Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχτηκε ο δήμος Φλώρινας!

Με εξαιρετικά επείγον έγγραφό της η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας κήρυξε πριν από λίγο το δήμο Φλώρινας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω των έντονων χιονοπτώσεων και των πολικών θερμοκρασιών που επικρατούν εδώ και μέρες και σε συνδυασμό με την επικείμενη κακοκαιρία, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί η υπάρχουσα δυσμενής κατάσταση.
Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από σημερινό αίτημα του δημάρχου Φλώρινας και σε συνεννόηση με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, χωρίς ωστόσο να ληφθεί υπόψη η γνώμη όλων των υπολοίπων φορέων, όπως Περιφέρεια, Πολιτική Προστασία, ξενοδόχοι, επιχειρηματίες, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.λπ.

39 σχόλια:

  1. "Χειμώνας" λέγεται, παιδιά. Χαλαρώστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΧΙΟΝΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξέρω που μένουνε και οι 2 και δεν μένουνε Αθήνα. Προπαγάνδα και μπουρδολογίες μυρίζομαι ..

      Διαγραφή
    2. Ρε παιδιά, μήπως οι ηγέτες έχουν πέσει σε χειμερία νάρκη;;;;
      Ποιό θα είναι το όφελος αυτής της ενέργειας;;;;
      Τι θα κερδίσουμε;;;;
      Και αν είναι να κερδίσουμε κάτι να μας το πουν (εκκλησία, δήμος, επιμελητήριο, βουλευτές, ρουφιάνοι)...
      Ή μήπως έχουν γεμάτα τα ντεπόζιτα;;;;
      Αυτός ο τόπος υποφέρει από ηγέτες, και μάλλον ποτέ δεν θα αποκτήσει....

      Διαγραφή
    3. δεν θα αποκτησει γιατι ολοι κοιταμε τον εαυτουλη μας,οταν ερχονται οι εκλογες ολα αυτα τα ξεχναμε και ασχολουμαστε με το πως και σε ποιον θα ξεπουλησουμε την ψηφο μας!!!!!!!!!!!!θα ηθελα πολυ να σας δω στις επομενες εκλογες να ψηφισετε με βαση το ποιος θα μπορουσε να κανει κατι καλο επιτελους, στην πολη.... αντε να σας ΔΩ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. so what? δηλ και τι θα γίνει τώρα? θα φθηναίνει το πετρέλαιο? θα βοηθηθούν τα εξαθλιωμένα νοικοκυριά? θα στηριχθούν τα μαγαζιά με την ανύπαρκτη πελατεία?
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΊΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ θα έχουμε και Δήμαρχο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TREIS LALLOUN KAI DIO XOREYOUN!!!KLAIN MAIN ON THE LINE!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ?ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ.ΕΙΠΑΜΕ ΘΕΜΙΤΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ?ΣΤΑ -45 ΚΑΙ ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ.ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝΕ Η ΑΡΧΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΧΕ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολίτες της παγωμένης πόλης μην μαλώνετε,πιείτε τσιπουράκια και φάτε λίγες τσούτσκες ...και ο θεός είναι μεγάλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΣΟ ΗΡΘΕ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Egw den tha kimithw to vradi giati i florina einai se poliko psixos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κατοπιν εορτης η κατασταση εκτακτης αναγκης και τι νοημα εχει αυτο το θεμα και τι αποτελεσμα-συμπερασμα χαχαχαχαχαχα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλή η ανωνυμία όταν πρόκειται να καταθέσεις μία άποψη, μία θέση, μία ιδέα υπό την έννοια ότι αν πραγματικά είναι χρήσιμες μπορούν να υιοθετηθούν να εφαρμοστούν και να προσφέρουν.
    Εδώ όμως βγαίνουν κάποια καλόπαιδα όχι για να προσφέρουν αλλά για να επιτεθούν σε πρόσωπα με την ασφάλεια της ανωνυμίας.
    Αυτό κατά το κοινόν αποκαλείται ρουφιανιά. Είναι σίγουρο ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα προβλήματα αλλά μέσω αυτών να βγάλουν τα προσωπικά τους απωθημένα. Είναι σίγουρο επίσης ότι τα προβλήματα αυτά δεν επηρεάζουν τη ζωή τους, γιατί είναι ρουφιάνοι και οι ρουφιάνοι είναι αυτοί που επιβιώνουν σε κάθε κατάσταση. Τώρα μάλιστα με το πολικό ψύχος η κουκούλα είναι απαραίτητη όσο ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εγω απο αυριο παντος θα πουλαω και κατεψυγμενες πεστροφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πόλη της Σιβηρίας θύμωσε για άλλη μία μέρα η Φλώρινα καθώς ο υδράργυρος παρέμεινε σταθερά για όλη τη Δευτέρα 16/1 κάτω από τους -11.8 βαθμούς. Οι άλλες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας όπως η Πτολεμαΐδα και η Καστοριά είχαν σαφώς υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες με -1.7 και 0.2 βαθμούς αντίστοιχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Την ίδια στιγμή που στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας η θερμοκρασία, το βράδυ της Κυριακής 15/1, ήταν -12 βαθμοί Κελσίου, στη Φλώρινα ο υδράργυρος είχε κατέβει στους -15.2 βαθμούς Κελσίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάρθηκε απόφαση λένε για κάτι… που έπρεπε να γίνει εδώ και μέρες… ποιοι είναι οι μάγκες που δεν θέλουν την περιοχή σε έκτακτη ανάγκη? Ας μιλήσουν εκεί που πρέπει επώνυμα. Γιατί μάγκες μου, θα σου πει η κεντρική διοίκηση εσείς εκεί στην Φλώρινα είστε μια χαρά… και στο κρύο αντέχεται… και τους δρόμους καταφέρνετε να τους καθαρίζεται… και με μια χούφτα εργάτες τα βγάζεται πέρα και γενικά δεν έχετε ανάγκη το Κράτος. Ενώ οι φλώροι στην Αθήνα που κηρύττουν σε κατάστασης έκτακτης ανάγκης την Αττική με 5 εκατοστά χιόνι δεν τα καταφέρνουν… Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν γιατί βαριέμαι να γράψω άλλα… κλείνω με την φράση που μου άρεσε πολύ… KLAIN MAIN ON THE LINE!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο Νταβός ανάγκασαν τους «Αγανακτισμένους» Ελβετούς να φτιάξουν ιγκλού για να μείνουν, Οι Ελβετοί διαδηλωτές διαμαρτύρονται ενόψει του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που θα γίνει στο χιονοδρομικό κέντρο του Νταβός την επόμενη εβδομάδα.

    «Το ιγκλού-κάμπινγκ θα περιλαμβάνει δύο θερμαινόμενες σκηνές και μια κουζίνα, ενώ στα σπίτια από πάγο θα κοιμούνται περίπου 50 άτομα, σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν», δήλωσε ακτιβιστής.

    Ένα πανό που ήταν κρεμασμένο στο πρώτο ιγκλού, που χτίστηκε μέσα σε πέντε ώρες, έγραφε: «Μην τους αφήσουμε να αποφασίσουν για σας! Καταλάβετε το WEF (World Economic Forum – Παγκόσμιο Οικονομικό φόρουμ!)».

    Το Νταβός, στο οποίο θα συμμετέχουν πολιτικοί, κεντρικοί τραπεζίτες και ηγέτες μεγάλων επιχειρήσεων, έχει γίνει συνώνυμο με την παγκοσμιοποίηση. Το κίνημα «Occupy Wall Street» εμφανίστηκε στο προσκήνιο το περασμένο έτος και εστιάζει την προσοχή του στην εισοδηματική ανισότητα και την απληστία των πλουσίων και ισχυρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Eχεται χαζεψει απο την παραπληροφορηση, η ζωη κυλαει καλα, παρολο το -15...και τι εγινε.... εχουμε ζησει και στο -35...που καποιοι το εχουν ξεχασει, παρολο που το πετρελαιο το πληρωνουμε οπως την Αθηνα... ελατε οποτε θελεται, οι δρομοι ειναι καθαροι... μην πιστευεται μμε και σε αυτους που πιστευουν οτι η φλωρινα ειναι σε κατασταση εκτακτης αναγκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω απολυτα με τον ΦΛΩΡΙΝΑ GREECE.... συμπληρωνω λεγοντας οτι στην φλωρινα χρειαζομαστε καποιους δυναμικους ηγετες που να ξεσηκωσουν εμας τον λαο της φλωρινας για να κερδισουμε καποια πραγματα που δικαιουμαστε, οπως το πετρελαιο, το τραινο, και αλλα.... και μονο που ζουμε σε αυτην την πολη με αυτες τις καιρικες συνθηκες επρεπε να παιρνουμε επιδοτηση......
      ΔΕΔΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

      Διαγραφή
  20. Μερικοί δεν ξέρουν καν τι θα πει παραπληροφόρηση. Απο ποιόν παραπληροφορούμαστε ακριβώς, απο τις ίδιες μας τις αισθήσεις; Απο τα θερμόμετρα; Γιατί αν έπρεπε να πιστέψουμε τα κανάλια και να παραπληροφορηθούμε θα φορούσαμε ανοιξιάτικα (που λέι και το τραγούδι). Δεν ξέρω αν θα γίνω και κατανοητός σε συγκεκριμένα άτομα, γιατί δυστυχώς γνωρίζω γλώσσες μόνο αυτού του πλανήτη και μερικοί φαίνεται ότι έχουν έρθει απο άλλον, όπως προκύπτει απο αυτά που διαβάζω. Παρ όλα αυτά θα καλούσα και εγώ όπως κάνει και ο φίλος απο πάνω, όποιον θέλει να έρθει στη Φλώρινα αλλά για άλλο λόγο απο αυτόν που αέφερε. Θέλω να έρθουν για να καταλάβουν ότι ζούμε σε πολικές θερμοκρασίες, ότι βλακωδώς το παίζουμε μάγκες λέγοντας πως έχουμε συνηθίσει- λές και αυτό αποτελεί πανάκεια- και για να διαπιστώσουν και οι ίδιοι ότι ακόμα και τωρα οι Φλωρινιώτες δεν μπορούμε κάν να συμφωνήσουμε σε πράγματα πο είναι για το καλό μας, να μας προσέξουν δηλαδή φορείς και πολιτεία. όσο για τους Φλωρινιώτες που θεωρούν ότι δεν πρέπει να παραπονιόμαστε και ότι δεν έχει κρύο και ότι απλά μας "είπαν έτσι" ας μπούν στο " meteoalarm.info , να δουν σε ολόκληρη την ευρώπη ποια πόλη θεωρείται πώς βρίσκεται σε εξαιρετικό κίνδυνο εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, μήπως και προσγειωθούν επιτέλους στην πραγματικότητα.( Και για όσους βαριούνται να κοιτάξουν, η πόλη αυτή σε όλόκληρη την Ευρώπη, είναι η Φλώρινα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. se kamia eparxiaki poli den uparxei sumpnoia apoyewn k kamia allileguh.auto pou tha prepei na katanoisoun oi eprxiwtes,k stin sugkekrimeni periptwsi oi flwriniwtes einai na analavoun drasi.na ekmetaleutoun opoiadipote eukairia proselkushs episkeptwn stwn topo tous,etsi wste na dunantai na voithisoun oi idioi stin anaptuxi tou.exetai ena apo ta kalutera xionodromika,se epipedo pistas,fisiki omorfia,topika agrotika proionta k kaneis den xerei tipota apo auta.einai toso krima na min axiopooite oyte sto elaxisto ton fusiko plouto tis perioxis k na kanete logo gia tous -24 KAI MONO!etsi den tha patisei anthrwpos.Xupnate!payte na anamenetai voitheia apo tin politeia.den upirxe pote k oute tha prokuyei.stirixteite stis dunameis sas k mono.filika iwanna

      Διαγραφή
  21. Εχεται χαζεψει απο την παραπληροφορηση... η ζωη κυλαει καλα, παρολο το -15+... μερικοι φαινεται ξεχασαν οτι εχουμε ζησει και στο -35... παρολο που το πετρελαιο το πληρωνουμε οπως την Αθηνα, οι δρομοι ειναι καθαροι και σας περιμενουμε να ζεσταθειται στην παγωμενη Φλωρινα ... παρολο που ορισμενοι πιστευουν οτι η Φλωρινα ειναι σε κατασταση εκτακτης αναγκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ?.....ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ?...ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΟ!.....ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ BITOLA? Ή ΕΛΛΗΝΗΣΤΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝ...(που αυτοι πρωτοι πανε και ψωνιζουν....παρταλια!ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΡΑ ! ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ....ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ ΑΥΡΙΟ ΜΟΥΓΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΝΟΜΙΖΗΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ;ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

      Διαγραφή
    2. ολοι αθηνα πρεπει να παμε και πολυ δυναμικα και να απαιτησουμε αλλοιως αν περιμενουμε απο αυτους καηκαμε....

      Διαγραφή
  23. ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΠΙΤΕΣ .....ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΑΝΔΡΙΣΜΟ....εαν τους εχει απομεινει κατι απο αυτο:....(συνεχεια απο το προηγουμενο) ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυστυχως γενικως η ηγεσια της φλωρινας ειναι μονο για γιορτες και φανφαρες και πιττες να κοβει.....!!!! και ειναι αξιο αποριας το πως μαθαινουν οι νεοι (ηγετες) να κανουν ακριβως οτι και οι προηγουμενοι δεν ξερω...... μαλλον θα πρεπει να τους κανουν (σεμιναρια) οι παλιοι.....!!!!

      Διαγραφή
  24. KAI TOU XRONOU ..........1,5 TO LITRO.MAS LIPOUN ANTROPI POU BOUTANE GIA TON STAYRO ,KAI AGAPANE TON TOPO TOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. η κατασταση εκτακτης αναγκης και τι νοημα εχει αυτο το θεμα και τι αποτελεσματα-συμπερασματα τι ημερες τον εορτον τι....λεφτα-
    εργα-τιτιτιιτι λαμογια και τι εγινε κατι τοσο καιρο οι 29 κατασκεβαστες ΤΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι, τι, τι, τι,
      τιτι ε, τιτι/τιτι τι ε τι ε τι... Αλκαίος

      Διαγραφή
  26. na baleis 500 litra aksia 500 eurw
    na gurnane me ena butioforo kai na mas bazoune petrelaio!!!!!!!!!!
    aksia anekthmith!!!!!
    maria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΗΤΕ ΚΥΡ ΑΛΚΑΙΟΣ ΣΚΙΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ...Ζήτω η Φλώρινα ρε!..να κάνει άλλο τόσο κρύο να δούμε τι θα καταλάβει ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ο καιρός!....
    ..όσο κρύο όμως και να κάνει ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΩΛΩΝΟΥΜΕ!..
    ..ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ ΤΟ PETRELAIO ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΑΖΟΥΜΕ!
    .."ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ! ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΖΕΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!...ΟΙ "ΝΕΟPAGOMENOI"!..ΑΚΟΥ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ!!!! ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?..Ε?...ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ?...ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ!!....ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕ...ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ!..ΑΝΑΨΕ ΓΚΑΖΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ!...ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ! ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ CALORIFER! ΠΑΛΙΟΧΩΡΙΑΤΗ!..ΜΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ..CALORIFER!..
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΡΕ "PAGOMENA CORMIA"...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο MAGKAS ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ PETRELAIOU?..ΠΟΙΟΣ..Ε?..ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ?...ΒΟΥΒΑ ΡΕ!!...ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ!...ΚΑΙ ΠΙΤΕΣ ΘΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ"..ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΡΕ!...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!..μια χαρά είμαστε!...ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ.."ΜΕΙΩΣΗ"...ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΝΤΑΙ!...
    ΒΟΥΒΑ ΡΕ ΓΑΜ...ΤΩ!!!!..ΒΟΥΒΑAAAA!!!...
    ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!..ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΛΗ!...ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΣΥΧΟ!..ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ -ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΑΝΩ Ε?..ΠΟΙΟΣ?..ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ?....Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ!....ΚΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΒΟΥΒΑ ΣΑΣ!!!!!..
    ...ΤΙΣ "CUFALES"..."GAGA PETRELAIO" ΘΕΛΟΥΝ!..
    ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ?...ΣΕ ΚΑΡΑΒΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ?...
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕ ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΥΣ!! KAI ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΣΟ ΤΟΠΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ!..!..ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΩ!..ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!...ΜΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ!.."ΗΑS SICTIR" ΔΗΛΑΔΗ!
    ΘΑ ΚΟΥΦΑΘΟΥΜΕ ΡΕ ΓΑΜ….ΤΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ!!!...ΑΜΑΝ!...ΕΛΕΟΣ!!!!...
    ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΤΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
    ΑΠΑΙΤΗΣΗ
    ΤΩΝ "ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ" ΦΙΛΗΣΥΧΩΝ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΞ ΟΙΚΙΣΜΩΝ
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ "ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ" ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ(μόνο)ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥ (ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ)!...ΑΜΕΣΩΣ..στο ατάκα ρε!!! ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ!.....ΔΡΟΜΟOOO!!!ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!!!..ΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ!..ΚΟΥΡΑΣΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!..
    ..ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ:ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΖΕΣΤΗ!ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ!!!!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΠΟΛΛΥ ΜΑΝΓΚΑΣ ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΑΝ ΞΕΡΗΣ ΤΙ ΓΡΑΦΗΣ Η ΠΟΛΛΥ ΨΗΛΟΣ ΕΙΣΑΙ,Η ΠΟΛΛΥ Μ@@@@@Σ. ΖΕΜΠΑΡ.................

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.