Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Επίσκεψη του υπ. βουλευτή Κώστα Σέλτσα στους ΑΗΣ Μελίτης και Αμυνταίου

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας επισκέφτηκε το ΑΗΣ Μελίτης την Πέμπτη 22-01-2014 και ενημερώθηκε από τον Διευθυντή κ. Αναστάσιο Λοβάτση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μονάδα και την γενικότερη αναστάτωση που έχουν προκαλέσει οι εξαγγελίες περί ιδιωτικοποίησης.
Ο κ. Λοβάτσης εξέφρασε την στήριξη του και ευχήθηκε στον υπ. Βουλευτή καλή επιτυχία την οποία και θεωρεί δεδομένη.
Ο κ. Σέλτσας στην συνέχεια επισκέφτηκε τα διάφορα τμήματα του ΑΗΣ Μελίτης όπου και συνομίλησε με στελέχη και εργαζόμενους.
Η επαφές του κ Σέλτσα στην ΔΕΗ συνεχίστηκαν με επίσκεψή του στον ΑΗΣ Αμυνταίου, όπου συνομίλησε με τους εργαζομένους που εξέφρασαν επίσης τις ανησυχίες τους για τους σχεδιασμούς της απερχόμενης πλέων κυβέρνησης. Η επίσκεψη υπ. Βουλευτή στο ΑΗΣ Αμυνταίου ολοκληρώθηκε με την συνάντηση του με τον Διευθυντή του ΑΗΣ κ. Γεώργιο Μούκα. Ο κ. Μούκας ενημέρωσε των κ. Σέλτσα για τις υπεράνθρωπές προσπάθειες στελεχών και εργαζομένων ώστε ο σταθμός ο Αμυνταίου να λειτουργεί αδιάλειπτα και χωρίς προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.