Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Η επίσκεψη Μπάστα στη Φλώρινα

Ανταποκρινόμενη στις προσκλήσεις των διοικήσεων των επιχειρήσεων, η Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Δήμητρα Μπάστα – Γεωργακοπούλου, πραγματοποίησε επισκέψεις στην Ε.Α.Σ Αμυνταίου και στην επιχείρηση B&T Composites Β. Τιριακίδη στη Φλώρινα, οι οποίες έχουν υπαχθεί στα κίνητρα του Αναπτυξιακού Νόμου.
Η κ. Γεωργακοπούλου-Μπάστα κατά την επίσκεψή της στην επιχείρηση του κ. Τιριακίδη, διαπίστωσε ισχυρή τεχνογνωσία και τη χαρακτήρισε, «επιχείρηση ζωτικής σημασίας που δικαιώνει την κυβερνητική πολιτική για την περιφερειακή ανάπτυξη και το επιχειρείν». Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη επιχείρηση ασχολείται με το σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων από Ινοπλασμένα Σύνθετα Υλικά (FRP), τα οποία διαθέτει στην ελληνική αγορά, εξάγει σε χώρες της Ευρώπης και πρόσφατα έχει υπογράψει συμβάσεις για διάθεση στην Ινδία και τη Ν. Ζηλανδία
Ακολούθως στην Ε.Α.Σ Αμυνταίου συναντήθηκε με στελέχη της Ένωσης όπου την ενημέρωσαν για την πολλαπλή δραστηριότητα που έχει αναπτύξει στα 52 χρόνια λειτουργίας της και ειδικότερα για το οινοποιείο το οποίο αποτελεί μία από τις κυριότερες δραστηριότητες της Ε.Α.Σ.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας η Γενική Γραμματέας επισκέφθηκε το δήμο Πρεσπών όπου είχε συνάντηση με το δήμαρχο Βασίλη Τσέπα. Μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν ήταν αυτά της αξιοποίησης των λιμνοθαλασσών και των ορεινών οικισμών της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.