Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Πέτη Πέρκα: Θα βασιστούμε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νομού μας για την ανάπτυξή του

Συνέντευξη στο Ράδιο Φλώρινα 101,5 και στον Θωμά Ευθυμίου



Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Flash
Η υποψήφια Βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα θα εμφανισθεί σήμερα, Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στις 5,30 το απόγευμα στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του Αποστόλη Γαϊτάνη «Ώρα Αιχμής» στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH TV σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης.

8 σχόλια:

  1. Αχ βρε Γιώργο Αντ. Μέχρι χθες δήλωνες μεταξύ ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τώρα μοιράζεις τα φυλλάδια της κ. Πέρκα; Αφιερωμένο: https://www.youtube.com/watch?v=S8V3QUWvwwg

    Δημ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο που ο Γιώργος κατάλαβε ποιο είναι το πιο άξιο πρόσωπο που αξίζει να μας εκπροσωπήσει στη βουλή των Ελλήνων! Όλοι δεν είσαστε για την βουλή, μη παίρνουν τα μυαλά σας αέρα!

      Διαγραφή
    2. Στο χωριό μου τους λένε σφουγγοκωλάριους.

      Διαγραφή
  2. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΗ ΣΩΤΗΡΑΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα θα στείλουμε από εκεί που ήρθες, να το θυμάσαι!Αυτή ήρθε και έρχεται στον τόπο που κατάγεται.Ο τόπος της θα την αναδείξει και θα την ψηφίσει ,γιατί την σέβεται, την εκτιμά και την Καμαρώνει. Έχει ξακάθαρη στάση, αξιιοπρέπεια και σοβαρότητα,κατάρτηση και εμπειρία. Οι Φλωρινιώτες ψηφίζουν Πέτη Πέρκα!

      Διαγραφή
    2. Τόσο καιρό που βρισκόταν? Μάλλον έμαθε ότι στη Φλώρινα είναι ξενολάτρες και ειπε να έρθει να μας σώσει! Αλλά δείτε και την τύχη των προηγούμενων , Λιάνης και Κορτσάρης. Τους είδατε ξανά?

      Διαγραφή
  3. (Μόνο τα δέντρα που έχουν καρπούς πετροβολούν!)
    Συγχαρητήρια στην Πέτη Πέρκα που σέβεται την κοινωνία του νομού μας και κρατάει της ισορροπίες και ένα επίπεδο! Αυτό σημαίνει ότι σέβεται τον κάθε ένα από εμάς και δεν τον προσβάλει.Γυναίκα με προσωπικότητα,σοβαρή, αξιοπρεπέστατη, καταρτισμένη, έμπειρη, πολιτισμένη.
    Συγχαρητήρια και στην οικογένειά της, που όπως μόλις πληροφορήθηκα διεξάγει μαζί της έναν αξιοπρεπέστατο αγώνα. Η οικογένειά της σταθερά δημοκρατική και άνθρωποι που ποτέ δεν έχουν απασχολήσει αρνητικά την κοινή γνώμη, ίσα-ίσα το αντίθετο,είναι δίπλα της και αγωνίζονται πολιτισμένα, με σοβαρότητα και πολύ διακριτικότητα. Παράδειγμα προς μίμιση λοιπόν για κάποιους άλλους, που προσπαθούν να ρίξουν το επίπεδο με αποτυχία φυσικά, άλλωστε ποιος ασχολείται σήμερα με τους κακοήθεις; Σήμερα πρέπει να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο, να στείλουμε ένα ηχηρό παρόν στην Βουλή των Ελλήνων με μία παρουσία που ενώνει ΟΛΟΥΣ του Έλληνες. Μια γυναίκα σαν την Πέτη Πέρκα,που είναι τιμή για μας τους Φλωρινιώτες να μας εκροσωπήσει, είναι άξια και ικανή να ανταπεξέλθει σε ό,τι ακριβώς χρειάζεται η Ελλάδα και η Φλώρινα αυτή τη χρονική στιγμή. Η Πέτη Πέρκα ήρθε την κατάλληλη αυτή στιγμή, που οι συντοπίτες μας θα πρέπει να επιλέξουν και να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας μας.Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογήΚαλή σου επιτυχία Πέτη Πέρκα, καλή επιτυχία στην Φλώρινα και την Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΌ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥΛΣΧΙΣΤΟΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΙΟ ΦΡΕΣΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.