Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεχείς συσκέψεις για την ομαλή μεταφορά των μαθητών

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας των σχολείων, η Π.Ε. Φλώρινας – που έχει την ευθύνη της μεταφοράς των μαθητών – συγκαλεί συνεχείς συσκέψεις τόσο με γονείς, όσο και με εκπροσώπους των μέσων μεταφοράς που εκτελούν τα μαθητικά δρομολόγια.
Από τις συσκέψεις αυτές, που γίνονται στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτριου Ηλιάδη, έχουν διαπιστωθεί ορισμένα μικροπροβλήματα, για τα οποία καταβάλλεται προσπάθεια να επιλυθούν.
Ένα από αυτά τα προβλήματα είναι οι διαφορετικές ώρες λήξης των μαθημάτων σε ορισμένα σχολεία, κάτι για το οποίο θα υπάρξει άμεσα τροποποίηση δρομολογίων.
Επίσης, θα πρέπει να γίνει γνωστό πως με βάση σχετική εγκύκλιο του αρμόδιου υπουργείου απαγορεύεται αυστηρά, όσα μέσα μεταφοράς (ΚΤΕΛ αστικών και υπεραστικών γραμμών και ΤΑΞΙ) εκτελούν μαθητικά δρομολόγια να μεταφέρουν και πολίτες. Για το λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση του κοινού και παρακαλούμε να διευκολύνουν το δύσκολο έργο της μεταφοράς των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.