Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Σχετικά με την καταβολή των επιδομάτων τέκνων ΑΜΕΑ από το δήμο Φλώρινας

Καταρχήν ευχαριστώ για το δημόσιο βήμα που μου δίνετε για να εκφράσω έναν προβληματισμό και ένα ερώτημα σχετικά με την καταβολή των Επιδομάτων τέκνων ΑΜΕΑ από το Δήμο Φλώρινας.

ΕΡΩΤΩ:
1) Γιατί δεν έχει καταβληθεί μέχρι σήμερα το επίδομα τέκνων των ΑΜΕΑ; Οι προβλεπόμενες ημερομηνίες καταβολής του σχετικού επιδόματος ήταν από 18 έως και 25 Ιανουαρίου 2015.
2) Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που καθυστέρησε η καταβολή (τεχνικής φύσεως, γραφειοκρατικός ή άλλος;
3) Πότε θα πραγματοποιηθεί η καταβολή του επιδόματος;
 
Όπως εύκολα καταλαβαίνει ο κάθε συμπολίτης μας το ποσό των 800 ευρώ το οποίο αναμένω να λάβω αποτελεί για εμένα ιδιαίτερα σημαντική βοήθεια στον αγώνα που κάνω να επιβιώσω και να ζήσω με την στοιχειώδη αξιοπρέπεια την οικογένεια μου.

Σας ευχαριστώ

Απέργης Αντώνιος

5 σχόλια:

  1. Εύλογο και εύστοχο το ερώτημα του κου Απέργη.
    Περιμένω και εγώ απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιος αραγε περιμενει να παρει απαντησεις..ολοι ξερουμε την αληθεια..οπως ξερουμε επισης οτι απαντησεις δε θα δοθουν ποτε..αυτη ειναι η τυχη της Φλωρινας..αυτη ειναι η αντιμετωπιση προς τα ατομα με αναπηριες..τα λεφτα πηγαν αλλου σε αλλες υποχρεωσεις του δημου..τι γινεται ομως αραγε με το συλλογο Α ΜΕ Α..ποτε επιτελους θα δραστηριοποιηθει..απο ποιον περιμενουν να υπερασπιστει τα ατομα για τα οποια εχουν την ευθυνη να υπερασπιζονται εκεινοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια απαντηση στο ερώτημα που έκανε ο κύριος Απέργης την τελευταία φορά που επικοινώνησα με το γραφείο του κυριου δημαρχουν που είπαν το εξής,ότι συνταξιοδοτήθηκε ο αρμόδιος επίτροπος που εγκρίνει τα εντάλματα πληρωμής και ότι περειμεναν και καλά τον αντικαταστάτη του που εδρεύει στην Βέροια τι να πω δεν έχω λόγια αυτο που ξέρω εγώ να πω είναι ότι μας έχουν κάνει ζητιάνους στα ίδια μας τα χρήματα,που να πήγαν αραγε τα χρήματα;για σκεφθείτε είχαμε και εκλογές λέω εγώ τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΤΡΕΧΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ , ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΤΑ;
      ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΙΩΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕΙ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.