Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής σε δύο δασικές πυρκαγιές στο Αμύνταιο

Δύο δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα στην περιοχή του Δήμου Αμυνταίου, η μία σε δασική έκταση μεταξύ Αετού και Νυμφαίου και η δεύτερη σε δασική επίσης έκταση μεταξύ Αναργύρων και Βαρικού.
Τις πυρκαγιές κατέστειλαν άμεσα και αποτελεσματικά οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας χάρη στην έγκαιρη παρέμβασή τους.
Ο Δήμαρχος Αμυνταίου που μετάβηκε αμέσως στις περιοχές των συμβάντων συνεχάρηκε τους πυροσβέστες δηλώνοντας «Συγχαρητήρια στο Διοικητή και τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας, που με την άμεση επέμβασή τους κατέστειλαν δύο φωτιές πριν πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Στις περιπτώσεις αυτές η ταχύτητα επέμβασης είναι το μεγάλο στοίχημα και σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία το κέρδισε δύο φορές. Θέλω να τους ευχαριστήσω διότι χάρη στην έγκαιρη αντιμετώπιση των πυρκαγιών αποφύγαμε τα χειρότερα και να τους συγχαρώ για άλλη μια φορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.