Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Κ. Σέλτσας: «Σώσαμε την τιμή της Αριστεράς στη Φλώρινα» (video)

«Θα είμαι βουλευτής όλων των Φλωρινιωτών» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σέλτσας, που πρόσθεσε πως με το αποτέλεσμα αυτό «σώσαμε την τιμή της Αριστεράς στη Φλώρινα».

41 σχόλια:

  1. Είναι φανερό πώς η μη επιλογή Αμυνταιώτη απο τη Νέα Δημοκρατία έστειλε πολύ κόσμο της στη αγκαλιά του κυρίου..και φυσικά η γραμμή του Σύριζα για την "αγαπημένη" του Πέρκα,λειτούργησε πολύ αντίθετα...
    ΥΓ θα ήταν πολύ χρήσιμο ο νέος βουλευτής του Σύριζα να μας διευκρινήσει τις θέσεις του σχετικά με τους γείτονες μας τους Σκοπιανούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ, ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο Κ ΣΕΛΤΑΣ, ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ.......,ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΕ ΑΥΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.
      ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

      ΜΕΛΙΣ

      Διαγραφή
    2. Ρε 11:27 δεν βλέπεις ότι όλοι είναι άνεργοι και πάμε κατα διαόλου?ακόμα με τους σκοπιανούς ασχολείσαι?

      Διαγραφή
    3. «Σκοπιανοί» επιτέλους ρε φίλε μάθε γεωγραφία Δημοκρατία της Μακεδονίας λέγετε και οι κάτοικοι της Μακεδόνες.
      Η πολιτική μιζέρια και ότι παντού υπάρχουν εχθροί …
      Κρίμα που δεν έχεις καταλάβεις ότι ο κόσμος πάει μπροστά.
      Συγχαρητήρια κ. Σέλτσα σε τέτοιους δύσκολους καιρούς το να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των πολιτών δεν είναι λίγο. Καλή συνέχεια κάνε το καλύτερο για το τόπο σου και για την δημοκρατία.
      Bekiari m.

      Διαγραφή
    4. Μαριαντσε, τζαμπα σε ραντβαςς. Αν νομίζετε εκει στο Ο.Τ. οτι βρίκατε το alter ego σας πλαναστε πλανην οικτρά. Ενα από τα θετικά της ιστορίας της εκλογης του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Σελτσα, είναι οτι θα μπειτε στη θέση που πρέπει να βρίσκεστε. Προσγειωθείτε λοιπόν και μην ονειρεύεστε αιθουσες διδςσκαλίας και άλλα τέτοια. Μέχρι αντιδρούσατε στο Ελληνικό κράτος και προσπαθούσατε να πείσετε οσους δεν σας ήξεραν οτι καταπιέζεστε. Τώρα ??? Θα πράττετε το ίδιο??? ΔΕΝ νομίζω να σας το επιτρέψουν. Εχουν σοβαρά πράγματα να ασχοληθούν. Το χειρότερο από όλα είναι είναι να αρχίσετε να δημοσιεύετε στα σιχαμένα μέσα σας ευχαριστήρια μηνύματα και να δηλώνετε στήριξη.
      Ενας φίλος σου.

      Διαγραφή
  2. Είναι αδιανόητο ο γνωστός για τις φιλοσκοπιανές του θέσεις, εθνομηδενιστικός ΣΥΡΙΖΑ, να έρχεται πρώτο κόμμα στο νομό Φλωρίνης! Και εις ανώτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ κ. Σέλτσα οι Ψηφοφόροι έσωσαν τη τιμή της αριστεράς, όμως ο κ. Τσίπρας με τη συνεργασία που επιδιώκει με τους ακροδεξιούς - ψεκασμένους της ΑΝΕΛ μάλλον θα τη μαγαρίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κώστα αν βαδίσεις με ανθρώπους σαν τους δύο κυρίους πίσω σου - αριστερά και δεξιά - δεν μας βλέπω καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμενα αυτο με τρομαζει.
      Απεφυγε αυτους και ολους τους καιροσκοπους.
      Δυστυχους πολλοι τετοιοι θα σε πλησιασουν.
      Εμενα δεν με πειραζει που πολλοι ΠΑΣΟΚΟΙ βρισκονται στον ΣΥΡΙΖΑ ,ομως με πειραζει αυτοι που εκμεταλευτηκαν εκεινη την εποχη να εμφανιζονται και μπροστα.
      Υπαρχουν ΠΑΣΟΚΟΙ που εναντιωθηκαν οταν το ΠΑΟΚ ηταν στις δοξες του,αυτοι βλεπετε εχουν αποστασιοποιηθει και τωρα οι καιροσκοποι πλησιασαν τον ΣΥΡΙΖΑ.
      Μην τους δινετε χωρο.

      Διαγραφή
  5. θα τους προτεινει σεμιναρια ποντιακων χορων στην βεγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε "Ανώνυμε", καλό θα ήταν να κάνεις αυτή την ερώτηση επώνυμα για να ξέρουμε και για σένα τις σχέσεις σου με τους γείτονές μας τους Αλβανούς.
    ΥΓ Θα σας περάσει η στενοχώρια της ήττας μην βγάζετε κακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λαϊκός, ειλικρινής και μαχητής της ζωής, ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, μπράβο στη Φλώρινα για την επιλογή της. Καλή δύναμη στον Κ. Σελτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι σοβαροί Αριστεροί Φλωρινιώτες Κώστα Σέλτσα και όσοι στήριξαν για πρώτη φορά το ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισαν την Πέτη Πέρκα. Απόδειξη η ελάχιστη διαφορά 200 ψήφων. Εσύ βγήκες επειδή δεν υπήρξε υποψήφιος της ΝΔ στο Αμύνταιο μη κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...........και δίπλα του οι ευεργετιθέντες από το παλιό ΠΑΣΟΚ.....ψάχνουν πάλι ....φαγητό ..ντροπή τους ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Σώσαμε την τιμή της Αριστεράς στη Φλώρινα" δηλαδή με απλά λόγια κυρία Πέρκα πάρε δρόμο και κλάψε στον ώμο του Βίτσα. Η Φλώρινα δεν σε θέλει. και όπως λέει και ο Αλέξης τελεία και παύλα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ 5:10 μ.μ. εισαι τσιφλικας στην φλωρινα και οποιον θελεις διωχνεις !

      Διαγραφή
    2. Γελοίε προπαγανδιστή βγάλε τις παρωπίδες και δες την πραγματικότητα κατάματα γιατί ζεις στον κόσμο σου.
      Αρχικά η ερμηνεία της φράσης του Σέλτσα που δίνεις είναι προσωπική σου, αυθαίρετη και φανερώνει κόμπλεξ ετών. Δεν θα κρίνεις εσύ ποιος είναι αριστερός και ποιος όχι. Η πραγματικότητα σε διαψεύδει κακόμοιρε μιας και η Πέρκα υπήρξε παμπάλαιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αρά επίτρεψε της να χαρακτηριστεί αριστερή.
      Τώρα για το αν τη θέλει ή δεν τη θέλει η Φλώρινα η κάλπη το έδειξε αναδεικνύοντας τη δεύτερη με ασήμαντη διαφορά που έγραψε και ένας παραπάνω. Τους μόνους που δε θέλει η Φλώρινα είσαι εσύ και όσους άλλους εμμένουν να δείχνουν αδικαιολόγητα κόμπλεξ εναντίον των ανθρώπων που δεν εκλέχθηκαν και τώρα μιλάω γενικότερα χωρίς κομματικούς περιορισμούς. Η Φλώρινα εκλέγει 2 βουλευτές μέσα από μία σκληρή μάχη με αρκετούς υποψήφιους οπότε δεν καταλαβαίνω τη χολή ορισμένων ενάντια στους ανθρώπους που δεν βγήκαν. Στην προκειμένη περίπτωση μάζεψε τη δικιά σου χολή εναντίον της Πέρκα μιας και ούτως ή άλλως δεν βγήκε και ασχολήσου με κάτι εποικοδομητικό.

      Διαγραφή
  11. Αυτό: θα ήταν πολύ χρήσιμο ο νέος βουλευτής του Σύριζα να μας διευκρινήσει τις θέσεις του σχετικά με τους γείτονες μας τους Σκοπιανούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποια τιμή της αριστεράς μας λες; Τους ψήφους του Ιωσηφίδη μάλλον εννοείς. ΝΤΡΟΠΗ. Αλλά τι περιμένεις από συνεργάτες του Καμμένου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο νέος βουλευτής του πρώην από-κόμματος που ελέω κρίσεως μετατράπηκε σε κόμμα (ο Τσίπρας πρέπει να "ευγνωμονεί" το μνημόνιο ειδάλλως θα έβλεπε μόνιμα την εξουσία μέσα από το...μακαρόνι), τι έχει να πει για την τιμή της αριστεράς που έγινε κυβέρνηση με δεκανίκι τον...Καμμένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θερμά συγχαρητήρια
    Γερά για την Φλώρινα
    Αυτή μας ενώνει (ενώ τα κόμματα μας χωρίζουν).
    Δημητρης Γακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγχαρητηρια για την εκλογη!
    Σιγουρα υπαρχει μια μικρη περιοδος χαριτος αλλα αναμενουμε τις πρωτες ενδειξεις. Η ΤΕΛΕΙΑ θα υπαρξει αυστηρος επικριτης των λαθων και της κυβερνησης και της αντιπολιτευσης για το καλο ΟΛΩΝ των κατοικων του νομου
    ΚΑΜΑΚΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΕΛΕΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι έγινε βρε παιδιά; Ο Βαρουφάκης άρχισε τις κωλοτούμπες για το κούρεμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Σώσαμε την τιμή της Αριστεράς στη Φλώρινα" πολυ σωστα
    Κοζάνη και Φλώρινα δείξατε οτι αντιλαμβάνονται την σοβαροτητα της καταστασης. Oσο για την υπολοιπη βορειο Eλλαδα: " τι να πει κανεις" ??? !!!!!
    Ο κόσμος του έχει τουμπανο και αυτοι κρυφο καμαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριε Σέλτσα τις θέσεις σας περιμένουμε σχετικά με τα Σκόπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μας πει και η Χρυσή Αυτή τις θέσεις της για τους ναζί Γερμανούς κατακτητές: ήρωες ή εχθροί;

      Διαγραφή
  19. Η περκα νύχτα ήρθε νύχτα έφυγε...καλό ταξίδι!!
    ΥΓ : Για την ακρίβεια 21:00 το βράδυ την έκανε από Φλώρινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ανόητε. Οταν θ αναλάβει και θέση στην κυβέρνηση θα τη γλύφεις... Να έχεις όμως τ αρ@@@α να το παραδεχτείς και να μαζέψεις τις βλακειες σου

      Διαγραφή
    2. Η Πέρκα είναι στη Φλώρινα σήμερα Τρίτη 27/1, ήτανε χθες και θα είναι εδώ. Εσύ ο ''κανένας'' πες μας λίγο το ονοματάκι σου που την παρακολουθείς κιόλας και έχεις την εντύπωση ότι θα σου δίνει η Πέρκα και η κάθε Πέρκα αναφορά για το που πηγαίνει και που όχι, φαντασμένο υποκείμενο. Φτάνει ασχολείσαι μαζί της γιατί σε έχουμε καταλάβει ποιος είσαι που σε κάθε θέμα έχεις να πεις και κάτι καινούργιο εναντίον της.

      Πρόσεχε καλύτερα τι γράφεις γιατί μέρα με τη μέρα και μετεκλογικά πλέον για κάποιο λόγο το τεντώνεις το σχοινί και πέφτεις από σαχλαμάρα σε σαχλαμάρα. Πρόσεχε γιατί θα οδηγηθούμε σε άλλα μονοπάτια αν συνεχίσεις να κατηγορείς ανώνυμα.

      Διαγραφή
    3. Γκέτση καρφώνεσαι αγόρι μου! Σταμάτα το γλείψιμο στην Πέρκα. Έχασε αυτή, έχασες και εσύ. Κρύψου τώρα που τα έκανες σκ@τ@ στην οργάνωση!

      Διαγραφή
  20. Πολύ χαρά ρε φίλε τα δύο αδέρφια δεξιά και αριστερά από τον βουλευτή.
    Το βαθύ ΠΑΣΟΚ που σας έκανε ανθρώπους πολύ γρήγορα το ξεγράψατε.
    Ερε κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. H ΣΟΜΠΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ Α.Θ.Ρ. ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ!!!!! άιντε να δούμε τηλεθερμανση για να ζεσταθούμε και στο ΦΛέρινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό του στη Θράκη; Μήπως έπεσε γραμμή απ το Τουρκικό Προξενείο; Λέμε τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αριστερά και τιμή είναι έννοιες ασυμβίβαστες. Η αριστερά στην Ελλάδα έχει μόνο ποινικό μητρώο.
    Την τιμή της Ελλάδος και την τιμή των Ελλήνων ποιός θα σώση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. http://www.stoxos.gr/2015/01/2012_27.html
    Ιδού ένα δείγμα της "αξιπιστίας" κάποιων Συριζαίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://origin2.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113232817
    Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προλογίζει βιβλίο του...Κουφοντίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολλά σχόλια 'άνευ εγκεφάλου' προσπαθούν να διεγείρουν ανύπαρκτα ζητήματα. Οι εκλογές τελείωσαν και καλό είναι η λάσπη να επιστρέψει στην οικοδομή.
    Α.Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.