Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Εμφιαλωμένα νερά μοίρασε ο δήμος Αμυνταίου στους κατοίκους της Κέλλης

Αμέσως μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο δίκτυο ύδρευσης της Κέλλης, ο Δήμος Αμυνταίου μερίμνησε για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης και τον καθαρισμό των φρεατίων και της δεξαμενής του χωριού.
Εκτός αυτού έγινε προμήθεια 3.000 φιαλών νερού, που δόθηκαν στους κατοίκους έτσι ώστε να μη λείψει το βασικό αγαθό του πόσιμου νερού. Σύμφωνα με το Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της ΔΕΤΕΠΑ, κ. Νίκο Παπαχρήστου το εμφιαλωμένο νερό που παρασχέθηκε στους κατοίκους της Κέλλης καλύπτει τις ανάγκες τους για 5 ημέρες και θα εξαρτηθεί από την πορεία των εργασιών αποκατάστασης εάν ο Δήμος Αμυνταίου θα προβεί σε νέα προμήθεια εμφιαλωμένου νερού για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Κέλλης.

1 σχόλιο:

  1. " ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ " ΑΣ ΓΕΛΑΣΩΩ.....
    ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ!!!!
    ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΝΕ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 2012 ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ? Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΜΕ: ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ..
    ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ? ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ 6ΜΕΛΗΣ ΚΑΙ 7ΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ . ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΜΑΤΑ. ΕΛΕΟΣ ! 8Α ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΥΕΙ !!! ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ !
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΧΕΙΜΩΝΑ 8Α ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ....
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΧΩΡΙΑΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.