Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Τοποθετούνται και τα υπόλοιπα κολωνάκια στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου

Παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν από εμπόρους – και εκφράστηκαν και επίσημα μέσω του Εμπορικού Συλλόγου – η δημοτική αρχή προχώρησε από σήμερα το πρωί στην τοποθέτηση πλαστικών κολωνακίων και στο υπόλοιπο τμήμα της οδού Μ. Αλεξάνδρου.






Φωτ.: radioflorina.blogspot.com

30 σχόλια:

  1. Να μας πει ο κ. Δήμαρχος που θα σταματάει κάποιος όταν χρειαστεί φαρμακείο το βράδυ, ή τις Τετάρτες τα Σάββατοκύριακα...εδώ κάνουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι, όλα τα προβλήματα τα έλυσε ο Δήμαρχος και ασχολείται με τα κολονάκια.
    Ας μας πει αν φρόντισε για χώρους στάθμευσης και μετά ας φροντίσει και τα υπόλοιπα.
    Λες και ζούμε σε καμιά πόλη των 100.000 κατοίκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρός ήταν!!!
    Να ανασάνει και αυτός ο δρόμος από το κυκλοφοριακό πρόβλημα των παράνομα σταθμευμένων αυτοκινήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά δεν θέλω να βλέπω τον δήμαρχο

    Αλλά για τα κολονάκια φταιμε εμείς και μόνο εμεις και την ψευτομαγκιά μας που κάναμε το κέντρο αφόρητο

    Θα ειναι το μόνο θετικό ανάμεσα στα συντρίμια που θα αφήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς θιγόμενο ανώνυμο 1:05μμ:

    Γιατί είχε νόμιμο χώρο στάσης ή και σταθμευσης εμπρός από τα Φαρμακεία πριν τα κολονάκια και τωρα καταγήθηκε? θα τρελαθούμε τελείως? Υπάρχει κάποιο "κεκτημένο δικαίωμα στην παρανομία" που δεν πρέπει να το αγγίζουμε? Και στον πεζόδρομο υπάρχουν φαρμακεία αλλά και σε οδούς που επιτρέπεται η στάθμευση αλλά δεν βρίσκεις συνήθως να παρκάρεις. Οπότε τι θέλεις να μας πεις? Φαρμακοποιος είσαι και φοβάσαι μην πέσουν τα κέρδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ. Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ. ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ. ΝΑ ΟΜΟΡΦΥΝΕΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχει σκοπό να κάνει κάτι χρήσιμο αυτός ο άνθρωπος; Βοηθάει τσιράκια αριστερά και δεξιά. Για την πόλη λες και παίζει στα ζάρια την ανάπτυξή της. Μπούμερανγκ γυρίζουν αυτά. Έφαγε, ήπιε, βόλεψε δικούς του και τώρα άντε καθαρίσεις τον τόπο από άκυρες δρομολογήσεις, από ταγμένους οπαδούς και από ΜΜΕ που του "χρωστούν".

    Στα κολωνάκια θα κολλήσει; Εδώ δεν κολλάει σε σημαντικότερα...

    Praetorian

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ
    1 ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΠΟΝΤΟΥΣ??? ΤΟ ΓΚΡΕΙΤΡ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑ?
    2 ΤΟ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ?? ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ???
    3 Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Η ΤΑ ΑΜΕΑ???
    4 ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝ??
    5 ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ??
    6 ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???
    7 ΕΚΑΝΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΗΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΣΗ ΜΙΑ ΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?? ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΕΤΣΙ??
    ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ) ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΟΡΘΑ ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.. ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ 6ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΧΑΖΟ…ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ν.Δ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 7 Ιουλίου 2011 5:59 μ.μ. einai polla pou den exoun skeyti...alla den tous niazei kai olas!!!
    kai exei kai kati xazous pou ton ypostirizoun..kai ego ton psifisa alla den prokete na kano ta idia lathi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. e ti na kanoyme paidia eiste 5 - 20 pikroxoloi oloi aloi theloyme ton voskopoulo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αίσχος Δήμαρχε. Όταν οι τράπεζες εφοδιάζονται με χρήματα που θα σταματάει το οχημα της χρηματαποστολής΄Εκτός από το να σταματάει έξω ακριβώς από την πόρτα δεν υπάρχει άλλη θέση.Πως θα θα γίνεται η κυκλοφορία αυτά τα 5-10 λεπτά.Θα γίνει ο χαμός στο μποτιλιάρισμα.
    Είμαι σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα θα τα βγάλεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν είναι πικρόχολος αυτός που φωνάζει επειδή τον κλέβουν και τον δουλεύουν, τότε τι είναι αυτός που δεν τον ενοχλούν τα παραπάνω;

    Μάλλον συγγενής, γνωστός ή φίλος που τρώει καμμιά κουταλιά σούπα από ότι περισσεύει. Έτσι, κάπως ψιλοδικαιολογείται. Αν δεν είναι κάτι απο αυτά και δεν ενοχλείται με τα όσα συμβαίνουν,, τότε σίγουρα δεν φταίει ο δήμαρχος...

    Praetorian

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς 5:59μμ και λοιπούς κομπλεξικούς καταστηματάρχες της Μ. Αλεξάνδρου
    1.Όπως στην Ν.Χάσου
    2.Όπως στην Σαρανταπόρου
    3.Όπως στον πεζόδρομο
    4.Όπως στην Π Μελά
    5.Όπως στην Β. Φιλίππου και άλλους δρόμους της πόλης μας .
    Ποιοί νομίζετε ότι είστε κύριοι εσείς και έχετε περισσότερα προνόμια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στα Λιβαδια βαζουν πασσαλουσ και φτιαχνουν φραχτες για τα μεγαλα ζώα. Οι μελισσοκόμοι τοποθετουν ηλεκτροφόρους φραχτες για να μην πλησιαζουν το μελι οι αρκούδες. Ο Βοσκόπουλος ειναι τσομπάνος ή μελισσοκόμος? Δεν ξέρω! Πάντως μας φέρεται σαν να ειμαστε ζώα. Και μη μου πειτε οτι αν ετσι νοιώθω ετσι είναι? Μπορουσε καλλιστα να μονοδρομησει τους δύσκολους δρόμους, να γινει η στάθμευση ελεγχόμενη και να ειναι ευχαριστημένοι όλοι, μέχρι α βρει τροπο για την δημιουργία χώρου στάθμευσης. Ολοι οι δρόμοι αν γίνουν μονόδρομοι, η μεγαλύτερη διαδρομή για να βγει κανεις στο σημειο που ηταν δεν ξεπερναει τα 500 μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εάν αυτό είναι το "αναπτυξιακό" έργο ενός δημάρχου το οποίο αρχίζει και ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ στα κολονάκια "συγχαρητήρια" κ Βοσκόπουλε άξιος ο μισθός σας Πληρώνεστε σχεδόν όσο ένας βουλευτής για να ασχοληστε η να ασχολείται ο κόσμος με τα δημοτικά...κολονάκια!Τυχαίο όχι βέβαια ...σκοπιμότης... Ποιά είοναι η θέση σας σάν δημος λχ στο γεγονός όπου οι σκοπιανοί παρέα με τους τουρκους σκοπέυουν να αγοράζουν ελληνική γή στον Δημο σας? Εδώ να σας δούμε στα δύσκολα και όχι στις πατάτες στα κεμπαπια ή στα πρόσφατα κολονάκια ....με λίγα λόγια είστε δήμαρχος για τα κολονάκια τις ζαρτινιέρες και τα σκουπίδια..ΤΟΥΤΈΣΤΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΕΣΕΙς ΚΑΙ τα τοπικά σας...σε λίγο θα είστε μόνοι σας παρέα με τα τοπικά σας ... ντεμέκ δημοσιογράφοι ή άλλοι παρατρεχάμενοι σας θα ασχολούντε μαζί σας..... ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΩΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ παρόν σε εορτές συνέδρια ή κολονάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τα ανακατεύουμε όλα! έιναι νόμιμο και θεμιτό να σταματάμε εστω 5΄ στο σημείο εκείνο με ή χωρίς κολονάκια; εστω για τροφοδσοσία ή φάρμακα ή ή ή; ΟΧΙ.
    Αρα τί ζητάμε; να έχουμε δικαίωμα να παρανομούμε και να δίνουμε εικόνα κάφρων; έλεος ρε παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και "άλλα" είναι παράνομα και χρίζουν έρευνας αλλά... ποιος ασχολείται...

    Αν παρανομεί αυτός που σταματά να πάρει φάρμακα και όχι κάποιος που διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα αλόγιστα, (με αποδείξεις και μη), τότε τι να πω...

    Preatorian

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 8 Ιουλίου 2011 10:52 π.μ. DILADI TA KOLONAKIA TI EIKONA DINOYN??? POLYTISMOU??? έλεος ρε παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δήμαρχε προχώρα...
    Ακόμα δεν τα είδαμε τα κρίναμε κιόλας! Πρόταση: απαγόρεψε τα αυτοκίνητα στο κέντρο (κυκλοφορία και παρακάρισμα 1 μέρα της εβδομάδας (ας πούμε Τρίτη) 10:00 πμ έως 18:00 μμ ας πούμε... για 1 μήνα (πχ Σεπτέμβριο) να δούμε τις πραγματικές μας ανάγκες (γιατί αν δεν υποχρεωθούμε δε θα τις δούμε ποτέ...)
    Ολλανδός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 8 Ιουλίου 2011 1:47 π.μ. απο που εισαι?? για κανε μια βολτα και δες αν μπορουν να περναν τα αμαξια η οχι...αλλα να σας πω κατι καλα κανει ο βοσκος και σας δουλευει...για τετοιο δημαρχο ειστε αξιοι και πολυ σας ειναι...να τον ξανα βγαλετε να πατε μπροστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς 8 Ιουλίου 2011 5:00 μ.μ.
    40 χρόνια μεγάλωσα , εργάζομαι, ζω στην ΦΛΩΡΙΝΑ , και καθημερινά αντιμετωπίζω το πρόβλημα των κάφρων που σταματάν όποτε θέλουν και όπου θέλουν, δεν κάθομαι πίσω από μια ταμειακή μηχανή αλλά κυκλοφορώ λόγω της δουλειάς μου , εσύ γιατί δεν λες ποιο είναι το μαγαζί σου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΖΟΔΡΟΜΟΣ Η ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΞΑΝΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ,,,,,
    Ε... ΜΑ ΠΙΑ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ....

    Γ...Ω ΤΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μια χαρά είναι τα κολωνάκια ας βιαστούν να βάλουν και τα υπόλοιπα .Τουλάχιστον τώρα ξέρεις πόση ώρα θες για να περάσεις το κέντρο . Το είχαμε παρακάνει , καθενας πάρκαρε οπού γούσταρε και για όση ώρα ήθελε με τα αλαρμ αναμμένα. Ελπίζω σύντομα να φτάσουν στην κάβα του χασου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 8 Ιουλίου 2011 8:35 μ.μ. δεν εχω ,αζι εχω μυαλο και σκευτομε...δοκιμασε και εσυ και μην κοιτασ την παρτη σου μονο!! αν ενας αφιση εκει το αμαξι και δεν το περνι τι θα γινει??? θα λεει γραψτε με ρε παιδια....εε??? για να μην λετε χαζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κανείς δεν θα το αφήνει

    Οι κ Καταστηματάρχες ας βρουν τί πργματικά φταίει για τις αναδουλειές γιατί δεν είναι αυτό.

    μιλήστε λίγο με τον απλό κόσμο. όλοι το επικροτούν και δεν είναι του Δημάρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 8 Ιουλίου 2011 1:47 π.μ.λοιπούς κομπλεξικούς
    1.Όπως στην Ν.Χάσου -
    2.Όπως στην Σαρανταπόρου
    3.Όπως στον πεζόδρομο
    4.Όπως στην Π Μελά
    5.Όπως στην Β. Φιλίππου και άλλους δρόμους της πόλης μας .ρε βλακα!!! εκει εχει αμαξια παρκαρισμενα και κρατανε θεση για να μπει το βυτιο οργιο!! Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ποιο αμαξι θα ξεπαρκαρι για να μπει το φορτηγο???? τοσο βοσκοπουλος εισε ρε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανόητε ανώνυμε 1:47... δεν χρειάζεται για τον ανεφοδιασμό να μπει τριαξονικό... όλοι ξέρουμε με τι βυτία γίνεται ο ανεφοδιασμός πετρελαίου... μια χαρά μπορούν την ώρα του ανεφοδιασμού να πατήσουν ... (νομίμως) το μισό πεζοδρόμιο και να μην κλείσουν τον δρόμο. Όμως το μυαλό που διαθέτεις δεν φτάνει για να κάνεις ούτε απλούς συλλογισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπράβο στον Δήμο που αφουγκράστηκε τις έντονες διαμαρτυρίες των δημοτών - (όχι καταστηματαρχών) που φυσικά είναι και οι περισσότεροι για το μπάχαλο και την ανομία που επικρατούσε στον κεντρικό δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 11 Ιουλίου 2011 1:52 μ.μ. kai edose tin kalyteri lysi??? eee?? oloi eyxaristimenoi??? ego magazi den exo ekei alla spiti exo mia ilikia kai pos tha parkaro na afiso ta psonia??? to xeimona poy tha stamatisi gia na bali kafsima o oyliaris???
    gia apanata se parakalo esy pou ta kseris ola
    kai psonizeis kai apo ta mpitola???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Ουλιάρης, τριαξονικό δεν έχει. Μπορεί κάλλιστα να ανέβει στο πεζοδρόμιο κατά το ήμισυ του βυτίου και να σου κάνει ανεφοδιασμό. Ο Δήμος θα μπορούσε να χαμηλώσει το κράσπεδο στα σημεία στάθμευσης των βυτίων και να χρησιμοποιούνται μόνον από αυτά σε συγκεκριμένα σημεία ανεφοδιασμού. Ειδικά κολονάκια τα οποία θα αφαιρούνται από τους διαχειριστές οι οποίοι θα είναι και υπόλογοι θα απαγορεύουν σε κάθε άλλο αυτοκίνητο να κάνει το ίδιο.

    Όσο για τα ψώνια σου αγαπητέ... δεν κατάλαβα μήπως θέλεις να σου κάνουνε και ειδική ράμπα να μπαίνεις με το αμάξι κατευθείαν στο σπίτι σου...; Λέω μήπως θα ήταν καλύτερα...; Άσε μας ρε φίλε... Άν έχεις κάποια ηλικία... κόψε την οδήγηση και παρήγγειλε να σου φέρουν τα ψώνια στο σπίτι σου. Θα είναι πιο εύκολο και σίγουρα πιο ασφαλές και για τους συμπολίτες σου.

    Δεν κατάλαβα... μπορούμε να οδηγάμε αλλά δεν μπορούμε να περπατήσουμε 100 μέτρα να κουβαλήσουμε τα ψώνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. SOU EYXOMAI NA PATHIS OTI KAI EGO...ETSI MONO THA KATALABIS
    KAI MIA ALLI LISI EINAI NA FYGO APO THN FLORINA GIATI DHMOS POY BGAZEI TETOIOUS EEE KAI TETOIOYS ANTHROPOUS THA EXEI...

    Y.G. OTAN THA SOU ERTHI O LOGARIASMOS THN DEYAF GIA TO NERO PSAKSE NA BRIN GIATI DEN EINAI KATA 27% PIO KANO ALLA STA IDIA EPIPEDA....ALLA O BOSKOPOULOS DEN SE KOROIDEPSE TO NERO TO MIOSE!!!!! TA LEME

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.