Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Απέκλεισαν το τελωνείο Νίκης οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ

Στο συμβολικό αποκλεισμό του τελωνείου της Νίκης προχώρησαν σήμερα το πρωί και για μία περίπου ώρα οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ της Φλώρινας.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου, Ιωάννης Πεσιρίδης, με την κίνηση αυτή «εκφράζουμε την πικρία, την αγανάκτηση και την απογοήτευσή μας για την αιφνίδια και αναίτια απόφαση του κ. Ραγκούση να προβεί σε πλήρη απαξίωση του κλάδου μας και της περιουσίας του απλού ιδιοκτήτη ΤΑΞΙ. Την περιουσία που αποκτήσαμε με μόχθο και δε μας τη χάρισε κανένας.
Ο εκπρόσωπος των ραδιοταξί, Πέτρος Ίνδος, τόνισε πως η Φλώρινα δεν αντέχει άλλα ΤΑΞΙ καθώς «σύμφωνα με τον πληθυσμό και με αποφάσεις της ΕΕ είμαστε υπεράριθμοι. Είμαστε 50, ενώ σε πληθυσμό 10.000 κατοίκων θα έπρεπε να είμαστε 30. Αυτή τη στιγμή, το κράτος έρχεται και μας λέει 50+50, να πεθάνουμε δηλαδή και οι 100. Σήμερα, από τα ΤΑΞΙ, ζουν 70 οικογένειες. Να έρθουν άλλοι 70 και να πεινάσουμε όλοι μαζί; Αν δε μας θέλουν, θα βγάλουμε τις πινακίδες και θα τις παραδώσουμε».
Στη διάρκεια της κινητοποίησης των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών.




1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.