Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Κλειστά αύριο τα σχολεία στο δήμο Φλώρινας

Μετά από απόφαση του δημάρχου Φλώρινας, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου δε θα λειτουργήσουν, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του δήμου.

21 σχόλια:

  1. ζητω ο Δήμαρχοοοοοοοοοοοοοοοοος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΤΙ:
    ΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ( ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΚΤΗΡΙΑ -ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΑΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΙΟΥ)
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ 1-2 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΙΝ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΠΣΚΕΝΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άκουσα ότι η επόμενη απεργία των εκπαιδευτικών, θα γίνει για να απαιτήσουν από την πολιτεία, τη θεσμοθέτηση της ρύθμισης του κλεισίματος των σχολείων για τους μαθητές, ανεξάρτητα από την υποχρέωση των εκπαιδευτικών να βρίσκονται στις θέσεις τους! Έτσι θα μπορούν οι εκπαιδευτικοί να προετοιμάζουν καλύτερα τους χώρους αλλά και το μάθημα, όποτε αυτό κι αν γίνει! Για πιο λόγο οι εκπαιδευτικοί ενώ είναι και αμοίβονται σαν δημόσιοι υπάλληλοι, στο ωράριο εργασίας τους προσαρμόζονται στο αντίστοιχο των μαθητών τους; Μήπως δεν υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσαν να κάνουν στα σχολεία τους τις ώρες που δεν γίνεται διδασκαλία; Ύστερα........ε ύστερα ΞΥΠΝΗΣΑ και συνειδητοποίησα ότι ζω στην Ελλάδα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 2:54


    ΟΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΤΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ,ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους... τα σχολεία μένουν κλειστά αύριο, όχι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, ΑΛΛΑ λόγω της ανικανότητας των υπευθύνων να κάνουν το ελάχιστο που απαιτεί η κατάσταση, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (τουλάχιστον)! Δεν είμαστε οκτάχρονα ή δωδεκάχρονα που (δικαιολογημένα για την ηλικία τους) χαίρονται που χάνουν σχολείο. Είμαστε γονείς που έχουμε βαρεθεί αυτού του είδους τις (γελοίες) δικαιολογίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΩΝΥΜΕ 2:54 μ.μ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο στο Δημαρχάρα μας που έχει τέτοιες ευαισθησίες.
    Υ.Γ.Με όλο το σεβασμό στον κ.Δήμαρχό μας μήπως θα πρεπε να απαγορεύσει την κυκλοφορία και στους παππούδες και τις γιαγιάδες οι οποίοι είναι νο1 υποψήφιοι για κανά γλίστρημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σύμφωνα με τη "λογική" του ανωνύμου θα έπρεπε και το καλοκαίρι να παρουσιάζονται καθημερινά οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία...σε άδεια σχολεία χωρίς μαθητές...αλλά ύστερα..ε ύστερα ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι ζω στην Ελλάδα όπου οι εκπαιδευτικοί στοχοποιούνται συστηματικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στον Δήμο Αμυνταίου; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. pros 2012 5:07 μ.μ. oxi file to kalokairi tha eprepe na apasxolounte se dimosies ypiresies h se enisxitikes didaskalies...9 mhnes doulia kai 3 ksapla den einai sobara pramata ayta daskalako apo ta brania...katalabes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειδή δεν θέλω να χρωστώ και χάρη στους εκπαιδευτικούς, που υποτίθεται ότι κάνουν δουλειά και στο σπίτι (εξαιρούνται βέβαια οι εξαιρέσεις), θα προτιμούσα η δουλειά αυτή να γίνεται στα σχολεία, πριν και μετά τα μαθήματα. Όσο για τα καλοκαίρια και βέβαια οι εκπαιδευτικοί θα έπρεπε να βρίσκονται στα σχολεία για να προετοιμάσουν και να προετοιμαστούν για την εκπαίδευση της νέας χρονιάς!!!!!
    Αλλά φίλε μου (5:07), καλύτερα το θέμα αυτό να μη το αγγίζουμε, γιατί δεν σε συμφέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και οι παιδικοί σταθμοί θα είναι κλειστοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ 3ης ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ!
    ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡ0ΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ!
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! ΚΟΙΝΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ....ΒΑΡΙΔΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ??Αυριο τα σχολεία θα ειναι κλειστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΦΛΟΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ?? 10/1/12

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.