Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Νίκη της γυναικείας ομάδας του Φιλώτα στην Κοζάνη

Δυσκολότερη νίκη απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, σημείωσε η ομάδα του Φιλώτα ΜΠΣ, στον αγώνα που διεξήχθη στο ΔΑΚ Κοζάνης για την 7η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, ενάντια στον ΠΑΣ Αίαντα Κοζάνης, με σκορ 19-26.
Το παιχνίδι ήταν αργό, δυνατό αλλά και νευρικό και για τις 2 ομάδες, οι οποίες δεν απέφυγαν τα πολλά λάθη. Η ομάδα του Φιλώτα έκανε ένα ξεπέταγμα στο 2ο 10λεπτο παίρνοντας διαφορά 4 γκολ, την οποία και συντήρησε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στα πρώτα 20 λεπτά του 2ου ημιχρόνου ο Αίαντας με αντεπίθεση διαρκείας έφερε στα ίσα το σκορ (18-18), αλλά ο Φιλώτας πιάνοντας εκρηκτική απόδοση στο τελευταίο δεκάλεπτο, έκανε ένα σερί 8-1 και τελείωσε εύκολα τον αγώνα.
Τα δεκάλεπτα ήταν 2-2, 4-77, 9-13 ημίχρονο, 13-15, 17-18, 19-26 τελικό.
Καλύτερες παίκτριες του αγώνα από τον Φιλώτα, ήταν η εκπληκτική Τσουτσουλάκη (8 γκολ, με ποσοστό 100%) και η Σουμτάκη, ενώ από τον Αίαντα ήταν η Ιακωβίδου (8 γκολ) και Γκουντίου (4 γκολ).
Συνθέσεις των ομάδων:
Φιλώτας: (Λιότσκα Θεανώ) Τσουτσουλάκη Τάνια 8, Γκάτσιου Άννα 9, Κλάζογλου Ειρήνη 1, Πιχτράκη Γεωργία 4, Σουμτάκη Ιωάννα, Φυλάκη Φιλιππία 2, Κούπα Ιωάννα, Παραστατιδου Σουμέλα, Στρατάκη Ειρήνη 2, Τολούδη Ελευθερία, Βογιατζή Μαρία, Χαριτοπούλου όλγα, Αβραμίδου Ελένη.
Αίαντας: (Παλαμάς Αθ.-Μιχαηλίδης Μ.) Παπαδοπούλου Φωτεινή, Τσαμπούρη Μαρίνα, Μανακίτσα Νικολέτα 4, Κουτσουγιώτα Χριστίνα 2, Γκουντίου Ελένη 4, Γρίβα Χριστίνα-θεοδώρα 1, Ιακωβίδου Ηλιάνα 8, Σταθοπούλου Ελευθερία, Πλιάκα Ευαγγελία, Τσιάμη Δέσποινα, Σαββούδη Δέσποινα.
Οι διαιτητές του αγώνα Κοτζαφίλιου Αγάπη από την Πτολεμαΐδα και Χουιλίδης Παύλος, από την Κοζάνη, σφύριξαν πάρα πολύ καλά και κράτησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού όποτε χρειάστηκε.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα της Κοζάνης για την καλή φιλοξενία αλλά και την δουλεμένη ομάδα που παρέταξε.

Αγώνας Κατηγορίας Κορασίδων
Η ομάδα κορασίδων του Φιλώτα ΜΠΣ έπαιξε με την αντίστοιχη ομάδα του Φ.Σ. Αρίωνα Πτολεμαΐδας, στο «Γ. Χαλκίδης», οπού και ηττήθηκε με σκορ 45-14.
Τα δεκάλεπτα ήταν 7-5, 16-7, 21-10 ημίχρονο, 33-11, 36-14, 45-14 τελικό.
Καλύτερες παίκτριες του αγώνα από τον Φιλώτα, ήταν η Τετεδάκη Χρύσα ενώ από τον Αρίωνα η Παχτσαλίδου Δώρα (10 γκολ).
Πολύ καλή και παιδαγωγική η διαιτησία του Αγγελίδη Στέφανου, ενώ πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στην πολύ καλή αμάδα του Αρίωνα.

Αγώνες Κατηγορίας Μίνι
Πρεμιέρα είχε η κατηγορία των Μίνι Κοριτσιών, οπού η ομάδα του Φιλώτα Μ.Π.Σ. σημείωσε μια ήττα αλλά και την πρώτη της νίκη.
Αναλυτικά στον 1ο αγώνα ο Φιλώτας Μ.Π.Σ. έχασε από τον Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ με σκορ 11-6, σε ένα Χαλαρό αγώνα που χαρακτηρίστηκε από την έλλειψη αυτοπεποίθησης της ομάδας μας, η οποία μπήκε «παγωμένη» και δεν μπόρεσε να «ξεπαγώσει» σε όλο τον αγώνα. Πολύ καλές και οι δύο μας τερματοφύλακες έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν (Πουρπούρογλου και Κατσικαράκη) για να κρατήσουν το σκορ σχετικά χαμηλά αλλά η έλλειψη καλών επιθέσεων και εύστοχων σουτ από την ομάδα μας, μας στοίχισε στο τελικό σκορ.
Σύνθεση Φιλώτα Μ.Π.Σ: (Κούπας Δ. – Τσουτσουλάκη Σ.) Δρίλλη Μ. 1, Γκώγκου Π. 1, Πουρπούρογλου Α. (τφ), Μπινίση Δ., Κυριακοπούλου Β., Οκλαλιώτη Χ., Ανδρεάδου Χ., Κιοσέ Κ. 1, Κατσουπάκη Μ. 3, Σφακιανάκη Δ., Ρωμανίδου Α., Ζαρογιάννη Β., Κατσικαράκη Κ. (τφ).
Στον 2ο αγώνα, ο Φιλώτας Μ.Π.Σ. κέρδισε τον Ε.Σ. Αμύντα Αμυνταίου με σκορ 16-5. Σε αυτό τον αγώνα η ομάδα μας φάνηκε να μπαίνει πολύ δυναμικά χωρίς να αφήνει την αντίπαλη ομάδα επί 25 λεπτά να βάλει γκολ. Σε αυτό συνετέλεσε η άψογη παρουσία της Κατσικαράκη στο τέρμα ,η οποία έκανε 4 διπλές αποκρούσεις, καθώς και ο επιθετικός συνδυασμός των Κατσουπάκη (5), Γκώγκου (4), Δρίλλη (4) και Ανδρεάδου (2). Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε την πολύ καλή άμυνα των υπολοίπων παικτριών αλλά και τις πολύ ωραίες πάσες τους που βοήθησαν πολύ τις συμπαίκτριες τους να σκοράρουν.
Σύνθεση Φιλώτα Μ.Π.Σ: (Κούπας Δ. – Τσουτσουλάκη Σ.) Δρίλλη Μ. 4, Γκώγκου Π. 4, Πουρπούρογλου Α. (τφ), Μπινίση Δ., Κυριακοπούλου Β. 1, Οκλαλιώτη Χ., Ανδρεάδου Χ. 2, Κιοσέ Κ., Κατσουπάκη Μ. 5, Σφακιανάκη Δ., Ρωμανίδου Α., Ζαρογιάννη Β., Κατσικαράκη Κ. (τφ).
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες της ομάδας και εύχεται η έναρξη του πρώτου τους πρωταθλήματος, να σηματοδοτήσει ένα λαμπρό μέλλον στον χώρο της χειροσφαίρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.