Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήρια επιστολή του Λ. Γυμνόπουλου

Φίλες και φίλοι,
Την επομένη των πρόσφατων Εθνικών Εκλογών το Ποτάμι γιόρτασε 11 μήνες ζωής. Μέσα σε 11 μήνες οι Έλληνες πολίτες επέλεξαν το Ποτάμι ως την τρίτη δημοκρατική δύναμη της χώρας και εξέλεξαν 2 βουλευτές μας στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και 17 στο εθνικό κοινοβούλιο!
Ευχαριστώ θερμά τους 1.225 συμπολίτες μας στη Φλώρινα που τόλμησαν να εμπιστευθούν ένα τόσο νέο κόμμα όπως το Ποτάμι στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους 506 συμπολίτες μας που επέδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Είναι μεγάλη μου τιμή και ευθύνη και ελπίζω ότι θα ανταποκριθώ αναλόγως στις προσδοκίες τους.
Ευχαριστώ τις συνυποψήφιες μου κα Αλεξάνδρα Κατρίνη και κα Μαρία Μαρδά και τις συγχαίρω για τα αποτελέσματα τους.
Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ ειλικρινώς τους εκλεγέντες βουλευτές Φλώρινας κ. Κ. Σέλτσα και κ. Ι. Αντωνιάδη για την εκλογή τους, όπως επίσης και όλους τους υποψηφίους βουλευτές όλων των κομμάτων για τη διεξαγωγή ενός πολιτισμένου προεκλογικού αγώνα καθώς και για τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους.
Το Ποτάμι συγχαίρει τον νικητή των πρόσφατων Εθνικών Εκλογών (ΣΥΡΙΖΑ) και εύχεται καλή επιτυχία στο έργο της νέας κυβέρνησης για το καλό της χώρας. Εμείς θα ασκήσουμε με κάθε υπευθυνότητα και με ένα νέο ήθος τον ρόλο που μας ανέθεσε ο Ελληνικός λαός.
Παρά το ότι ο αγώνας μας εδώ στη Φλώρινα ήταν επί της ουσίας μοναχικός, παρά το ότι διεξήχθη υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες και το ότι τα περισσότερα μικρά κόμματα πέτυχαν στη Φλώρινα χαμηλότερα ποσοστά από τον εθνικό μέσο όρο δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το ότι το Ποτάμι σημείωσε στην περιοχή μας ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά του.
Ο μόνος τρόπος να το αλλάξουμε αυτό είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά! Τώρα ξεκινάμε. Και σας θέλουμε μαζί μας: http://topotami.gr/bes-sto-potami/.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσους συνέβαλαν καθοριστικά στον αγώνα του Ποταμιού αλλά και στον προσωπικό μου αγώνα στη Φλώρινα, και ήταν πολλοί.

Λάζαρος Π. Γυμνόπουλος
Στέλεχος στο Ποτάμι – Υποψήφιος Βουλευτής Φλώρινας στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές

10 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ..............ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ.
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΙΠΕ ΚΑΠΩΤΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΗΓΕΣ ΥΠΕΡΟΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα δεν πουληθεί η δεη ο αρχηγός σας θα παραιτηθεί...το αφεντικουλη του έχει ποντάρει πολλα στην Φλώρινα...τσαμπα θα τα επερνε....Να δείτε τον Θεοδωράκη να βγάζει αφρούς στην βουλή για την πώληση της μικρής δεη και την μη φορολογία των καναλιών και κυρίως του μεγκα...Θα το δείτε αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό θα είναι στο Ποτάμι η άλλως πως Γλάστρα του Μπόμπολα, να μάθετε να μετράτε τουλάχιστο μέχρι το 4 (τέσσερα) γιατί 4ο κόμμα είστε με την ψήφο του Λαού που ψήφισε ελεύθερα και δημοκρατικά. Εκτός αν κάτι παραπάνω ξέρετε από το big boss.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aλλη μία παράγκα της πολιτικοεπιχειρηματικής διαπλοκής του Μπόμπολα πήρε την θέση που σας "αξίζει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλος ένας αλεξιπτωτιστης υποψήφιος σωτήρας για την Φλώρινα.
    Που κατέβηκε στην πολιτική για να ικανοποιήσει την φιλοδοξία του πατέρα του να κάνει γιο βουλευτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας μας πει που ζει και δουλεύει αν ξέρει τα χωριά της περιοχής. Ποια είναι τα προβλήματα της Φλώρινας. Δεν νομίζω απλά μας πέρασε για ιθαγενείς που θα θαμπωνωμασταν από τις χάντρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλλη μια προεκλογική περίοδος κύλησε χωρίς να γίνει ουσιαστική συζήτηση (είναι κάτι που το βαθύ καθ΄ημάς εθνικό ισλάμ δεν το επιτρέπει) και έτσι για ακόμη μια φορά εγκλωβιστήκαμε στην παρανοϊκή ανωμαλία του αντιμνημονιακού βλακώδες τίποτα.Όπως και να είναι η χώρα θα βγει χαμένη.Είτε επιμένει ο Σύριζα στις θέσεις του και θα δούμε γκρέξιτ ή θα κάνει κωλοτούμπα και θα πέσουμε στην αγκαλιά των ναζιστών. Κρίμα που ο λαός δεν έμαθε ποτέ του για το καταπληκτικό μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα του Ποταμιού και ιδίως αυτό που αφορά τη δημόσια διοίκηση.
    Schapiro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kάντο γνωστό εσύ θα προσφέρεις μεγάλη υπηρεσία στην πατρίδα μας και στο κόμμα. Αληθεύει ότι θα ιδρυθεί νέο κόμμα με την ονομασία χείμαρρος;;;

      Διαγραφή
    2. Πες μας, πες μας Schapiro το καταπληκτικό μετταρυθμιστικό προγραμα του Ποταμιού να καταπληγουμε και θα πεσομε ασμενως στην αγκαλια των νταβατζηδων μεγαλοεργολαβοκαναλαρχων. Πες μας πες μας.

      Διαγραφή
  8. Ο Ακριτιδης στον Αγιο Βαρθολομαίο σε πούλησε ολοφάνερα.!!!!
    Όταν δεν σε ψηφίζει αυτός περιμένεις από τους άλλους?????
    Το ίδιο και το χωριό σου...
    Τα ασταυρωτα ήταν περισσότερα απο τα σταυρωμενα άρα δεν σε ξέρει κανείς.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.