Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Σάρισες: Πρωταθλήτριες οι γυναίκες, στη 2η θέση οι άντρες

Η γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ κατέκτησε το πρωτάθλημα Δυτ. Μακεδονίας-Ηπείρου 2014-2015, ενώ η αντρική ομάδα τερμάτισε στη 2η θέση του αντίστοιχου πρωταθλήματος.
Το Σαββατοκύριακο 10-11/1/2015 πραγματοποιήθηκε η τελευταία αγωνιστική του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της περιοχής μας. Η γυναικεία ομάδα υποδέχθηκε την Κυριακή την ομάδα της Κοζάνης έχοντας ως στόχο τη διατήρηση του αήττητου και ασφαλώς την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ, έχοντας την άνεση να διαθέτουν πολλές ταλαντούχες αθλήτριες από την πόλη μας παρέταξαν πέντε κορίτσια, από τα οποία τρία προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας. Έτσι αγωνίστηκαν οι Σαντουρτζόγλου (16), Ευθυμίου (16), Μπεκιάρη (13), Ρούφα (12) και Φωτιάδου (10). Με αυτή τη σύνθεση, χωρίς τα αστέρια της ομάδας (Εξάρχου, Ζέρδιλα) οι ΣΑΡΙΣΕΣ πήραν τον αγώνα 4-3 και τερμάτισαν πρώτες και αήττητες. Αυτό είναι το 2ο συνεχόμενο πρωτάθλημα που κατακτούν οι ΣΑΡΙΣΕΣ, αποδεικνύοντας την ανωτερότητα της ομάδας στις γυναίκες στην περιοχή μας. Η συνέχεια αναμένεται να είναι εξίσου καλή. ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ενισχυμένες με τις δύο Πρωταθλήτριες που διαθέτει θα αγωνιστεί τον Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη με τις πρωταθλήτριες ομάδες της Θεσσαλονίκης και της Θράκης διεκδικώντας τη μία θέση που οδηγεί στα τελικά μπαράζ για την Α2 που θα γίνουν το Μάιο στην Αθήνα.
Η αντρική ομάδα έκλεισε τους αγώνες της παίζοντας στην Καστοριά με την τοπική ομάδα. Για να έβγαινε πρώτη χρειαζόταν μόνο τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Παρόλη τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι μικροί αθλητές μας δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με σκορ 1-4. Έτσι, τερμάτισαν στη δεύτερη θέση πίσω από την ομάδα της Καστοριάς. Η παρουσία της αντρικής ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα κρίνεται ως πολύ θετική αν λάβουμε υπόψη ότι φέτος αγωνίστηκε με απουσίες δύο βασικών παικτών της περσινής περιόδου. Οι Σουμπάσης και Ιωαννίδης λόγω σπουδών δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν όσο θα ήθελαν. Έτσι, το βάρος έπεσε στα νέα ταλέντα Λυγούρας Αντρέας (16), Λυγούρας Σωτήρης (14) και Αραβιάδης Ορέστης (13), τα οποία εξελίσσονται συνεχώς και αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ως Δ.Σ. συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για την αγωνιστικότητά τους, για την προσφορά τους στον αθλητισμό της πόλης μας. Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τους προπονητές και τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ που θα δώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.