Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Καθολικό "ναι" των κατοίκων του Βαρυκού για προσχώρηση στο δήμο Εορδαίας



Βίντεο από τη χθεσινή λαϊκή συνέλευση, παρουσία και του δημάρχου Αμυνταίου.

Πηγή: eordaia.org

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΟΣΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΡΙΚΟ, ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΈΠΟΥΜΕ (ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ).
    ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από παλιά οι Βαρυκιώτες θέλουν να φύγουν από το Νομό Φλώρινας. Δυστυχώς για μας δεν έχουν φύγει ακόμη.
    Δεν θέλουν να πάνε στο Γυμνάσιο του Λεχόβου. Όλα τα παιδιά από χωριά μετακινούνται για να πάνε Γυμνάσιο και Λύκεια. Άν κρατάμε ένα Γυμνάσιο για κάθε χωριό 600 κατοικων τότε αύκολα καταλαβαινουμε γιατί έχει μπατιρίσει το κράτος. Για 15 παιδιά θα πρέπει να πληρώνουμε καθηγητές, διευθυντές και λειτουργικά έξοδα του Γυμνασίου επειδή οι Βαρυκιώτες δεν θέλουν να ματακινηθούν τα βλαστάρια τους. Και γιατι στο Βαρυκό να έχουν παιδιά πολυτελείας που δεν μετακινουνται όπως όλα τα παιδιά των υπόλοιπων χωριών;
    Τόσα χρόνια που είναι μόνοι τους είδαμε τι φοβερή και τρομερή ανάπτυξη είχαν. Οπισθοδρόμηση.
    Δήμαρχε μη τους χαϊδευεις άλλο. Καλύτερα να φύγουν.
    Συμφωνώ με τον 3:07 ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικολάκη Σαμαρά, αν και κάτοικος Πτολεμαϊδας είσαι δημότης Βαρικού. και βέβαια 'πολιτικό πρόσωπο' με μεγάλες φιλοδοξίες από ό,τι φαίνεται από το τελευταίο άρθρο σου.

    Αγαπητέ Νικολάκη
    Επειδή λοιπόν η πολιτική είναι, όπως λένε, η τέχνη του εφικτού (και όχι μόνο ρητά και κοινοτοπίες ούτε αλιεία ψήφων σε κρεβάτια πόνου και χειρουργικά τραπέζια ούτε γλύψιμο εκεί που φτύναμε...) και ο πολιτικός δεν πρέπει να κρύβεται, για πες μας τη γνώμη σου για το θέμα.. Ήσουν στη συνέλευση ή κρύφτηκες; Ποια είναι η θέση σου;

    Είναι καταπώς φαίνεται ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα για το χωριό αυτό, το οποίο είναι και χωριό σου. Άρα πρέπει να ενδιαφέρεσαι (γιατι αν δεν ενδιαφέρεσαι και για το Βαρικό πώς να ενδιαφερθείς για τη Φλώρινα που είναι τόσο μακριά;).

    Άρα πες μας, Νικολάκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΦΙΛΟΥΣ' ΒΑΡΥΚΙΩΤΕΣ.

    ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ.

    ΤΙ ΜΑΣ ΖΑ΄ΛΙΖΕΤΕ Τ' Α*@#@$Α ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν φύγει το Βαρυκό στην Πτολεμαίδα ο Νίκος Σαμαράς που θα πολιτευτεί; Γιατί αν και μόνιμος κάτοικος Πτολεμαίδας η εκλογική του πελατεία είναι στη Φλώρινα.
    Δεν είναι που θα φύγει το Βαρυκό θα φύγει και ο επόμενος βουλευτής (τρομάρα μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.