδη συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012. Δηλώνουμε ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί έως ότου φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα που θα ικανοποιούν το λαό της Φλώρινας.
Η συμμετοχή σας, μας αποδεικνύει το δίκαιο των αιτημάτων μας και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο για τη συνέχιση των αγώνων μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ε.Κ.Φ.

3 σχόλια:

  1. Ηρεμήστε μάγκες! Σιγά μην ήρθαμε να ακούσουμε εσάς! Πλάκα θα μας κάνεις Μπίρο...σου δώσαμε κουράγιο να συνεχίσεις ποιον αγώνα άραγε? Να μη πηγαίνεις στη δουλειά και να απολαμβάνεις ζωήν χαρισάμενη!! Πραγματικά, μα το Θεό, πλάκα μας κάνεις!! Δε παίζεσαι εσύ ρε Μπίρο!!! Πήρες φόρα, φόρα κατηφόρα Μπίρο!!! Κατεβαίνεις και υποψήφιος με τον Κουβέλη, ε? Σωστά? Θα φας καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο φθόνος είναι έκδηλος. Γιατί ο Μπίρος να είναι σ'αυτή την θέση και όχι εγώ;

      Αν όμως αύριο βρεθώ εγώ ή τα παιδιά μου σε μια τέτοια θέση, τότε τουμπεκί ψιλοκομμένο!

      Κάθε προσπάθεια σε αυτόν τον τόπο προσωποποιείται και απαξιώνεται.

      Θεωρώ λάθος να μας ευχαριστούνε που παρευρεθήκαμε σε μια εκδήλωση που αφορά τα προβλήματα όλων μας, μπράβο τους όμως που ήταν οργανωτές. Γιατι χωρίς αυτούς και τους συλλόγους απλά δεν θα είχαμε συγκεντρωθεί!

      Διαγραφή
  2. Ουστ εργατοπατέρες, ο έπαινος δεν ανήκει σε εσάς (Μπίρο, Δεληγιώργη) αλλά στον Σαπαλίδη και σε όλους όσους ασχολήθηκαν με αυτό από φιλότιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.