Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Νέες ιδέες από νέους ανθρώπους

Διαρκής επικοινωνία με τους πολίτες
Στην εποχή μας, είναι αδιανόητο το έλλειμμα επικοινωνίας των αιρετών με τους πολίτες και της διαχείρισης των προβλημάτων με σύγχρονους τρόπους.
Στην ηλεκτρονική εποχή που ζούμε, η δημιουργία μία ιστοσελίδας στην οποία όλοι οι πολίτες της Π.Ε. Φλώρινας θα έχουν λόγο και θα εκφράζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, είναι κάτι απλό και εφικτό.
Όλα τα προβλήματα, από τα πιο μικρά έως και τα πιο μεγάλα μπορούν να βρούν διέξοδο σε έναν ιστότοπο και οι πολίτες να έχουν τον πρώτο λόγο.
Στη συνέχεια, προτεινόμενες λύσεις, προτάσεις και ιδέες μπορούν να τίθενται σε ψηφοφορία, ώστε η επιλογή να είναι των πολιτών και να μη καπελώνονται οι πολίτες αυθαίρετα από τους αιρετούς και τα κόμματα.
Για όσους πολίτες δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, ανάλογες υποδομές στα βουλευτικά γραφεία, μπορούν να εξυπηρετούν του πολίτες.
Τα πράγματα είναι απλά. Δεν χρειάζεται κόπος, αλλά τρόπος. Δεν φοβάμαι τον κόπο και γνωρίζω πολύ καλά τον τρόπο να είμαι δημιουργικός και αποτελεσματικός, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Ευαγγέλου Ηλίας 
 Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

1 σχόλιο:

  1. Μας έπεισες για τις "νέες σου ιδέες" πήρες σβάρνα αγορές, μαντριά και παπαδαριά. Τέτοιος συντηρητικός λαϊκισμός από έναν νέο πολιτευτή είναι απίστευτη απογοήτευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.