Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ολοκληρώθηκε η τέταρτη μέρα της δίκης της «Κρουά Κρουά»

Μεγαλώνει μέρα με τη μέρα το ενδιαφέρον για τη δίκη της εκδότριας της εφημερίδας «Κρουά Κρουά» Ντ. Κουτουράτσα, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο δήμαρχος Φλώρινας Γ. Βοσκόπουλος για συκοφαντική δυσφήμιση.
Κατά τη σημερινή τέταρτη ημέρα ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ο αντιπεριφερειάρχης και πρώην αντινομάρχης Γιάννης Αντωνιάδης, ενώ ξεκίνησε η κατάθεση του πρώην νομάρχη Γιάννη Στρατάκη, η οποία θα συνεχιστεί και αύριο Παρασκευή στις 9 το πρωί.
Από τα χαρακτηριστικά της συνεδρίασης το γεγονός ότι προσκομίστηκαν στο δικαστήριο αντίγραφα σελίδων από το βιβλίο υλικού, καθώς και καταστάσεις με τα εκτός έδρας τριών υπαλλήλων, όχι όμως και το πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής μεταξύ Βοσκόπουλου και Ηλιάδη, το οποίο δεν υπάρχει γιατί «δεν προβλέπεται».
Άλλο χαρακτηριστικό πως στο τέλος της συνεδρίασης η πλευρά Βοσκόπουλου ζήτησε να κληθούν για να καταθέσουν ως μάρτυρες και οι Δ. Παντόπικος, διευθυντής Προγραμματισμού της πρώην Ν.Α Φλώρινας, Β. Μίσιας, διευθυντής Τεχνικών Έργων της πρώην Ν.Α Φλώρινας και Ηλ. Πιτόσκα, διευθύντρια του τμήματος Πολιτισμού.
Τέλος, να αναφερθεί πως μεταξύ αυτών που παρακολούθησαν τη σημερινή ακροαματική διαδικασία ήταν ο δήμαρχος Αμυνταίου Μ. Ιωσηφίδης, ο πρώην δήμαρχος Φλώρινας Χρ. Αλεμπάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Φλώρινας Αιμ. Ασπρίδης, Μ. Τσιώκας, Β. Στάιος, ο δημοτικός σύμβουλος Αμυνταίου Γ. Ψαλίδας, αρκετοί δημοσιογράφοι, αλλά και πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.