Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα της υποψήφιας Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Πέτης Πέρκα

Η ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, σηματοδοτεί μια ελπιδοφόρα μέρα στην χώρα μας, αναπτερώνοντας το ηθικό των Ελλήνων.
Κλείνει ένας φαύλος κύκλος καταστροφικής πολιτικής που τα τελευταία χρόνια επέβαλε, τα πιο σκληρά επώδυνα αντιλαϊκά μέτρα.
Η νίκη αυτή είναι νίκη πρωτίστως όλων των Ελλήνων, αλλά και όσων συνέβαλαν μέσα από τους αγώνες σε μια δημοκρατική ανατροπή.
Ως υποψήφια βουλευτής νιώθω περήφανη, για τη συμμετοχή μου σε ένα ψηφοδέλτιο νίκης, που ανέδειξε το κόμμα μας πρώτη δύναμη στο Νομό και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαιτέρως όσους με τίμησαν με την ψήφο τους.
Επίσης εκφράζω τα συγχαρητήρια και την αμέριστη στήριξή μου, στον νεοεκλεγέντα βουλευτή κ. Κωνσταντίνο Σέλτσα, στον οποίο εύχομαι δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.
Δεσμεύομαι ότι θα σταθώ αρωγός και συμπαραστάτης στα δίκαια αιτήματα του λαού της Φλώρινας και θα συνδράμω στην ανάκαμψη της Π.Ε. Φλώρινας από όποια θέση και εάν βρίσκομαι.

Πέτη Πέρκα

7 σχόλια:

  1. Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι άλλοι θα φανούν περισσότερο διορατικοί από μας και θα σας αποδώσουν την θέση ευθύνης που αναλογεί στα προσόντα και την μέχρι σήμερα πορεία σας. Είμαι βέβαιος ότι από οποιαδήποτε θέση θα ενεργήσετε πάντα για το κοινό καλό του τόπου μας μακριά και υπεράνω από την μικρότητα των συμπολιτών μας όπως και από την ενωτική δήλωση σας επιβεβώνεται. Αλλωστε "ουδείς προφήτης στον τόπο του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΥ , ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΘΕΤΟΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΜΟΥ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στα όργανα αυτή η κουβέντα, στα όργανα γιατί δεν σε συμφέρει

      Διαγραφή
  3. Σεβασμός και δεος ΚΥΡΙΑ Περκα για το ηθος και το επιπεδο που πολιτευτηκατε, οδυνη και απελπισια για την αηθεια και παρουσια των εχθρων σας. Η Φλωρινα εχασε μια μοναδικη ευκαιρια να εχει βουλευτη με το δικη σας φωνη. Κριμα, αλλα σας περιμενουμε παρουσα, ενιωσα περήφανος στηρίζοντας σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ Πέρκα,

    άκουσα τον υπουργό παιδείας σήμερα να λέει ότι θα εξετασθούν οι περιπτώσσεις που μπήκαν λουκέτα σε σχολές.
    Μήπως να το δείτε λίγο με τους 2 βουλευτές του νομού. για κάτι σχολές που μας πήρανε.

    Να μην ξεχάσετε την Φλώρινα από όποια θέση και αν βρεθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα με τη Πέρκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΨΩΜΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.