Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήριο από την «Τελεία»

Η ΤΕΛΕΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, και οι 2 υποψηφιοι στην Π.Ε. Φλωρινας, αισθανονται την αναγκη να εκφρασουν τις ευχαριστιες τους σε ολους και ολες που μας τιμησατε με την ψηφο σας και το τιμητικο για εμας ποσοστο 1,61% με 555 ψηφους.
Μεσα σε 20 μερες, αποδειξαμε πως ειμαστε ενα συγχρονο κομμα με προτυπο τροπο οργανωσης, επικοινωνιας και προβολης. Χωρις καμια εντελως επιχορηγηση οπως ειχαν ολα τα μεγαλα κομματα, με δικα μας ολα τα εξοδα, δουλευοντας προσωπικα με ελαχιστες ωρες ξεκουρασης, χωρις πολιτικα γραφεια, υπαλληλους, βοηθους, με προσωπικο τρεξιμο και χασιμο εργατοωρων απο τις εργασιες μας, με επισκεψεις σε χωρια που κανενας δεν καταδεχτηκε να επισκεφθει (παραδειγμα του ξεχασμενου Κλειδιου που το επισκεφθηκαμε 2 φορες σαν φορο τιμης και αναγνωρισης ενος χωριου που ξεκληριστηκε και θυσιαστηκε στον βωμο του κερδους) ή τα επισκεφθηκε μονο πετωντας τα φυλλαδια του στο καφενειο ή στην κοινοτητα του χωριου (ας μην αρχισουμε να αναφερουμε ονοματα χωριων) , ειμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που σταθηκαμε σε ενα τοσο πολωτικο και δυσκολο πολιτικο κλιμα, με πιεση στους ψηφοφορους μας, με συνεχεις ειρωνικες "συμβουλες για το ασκοπο και ματαιο αποτελεσμα της ψηφου στην ΤΕΛΕΙΑ" και αναφορες των μεσων ενημερωσης κατα συντριπτικη πλειοψηφια μονο στα 2 μεγαλα κομματα, οι φιλοι που μας στηριξαν, απεδειξαν πως στην πολιτικη μπορει να υπαρξει η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ. Αρχες που σεβομαστε και υποσχομαστε θα συνεχισουμε να τηρουμε και απο την πλευρα μας. Για εμας, σημερα ξεκιναει η δουλεια σε ολα τα επιπεδα. Θα οργανωθουμε, θα συνομιλησουμε με περισσοτερο κοσμο, θα γινουμε περισσοτερο γνωστοι και θα γνωστοποιησουμε σε ευρυτερο κοινο το προγραμμα και τις ιδεες μας. Εχουμε υπομονη και επιμονη και ειμαστε σιγουροι για την θετικη ανταποκριση του κοσμου. Σας καλουμε ολους και ολες, να συσπειρωθουμε και ολοι μαζι να συνεχισουμε το εργο που ξεκινησε πριν τις εκλογες.
Σας ευχαριστουμε και παλι

Οι υποψηφιοι Φλωρινας
Καμακαρης Ιωαννης
Κουτσογιωτας Χρηστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.