Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

…θέλει κότσια να είσαι με τον Παπανδρέου, η συνέχεια

Το προεκλογικό μου κείμενο με τίτλο «θέλει κότσια να είσαι με τον Παπανδρέου» αναφέρονταν στην αφήγηση που αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε στους Έλληνες πολίτες με την ίδρυση του Κινήματος. Την αλήθεια που κανείς ΔΕ ήθελε να ακούσει!
Ωστόσο υπήρξαν 150.000 έλληνες πολίτες, που μέσα σε 20 μέρες μας άκουσαν! Και μας στήριξαν. Κι ας άκουγαν 3 χρόνια τώρα πως το μνημόνιο οι πρώτοι μισοί σωτήρες θα το έσκιζαν σελίδα-σελίδα και οι άλλοι μισοί με ένα άρθρο!
Κέρδισαν λοιπόν οι δεύτεροι! Και να σου ο φρεσκο-ορκισμένος υπουργός οικονομικών της κυβέρνησης Τσίπρα, να ισχυρίζεται σε συνέντευξή του στο BBC, πως η προεκλογική απαίτηση ΣΥΡΙΖΑ για «κούρεμα» του μεγαλύτερου μέρους του χρέους ήταν μια …υπερβολή, ενόψει της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.
Ευχόμαστε στο συριζα εκτός από καλή επιτυχία, να πραγματοποιήσει ΚΑΙ αυτός όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις κωλοτούμπες, τις πιρουέτες, τα τριπλά τόλουπ, ότι τέλος πάντων χρειαστεί. Δε θα ναι εξάλλου και ο πρώτος που θα έχει εξαπατήσει το εκλογικό σώμα, προκρίνοντας νταηλίκια στους «κουτόφραγκους».
Όσο για μας, πήραμε το βάπτισμα του πυρός σε ένα περιβάλλον στην καλύτερη περίπτωση επιφυλακτικό (στη χειρότερη εχθρικό) και καταφέραμε αξιοπρεπώς να κοινωνήσουμε αυτό που λέμε 3 χρόνια τώρα: πως το μνημόνιο και η ένταξη στο μηχανισμό στήριξης ήταν μονόδρομος για τη χώρα και αν παράλληλα με τη δημοσιονομική προσαρμογή είχε εφαρμοστεί και η μεταρρυθμιστική ατζέντα της διακυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, τώρα θα είχαμε ήδη βγει από τέλμα.
Ο κόσμος η αλήθεια είναι, δεν είχε το χρόνο να επεξεργαστεί μέσα σε 20 μέρες την ιστορία της ανατροπής του εκλεγμένου πρωθυπουργού το 2011, πόσο μάλλον να ακούσει τη δική μας πρόταση.
Είναι επίσης αλήθεια πως την έλευση της ελπίδας και της πρώτης αριστερής κυβέρνησης, δε θα την κέρδιζε καμία εμπεριστατωμένη πρόταση για το χρέος. Και για βαθιές μεταρρυθμίσεις, με διαφάνεια, με φορολογικό σύστημα δίκαιο και ικανό, με ένα κράτος χωρίς γραφειοκρατίες και πελατειακές δουλείες που στηρίζει τις δημιουργικές δυνάμεις και την ανάπτυξη, με αποκέντρωση και μια αυτοδιοίκηση δυνατή και συμμετοχική.
Κι ας ήρθε η πρώτη αριστερή κυβέρνηση «χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη»! Πρώτη φορά Αριστερά, παρέα με ακροδεξιούς και εθνικιστές! Και φλερτάροντας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το όνομα του αΚαταλληλότερου Πρωθυπουργού της Μεταπολίτευσης, ξεπλένοντας (ως συνηθίζει να κάνει η Αριστερά) την καταστροφική πενταετία διακυβέρνησης του κυρίου Καραμανλή.
Εμείς κλείνοντας, σας ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δώσατε να ακουστούμε, δώστε μας λίγο χρόνο να οργανώσουμε τις δομές μας στο καινούριο μας σπίτι, στο Κίνημα και επανερχόμαστε δριμύτεροι.
Έχουμε να δώσουμε και κει μία μάχη με τους δεινόσαυρους, που δε λένε να καταλάβουν πως με την ίδρυση του Κινήματος, η Επετηρίδα των παραγοντίσκων που θέλουν να επιβιώσουν μέσα από χειραγώγηση συσχετισμών -καθεστώς που συντηρούσε και γιγάντωσε στους κόλπους του το πασοκ- πέθανε μαζί με κείνο!
Ευχαριστούμε και πάλι όσους μας στήριξαν! Από καρδιάς…

Τάνια Γραμματικού
Υποψήφια με Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών

28 σχόλια:

  1. Οταν βγαινουν όλοι πια του ΔΝΤ και λένε ότι είχε προταθεί κούρεμα του χρέους στο μισό και μετά μνημόνιο και δεν το δέχθηκαν ο προδότης και ο δοσίλογος )ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου) τι να μας πείτε και σεις.
    Σεν ζήτησε ούτε μία συγνώμη από τους ¨ελληνες που τους έβριζε στη Ευρώπη. Είναι γνωστό ότι έλεγε στους ευρωπαίους "κυβερνώ ένα διεφθαρμένο λαό" Αρα και σεις που τον στηρίζετε είστε σύμφωνα με τον αρχηγό σας διεφθαρμένοι. Αρα είναι το κινημα διεφθαρμςνων σοσιαλιστών δημοκρατών.
    Η ιστορία γράφετε με δύο χρώματα. Του προδότη θα γραφτεί στην συνέιδηση των ελλήνων με τα πιο μαύρα χρώματα. Θα έχει την τύχη όλων των προδοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι κι εγώ ένας ανόητος ανώνυμος , όπως εσύ! Πρέπει να είσαι εντελώς βλάκας! Πολύ πιό βλάκας απο μένα! πολιτικά άσχετος! Βρίζεις τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ ξέρεις , ότι ε΄χε δίκιο και έχει δίκιο! Πρέπει να είσαι κι εσύ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΙΤΗΣ! Όση λάσπη κι αν ρίξεις ρε βλάκα δεν θα καταφέρεις τίποτα! Ο λαός γνωρίζει πιά την αλήθεια! Δε πας στο διάλο!

      Διαγραφή
  2. Ακόμη υποψήφια με το κίνημα ? νομίζω πάει αυτό μας τελείωσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ένα κίνημα έχει αρχηγό τον Ραν-ταν-πλαν δεν περιμένεις και καλύτερους ακόλουθους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανόητε, πρέπει να ξέρεις , ότι ο όχλος ( που κι εσύ ) ανήκεις σταύρωσε το Χριστό!

      Διαγραφή
  4. Πραγματικά πρέπει κάποιος να έχει πολύ θράσος για να λέει τέτοιες ανακρίβειες (για να μη πω τίποτα άλλο)!! Ο άνθρωπος αυτός είναι προδότης είχε ως αποστολή να καταργήσει τη συμφωνία με τη Ρωσία για τον αγωγό Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη και να βάλει τη χώρα στο ΔΝΤ. Τελικά τα κατάφερε και τα δύο και τη νύφη την πληρώνει ακόμα ο Ελληνικός λαός!!!. Ο ίδιος βέβαια εξαργύρωσε τις υπηρεσίες του παίρνοντας 50.000 δολάρια για κάθε ομιλία του (αλήθεια να πει τι? ο πιο αποτυχημένος άνθρωπος). έφερε το Ελληνικό κράτος στο χείλος της καταστροφής με το "λεφτά υπάρχουν" και τους χειρισμούς του στη δανειοδότηση της χώρας (αρνήθηκε να δανειστεί χρήματα που του πρόσφεραν οι αγορές με χαμηλό επιτόκιο) με αποτέλεσμα να φθάσει η χώρα σε σημείο να μην έχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις και να πέσει στα νύχια της τρόικας!! Το χειρότερο από όλα αντί να είναι υπόδικος κατέβηκε και στις εκλογές για να "μας σώσει πάλι". Μάλλον κ. Γραμματικού νομίζετε ότι απευθύνεστε σε πνευματικά καθυστερημένους!!!!! Ο Ελληνικός λαός σας έβαλε στη Θέση σας δηλαδή στο ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε που δεν έχεις κότσια να εκφράσεις άποψη επώνυμα, οπως κι εγώ, ( είμαι ανώνυμος) λες ανοησίες, ψεύδη και ...λάσπη!

      Διαγραφή
    2. Με ηλίθιους δεν ασχολούμαι!!!!!!!!!
      Καληνύχτα

      Διαγραφή
  5. Δε θέλει κότσια, θέλει θράσος και πολύ χαμηλό IQ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά βρε Τάνια μυαλό δε θα βαλεις; Σε νομιζα για εξυπνο και ανοιχτο μυαλο αλλα εσυ...... τι να πω κριμα!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑΝΙΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΑΝ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΟΡΙΖΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΠΡΟΊΣΤΑΜΕΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟΛΑΒΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Καλέσαμε τον κόσμο σε συζητήση για όλα αυτά τρεις φορές! Δεν ήρθες! Γιατί; Θα σου εγώ γιατί δεν ήρθες! Απο τη μιά δεν έχεις τι να πεις κι απο την άλλη : Δεν έχεις κότσια να εκφράσεις καμία άποψη, έστω και λάθος! Δεν έχετε κότσια ! Ανώνυμες αηδίες!

      Διαγραφή
  9. Ο κυριος Παπανδρέου με την ιδρυση του "κινηματος" , καταφερε 3 πραγματα. Πρωτον, να εκθεσει στην κοινωνια , νεα και μορφωμενα παιδια που δυστυχώς δεν εχουν συνειδητοποιησει τι εχει συμβει. Δευτερον, ο ιδιος να "καθαρισει" την αποτυχημενη του πορεια των τελευταίων ετών , πιστεύοντας ότι με το ποσοστό του ο λαός τον τιμωρησε. Τριτον, να μας επιβεβαιωσει την αποψη που ολοι εχουμε σχηματισει για αυτον. Οι επιλογες που εχει πλεον ειναι να συνεχισει ως νεος Βασίλης Λεβέντης (που τον τιμαμε και δεν τον αναφερουμε υποτιμητικα) να παλευει μονος με το τερας του 3% , να συνεχισει τις ομιλιες του και τις διαλεξεις του προκαλωντας γελιο στο ακροατηριο του η να αποσυρθεί από την πολιτικη σκηνη ζητωντας συγγνωμη απο τους Ελληνες και να συνεχισει να αθληται φορωντας τα ...ξεχωριστα κολαν του.
    Να ειναι σιγουρος θα αναμενουμε με αγωνια την επιλογη του.
    ΚΑΜΑΚΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΤΕΛΕΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τελικα το ποσοστο των ηλιθιων στην Ελλαδα ειναι αρκετο αν κρινουμε απο τα ποσοστα του ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν έγραφες αυτές τις ανοησίες, είχες μπροστά σου καθρέφτη !

      Διαγραφή
  11. Όλοι οι παραπάνω σχολιαστές δεν έχετε καταλάβει κάτι. Το κορίτσι πάσχει από μαζοχισμό. Της αρέσει να την βρίζουν, το απολαμβάνει. Γι' αυτό κατεβαίνει με τον ΓΑΠ, γι' αυτό και συνεχώς βγάζει ανακοινώσεις που προκαλούν το 90% των πολιτών αυτής της χώρας...

    Μην ασχολείστε, λοιπόν, πολύ απλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. NATO KAI TO ...ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΛΆΒΕ Τ Ε Λ Ο Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 8:01. Δεν σε έβρισα και απαιτώ να μη με βριζεις. Ο ΓΑΠ οτι και να λέτε είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ! Αλλά όπως λές ότι ειμαι αγγράμματος και αμόρφωτος. 1 θα σου πω και ελπίζω εσύ ο μορφωμένος να το καταλάβεις:
    Ομοιος ομοίω αεί πελάζει.
    Αν θέλεις μόνο ακολούθησέ με στι διαλο που με στέλνεις. Εκεί σίγουρα θα βρεις το καμάρι σου.

    Η χώρα κατακτήθηκε το 1941 από τους Γερμανούς αφου πολέμησε στα οχυρα και την πρόδωσε ο Τσολάκογλου. Η χώρα ξαναυποδουλώθηκε το 2010 χωρίς να ρίξει ούτε μία τουφεκια απο τον χαζοβιόλη. Τον Τσολάκογλου Νο 2. Τον αρχιπροδότη τον ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι άλλοι, πριν από τον χαζοβιόλη, δεν ήταν καλύτεροι, ούτε οι επόμενοι. Ούτε η χώρα υποδουλώθηκε το 2010. Απλώς, εμείς δεν το είχαμε καταλάβει.
      Διογένης

      Διαγραφή
  14. Άσε μας κουκλίτσα μου, που την προσωπολατρεία προς το ΓΑΠ θέλεις να μας την λανσάρεις σαν πολιτική επιλογή και άποψη. Αν αυτός γυρίσει -λέμε τώρα- στο ΠΑΣΟΚ, θα γυρίσεις κι εσύ. Αν πάει να φουντάρει σε κανα γκρεμό, είσαι τόσο πιστό "ζωάκι" που μάλλον θα τον ακολουθήσεις. Να φύγετε, να πάτε αλλού. Και αν έχεις λίγο ήθος και μυαλό, δώσε λίγηηηη προσοχή σε κάποια από τα σχόλια... Ο νοών νοείτω.

    Θερμή παράκληση στον σχολιαστή που πήρε παραμάζωμα κι εργολαβία την κριτική των άλλων σχολιαστών με απαξιωτικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς.... Φίλε, γέλασα πολύ, αλλά νισάφι!! Πιο γραφικός πεθαίνεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όπως και στο πρώτο μέρος, ανακρίβειες, αποπροσανατολισμός, κακοήθειες, φανατισμός, διχασμός και ΟΥΣΙΑ ΚΑΜΙΑ. Ό,τι ακριβώς επιδιώκουν οι εντολοδότες των προδοτών του ελληνικού έθνους που μας κυβερνούν, οι θαμώνες των ξένων πρεσβειών και μυστικών υπηρεσιών. Κρίμα.
    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στον φίλο Διογένη που μιλάει για φανατισμό. Ας δει την παρακατω δήλωση απο το ΔΝΤ.

    "Πρόταση βόμβα καταθέτει με επιστολή του ο πρώην επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης της Κριστίν Λαγκάρντ και προϊστάμενος του Πολ Τόμσεν, Ρέζα Μογκαντάμ, ο οποίος δήλωσε οτι το 2010 είχε προταθεί κούρεμα του ελληνικού χρέους κατά 50% πριν το μνημόνιο και μετά να γίνει ανακατανομή του χρέοευς αλλά η ελλεηική πλευρά το αρνήθηκε".

    Και ποιός ήταν κυβερνήτης της χώρας το 2010???? Μα ο εκλεκτός της κ.Γραμματικού.
    Τι μεγαλύτερη αποδειξη χρειάζεται ότι είναι Προδοτης. Και όπως λέει ο λαός μιά φορα προδότης για πάντα προδότης. Να θυμάται όμως ότι οι Γερμανοί πριν φύγουν το 1944 σκότωσαν τους προδότες που πριν λίγο συνεργάζονταν μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε/η μου, μάλλον δεν κατάλαβες το σχόλιό μου. Εν πάση περιπτώσει, αναφέρομαι στα γραφόμενα της συντάκτριας.

      Για πες μας τώρα –και με συγχωρείς κιόλας– αλλά από πού μαθαίνεις Ιστορία; Από τα σχολικά βιβλία; Γιατί, εξ όσων γνωρίζω, ο Τσολάκογλου ή ο Ράλλης δεν έπαθαν τίποτε από τους Γερμανούς. Ο γιος του δευτέρου, μάλιστα, έγινε και Πρωθυπουργός. Δεν νομίζω να έπαθαν τίποτε και οι μυστικοσύμβουλοι του Τσολάκογλου, ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος και ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αντιθέτως, έγιναν και οι δύο Πρωθυπουργοί, με τον δεύτερο να μας αφήνει "προίκα" τον γιο του και τον εγγονό του, μετέπειτα Πρωθυπουργούς. Ούτε ο συνεργάτης του διαβόητου Μαξ Μέρτεν, Κωνσταντίνος Καραμανλής ο "εθνάρχης", έπαθε τίποτε. Πρωθυπουργός έγινε και αυτός, όπως και ανιψιός του. Όσο για τον Μητσοτάκη, τον έμμισθο συνεργάτη των ΝΑΖΙ, στο σπίτι του οποίου γλεντοκοπούσαν οι κατακτητές, έγινε και αυτός Πρωθυπουργός και παραλίγο να γινόταν και η κόρη του. Δεν νομίζω να έπαθε τίποτε από τους Γερμανούς ο Γεώργιος Σημίτης, ο διορισθείς Γενικός Γραμματέα της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών κατά την Κατοχή, ο κολλητός και σύμβουλος του κατοχικού Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, Γεωργίου Μερκούρη, του ιδρυτή τού Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Ελλάδος, του μόνου πολιτικού κόμματος του οποίου η λειτουργία επιτρεπόταν στην Κατοχή. Πρωθυπουργό μάς άφησε και αυτός. Ο δε Μερκούρης, αγαπημένος θείος της Μελίνας ("πατέρας" κατά την ίδια) μάς κληροδότησε την "μεγάλη Ελληνίδα", η οποία, όμως, κατά την Κατοχή "διασκέδαζε" Γερμανούς και κατέδιδε αντιστασιακούς. Ήταν και ένας Θεόδωρος Πάγκαλος, του οποίου οι υπηρεσίες στην πατρίδα αναγνωρίστηκαν τον Νοέμβριο του 1941, οπότε άρχισε να λαμβάνει σύνταξη ως πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η οποία συνεχίστηκε και μετά την κατοχή. Το μόνο που δεν μπορούμε να καταλογίσουμε σε αυτόν είναι η αχαριστία: Άρχισε αρθρογραφεί υπέρ των Γερμανών, ενώ υπήρξε και εκ των ιθυνόντων νοών των Ταγμάτων Ασφαλείας. Αυτός μας άφησε τον εγγονό του για να γίνει Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης και για να μας πει ότι τις Σημαίες τις παίρνει ο αέρας, ότι τα φάγαμε όλοι μαζί, αλλά και για να "τραγουδάει" (υπόθεση Οτσαλάν). Οι Γερμανοί και οι Ιταλοί συνεταιρίσθηκαν με τον Όθωνα Πικραμμένο στον τομέα των εκδόσεων, κατά κανόνα προπαγανδιστικών εντύπων. Αλλά κι αυτός δεν έπαθε τίποτε. Και ο γιος του έγινε Πρόεδρος του ΣτΕ και μας τον "φύτεψαν" Πρωθυπουργό. Όμως το βαρύ προπαγανδιστικό πυροβολικό της Κατοχής ήταν ο Δημήτρης Λαμπράκης. Ούτε αυτός πειράχτηκε. Και, ασφαλώς, οι γόνοι και οι διάδοχοί του έγιναν οι άτυποι, παράλληλοι κυβερνήτες της Ελλάδας. Όσον αφορά τον επιχειρηματικό κόσμο, αυτός κι αν δεν μεγαλούργησε κατά τη διάρκεια και μετά την Κατοχή, εν μέρει – μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι! (Ό,τι συνέβη και κατά τη Χούντα...) Μόνον τα ονόματα Λάτσης, Κωστόπουλος και Αγγελόπουλος (ο οποίος "απορρόφησε" το "μισό" Σχέδιο Μάρσαλ) φτάνουν και περισσεύουν, μεταξύ εκατοντάδων άλλων. Αναφέρω εντελώς ενδεικτικά μερικά ονόματα…
      Διογένης
      1/2

      Διαγραφή
    2. 2/2
      Έτσι που λες, φίλε/η μου. Κάποιοι κουκουλοφόροι καταδότες μπορεί και να εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς. Όμως πάντα και παντού οι δωσίλογοι που προέρχονται από πολιτικά και οικονομικά "τζάκια" είναι "έγκλημα" να πειραχτούν. Αυτοί και οι γόνοι τους είναι οι καταλληλότεροι για να προωθηθούν στις καίριες θέσεις διοίκησης και λειτουργίας της κοινωνίας. Να σου πω από ποιους; Δεν σου λέω, γιατί πρέπει και να το αιτιολογήσω… Λοιπόν, οι τελευταίοι δεν πειράζονται, πρώτον, επειδή έχουν ισχύ και επομένως επιρροή. Δεύτερον, επειδή έχουν αποδείξει ότι είναι αδίστακτοι για να προδώσουν την πατρίδα τους και τους συνανθρώπους τους. Τρίτον –και μάλλον το σημαντικότερο– επειδή είναι απολύτως εκβιάσιμοι. Όλοι αυτοί είναι σίγουρο ότι έχουν τεράστιους φακέλους στα αρχεία των μυστικών υπηρεσιών. Αν πάλι έχουν και μυστήρια ή μη αποδεκτά (ευρέως και μη) από την κοινωνία πάθη, τόσο το καλύτερο για τους εκβιαστές-δυνάμει συνεργάτες τους. Παιδόφιλοι, ομοφυλόφιλοι, μεθύστακες, γυναικόδουλοι και άλλα πολλά ήταν και είναι κάποιοι από αυτούς.
      Αυτά τα λίγα, εντελώς αδελφικά.
      Διογένης

      Διαγραφή
  17. Βλέπω ότι συμφωνούμε Διογένη και μάλλον έχουμε διαβάσει και την ίδια ιστορία.

    Πρέπει να συνεχίσει όμως αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω…
      Οι Βοσκοπουλικοί-Αντωνιαδικοί ή οι εχθροί τους, οι του "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ", μήπως έχουν να μας προτείνουν τίποτε;…
      Διογένης

      ΥΓ
      Libertan, πού χάθηκες εσύ βρε ψυχή; Φιλιά!

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.