Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Εύκολα πέρασε ο ΠΑΟΚ από τον ΦΙΛΩΤΑ με 35-17

Πάλεψε όσο μπορούσε ο ΦΙΛΩΤΑΣ απέναντι σε έναν αντίπαλο σαφώς ανώτερο σε όλα τα σημεία. Η δυνατή άμυνα του ΠΑΟΚ δυσκόλεψε στο σκοράρισμα τον ΦΙΛΩΤΑ και τον οδήγησε σε λάθος επιθετικές επιλογές κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πιο ενδιαφέρον καθώς οι παίκτριες του Φιλώτα ανέβασαν την απόδοσή τους στην άμυνα και δημιούργησαν όμορφες φάσεις και γκολ στην επίθεση. Με την πολύτιμη εμπειρία από τον αγώνα του κυπέλλου η ομάδα μας συνεχίζει την προσπάθεια στο πρωτάθλημα των γυναικών για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο η οποία οδηγεί στα μπαράζ για την άνοδο στην Α1 κατηγορία.
Ευχαριστούμε τους φίλους που στάθηκαν και σήμερα δίπλα στην ομάδα σε ένα δύσκολο παιχνίδι και ενίσχυσαν με την παρουσία τους την προσπάθεια των κοριτσιών.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 2-5, 3-11, 5-16, 9-23,13-29,17-35.
ΦΙΛΩΤΑΣ ΜΠΣ: Βλάχου Μ. ΤσουτσουλάκηΤ 2,ΚατωτοικίδουΝ.6,ΣκόδραΤ3, Αλεξίου Ε.3,Καραμπίκα Χ.2 Κιοσέ Μ.1ΤετεδάκηΧ, Αβραμίδου Γ., Κιοσέ Δ., Ζαρογιάννη Ζ., Τραγαράκη Ε., Cenko M., Κεβρεκίδου Δ., Τσιρνάρη Ε.
ΠΑΟΚ: Djeric S. ΚακούτηΔ.1,Νούλα Μ.3,Grozdanovska S.6,ΑνθίτσηΧ.1, Παπαδοπούλου Μ.2, ΚαρσανίδουΚ.4,Ρατσικα Ν.ΤσιτλακίδουΑ.5, ΠροκοπίδουΕ. Παύλου Μ.4Παπάζογλου Ε.3Σημαιοφορίδου Κ.1, ΜάστακαΕ.2 Λαζαρίδου Μ.3Παυλίδου Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.