Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Και τώρα η ώρα του τελικού για το Φιλυριακό κόντρα στην Καβάλα

Την Κυριακή το μεσημέρι στο Βόλο ο Φιλυριακός έδειξε σ' έναν ακόμα αγώνα την καρδιά του πρωταθλητή που διαθέτει. Στην τελευταία αγωνιστική του Α’ ομίλου απέναντι στον τοπικό Μαγνησιακό χρειαζόταν μόνο τη νίκη για να συνεχίσει να είναι πρώτος και να παίξει στον τελικό-μπαράζ με την Καβάλα για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Ο Φιλυριακός επικράτησε με 2-1 έχοντας ένα δοκάρι και πολλές ακόμα ευκαιρίες για άλλα τέρματα. Μετά τη νίκη αυτή ο Φιλυριακός θα περιμένει από τη διοργανώτρια αρχή την ημερομηνία και το γήπεδο τέλεσης του αγώνα μπαράζ με την Καβάλα.
Ο Φιλυριακός ξεκίνησε πρώτος το πρωτάθλημα και το ολοκληρώνει πρώτος έχοντας την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση του ομίλου. Δεν έχασε ποτέ την πρωτιά παρά το γεγονός πως είχε να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες με απουσίες παικτριών στη διάρκεια της χρονιάς. Μπροστά του ο Φιλυριακός εκτός από τον αγώνα μπαράζ έχει και τα γενικότερα θέματα που απασχολούν και το γυναικείο ποδόσφαιρο. Ο Φιλυριακός πορεύεται μόνος στο πρωτάθλημα χωρίς στήριξη από τους τοπικούς φορείς. Είναι χαρακτηριστικό πως οι ομάδες που αντιμετώπισε φέτος ο Φιλυριακός στο πρωτάθλημα έχουν τη στήριξη των τοπικών φορέων όσον αφορά  έξοδα για το πρωτάθλημα (μετακίνηση με πούλμαν, έξοδα γιατρών αγώνα κ.τλ.). Ο πρόεδρος και προπονητής του Φιλυριακού Δημήτρης Ποζατσίδης σε κατά καιρούς συνεντεύξεις του σε Μ.Μ.Ε έχει τονίσει πως το οικονομικό είναι αυτό που δεν επιτρέπει στην ομάδα να μπορεί να αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική. Εκεί οι μετακινήσεις έχουν κόστος (ταξίδια σε Αθήνα, νησιά, Κρήτη και διάφορες άλλες περιοχές) και είναι πολύ δύσκολο για ένα ερασιτεχνικό σωματείο να σηκώσει αυτό το βάρος χωρίς την απαραίτητη στήριξη από τους τοπικούς φορείς της περιοχής.
Φιλυριακός (Ποζατσίδης Δ.): Πετροπούλου, Τσαμπάζη, Βασιλείου, Ζήκου, Κάτη, Χαραβιτσίδου, Πέικου, Λυπίτκα, Τσιλοφύτη (78' Γιαμούρογλου), Μπασούρη, Μάινου.

Αποτελέσματα
ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΤΡΑ 3-0 α.α.
ΜΕΤΕΩΡΑ-ΡΟΔΟΠΗ 1-1
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ 1-2

Βαθμολογία - Τελική
1) Μ.Ε.Α.Ο. ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ 22 β., 25-6 γκολ
2) ΚΑΒΑΛΑ 22 β. 18-7 γκολ
3) ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 18β., 20-9 γκολ
4) ΜΕΤΕΩΡΑ 12 β., 10-12 γκολ
5) ΡΟΔΟΠΗ 11 β., 11-19 γκολ
6) ΠΑΜΠΑΤΡΑΪΚΟΣ 0β., 0-30 γκολ

2 σχόλια:

  1. ΦΟΡΤΣΑ ΦΙΛΥΡΙΑΚΑΡΑ...
    ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΟΥ ΦΙΛΥΡΙΑΚΕ...

    ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΡΑΓΕ;
    ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο και παλι μπραβο στη αξια ομαδα ....
    και στον αξιο προπονητη ..,,,
    αξιζετε πολλα συγχαριτηρια ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.