Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Συνεδριάζει η δημοτική κοινότητα Αμυνταίου

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 1 Αυγούστου, στις 8:15 μ.μ., η δημοτική κοινότητα Αμυνταίου με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων και παράταση ωραρίου χρήσης αυτών για το κατάστημα «Καφετέρια (πισίνα ΑΤΕΡΟΝ)» της εταιρείας με την επωνυμία ΑΦΟΙ ΠΑΡΛΑΝΗ Ο.Ε. που βρίσκεται στο ξενοδοχείο ΑΤΕΡΟΝ στο 1O χιλ. Αμυνταίου-Αγ.Παντ/να.
2. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων και παράταση ωραρίου χρήσης αυτών για το κατάστημα «Καφετέρια (κελάρι)» της εταιρείας με την επωνυμία ΑΦΟΙ ΠΑΡΛΑΝΗ Ο.Ε. που βρίσκεται στο ξενοδοχείο ΑΤΕΡΟΝ στο 1O χιλ. Αμυνταίου-Αγ.Παντ/να.
3. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων και παράταση ωραρίου χρήσης αυτών για το κατάστημα «Καφετέρια» της Ιντζίρογλου Μαρίας που βρίσκεται επί της οδού 25ης Μαρτίου.
4. Κατ’ αρχήν συζήτηση και υποβολή προτάσεων σχετικά με την οργάνωση και το πρόγραμμα των κεντρικών εκδηλώσεων «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2011».
5. Συζήτηση και υποβολή προτάσεων για την αντιμετώπιση εκδηλώσεων πυρκαγιών στη Δημοτική Κοινότητα Αμυνταίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.