Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών (video)

Η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών της Π.Ε. Φλώρινας πραγματοποιήθηκε χθες, παρουσία του πρώην Προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου.
Ο κ. Πετσάλνικος, σε μια μακροσκελή εισήγηση, αναφέρθηκε στα γεγονότα του 2012 που οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο και στις εκλογές και τον Γιώργο Παπανδρέου εκτός ΠΑΣΟΚ.
Το λόγο πήραν έπειτα οι υποψήφιοι βουλευτές Τάνια Γραμματικού, Αφροδίτη Καραούλη και Μιχάλης Μυλωνάς

14 σχόλια:

  1. Μας λέγατε διεφθαρμένους. Τώρα θα δείτε πως μαμαμνε οι διεφθαρμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1137 ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.

      Διαγραφή
  2. ΠΑΝΙΔΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ? ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΕΙΠΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 135.000,000 EURO ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NA MAΣ ΠΕΙ Ο ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΑΡΧΗΣ ΠΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ....

      Διαγραφή
    2. Σόι πάει το βασίλειο…

      « Από τη στιγμή λοιπόν που η οργάνωση περιήλθε στον απόλυτο έλεγχο του Ανδρέα και της κλίκας του, άρχισαν αμέσως και τα σκάνδαλα. Τι έγιναν αλήθεια, εκείνα τα τεράστια ποσά των δολαρίων των μάρκων και των κορωνών που περιήλθαν στο ΠΑΚ; Το ΠΑΚ δεν εισέπραττε μόνο τις εισφορές των μελών του. Οι πηγές χρηματοδότησής του ήσαν πολλές και άδηλες. Δεν ήταν μόνοι οι “έρανοι” ανάμεσα στο ελληνικό στοιχείο, από την Αυστραλία μέχρι τον Καναδά και από την Καλιφόρνια μέχρι τη Γερμανία. Ήταν και οι γενναίες επιδοτήσεις από δημοκρατικά κόμματα της βόρειας Ευρώπης και φυσικά τα πλούσια αραβικά εμβάσματα των “αδελφών” Σαντάμ Χουσεϊν, Μουαμμάρ Ελ Καντάφι και Γιάρερ Αραφάτ.
      Αλησμόνητος στον Ανδρέα θα μείνει ο προσωπικός εξευτελισμός του σε συνδιάσκεψη του ΠΑΚ, όταν μπροστά σε όλους τους “συνέδρους”, ο Κρις Γιόγκερσεν, εκπρόσωπος του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Δανίας, σηκώθηκε και ρώτησε τον Ανδρέα με αυστηρή γλώσσα πού πήγαν τα χρήματα που είχε δώσει το κόμμα του ως οικονομική ενίσχυση του ΠΑΚ! Ο Ανδρέας είχε “πανιάσει” και απομείνει άλαλος! Με την ένοχη σιωπή του ομολογούσε καταντροπιασμένος μπροστά στους “συνέδρους” την αλήθεια των όσων είχαν αρχίσει δειλά-δειλά να συζητούνται ανάμεσα στα μέλη του ΠΑΚ, ότι δηλαδή τα χρήματα αυτά τα είχαν ιδιοποιηθεί ο ίδιος και η “κλίκα” του. »

      Αυτά και άλλα ωραία περί Παπανδρεϊσμού…
      http://netakias.com/2011/06/24/%CE%B7-%CE%B5%CF%85%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%B5/

      Διαγραφή
  3. Ντροπή σε αυτούς που βάζουν πλάτη για να δημιουργηθεί ανάχωμα στην αυτοδυναμία του Σύριζα.Είναι πιο ύπουλη η στάση τους από αυτή των νεοδημοκρατών-τουλάχιστον αυτοί τραβάνε μπροστά και το ζόρι- αφού έχουν χρεωθεί όλα τα δεινά. Η αντεπαθέστατη όμως κατηγορία πολιτών,αυτή των πασοξήδων, των λίγο αριστερά αλλά χορεύοντας ταγκό με την ΝΔ προς τα δεξιά και κατά πως τους βολεύει προς στιγμήν αλλάζουν παρταινέρ, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τον λόγο που κατεβαίνει ο αρχηγός τους και τι σκοπούς εξυπηρετεί. Μια μελλοντική συνεργασία με την ΝΔ θα σας σώσει-στην κυριολεξία όχι εσάς(εσείς δε σώζεστε με τίποτα) αλλά όλους αυτούς που θα έπρεπε να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη αλλά η βουλευτική ασυλία δεν το επιτρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, έχουν παραδοθεί στην δικαιοσύνη εδώ και καιρό», αποκάλυψε ο Βενιζέλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αλλά και στους εσωκομματικούς επικριτές που τον κατηγορούν διότι δεν έκλεισε τον Παπανδρέου φυλακή για το πλιάτσικο που έκανε στο δημόσιο χρήμα μέσω του κόμματος.
    Με αυτόν τον τρόπο ο Βενιζέλος αποκρούει τις κατηγορίες περί συγκάλυψης και ρίχνει την ευθύνη στον Σαμαρά και τους «παναθηναϊκάκηδες» της δικαιοσύνης!

    Ο Σαμαράς όχι μόνον φυγάδευσε το έγκλημα Παπανδρέου με το μνημόνιο, αλλά έδωσε και ΑΦΜ στον μεγαλοαπατεώνα, παρά το πλιάτσικο στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ! Ο σκοπός; Προφανής. Πλέον τον ομολογεί μόνος του: Διακηρύσσει ότι στόχος του είναι η συγκρότηση μίας νέας κυβέρνησης με όλες τις φιλευρωπαϊκές δυνάμεις και στη βάση αυτή η πρόσκλησή του απευθύνεται και στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, εφόσον βρίσκεται στη νέα Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α ρε Πανίδη ταυτίστηκες με τον @@@ όμοιος έγινες μ αυτόν κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θλιβερές φιγούρες. Ζητάνε την ψήφο μας, αλλά αξίζουν την λύπησή μας. Θεόφιλε, κάποτε είχες ένα πρόσωπο στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8:51 ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΟΤΑΝ ΤΟ 2010 ΕΤΡΕΧΕ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

    ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑς ΕΒΑΛΕ.

    Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΤΟΥ ΔΝΤ ΕΙΠΕ ΌΤΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 (ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2009) ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ. ΟΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΑΝΕΦΕΡΕ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!!! Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ @@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα συγνωμη αυτοι που πηγαν με τον παπανδρεου ξερουν τι τους γινεται?ακουω την γραμματικου στο ραδιοφωνο και δεν πιστευω στα αυτια μου!ρε πανε καλα αυτος μας καταστρεψε και εχουν θρασος να ζητανε και την ψηφο μας?για ποσο χαιβανια μας εχουν αλλα κοντος ψαλμος αλληλουια τους σιχαθηκαμε μονο που πηγαν οι τρεις συγκεκριμενοι με το κινημα τα λεει ολα!αντε σπιτια σας και μουγκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.