Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Άριστα αποτελέσματα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα roller ski στη Νάουσα για τους αθλητές του Σ.Ο.Χ.

Η ομάδα δρόμων αντοχής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στο πρωτάθλημα Ρόλλερσκι που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Νάουσας την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Ε.Ο.Σ. Νάουσας και την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας. Σημείωσε μεγάλη επιτυχία, πολλές συμμετοχές και μεγάλο ανταγωνισμό.
Στον αγώνα αθλοθετήθηκε ένας αγώνας ανάβασης 3 km ελεύθερη τεχνική για όλους τους συμμετέχοντες και στη συνέχεια αγώνας σπριντ για τους πρώτους οκτώ αθλητές της κάθε (μικτής) κατηγορίας. Η γενική κατάταξη προέκυψε από την βαθμολογία των αθλητών που συμμετείχαν και στα δύο αγωνίσματα.
Η ομάδα του Σ.Ο.Χ. συμμετείχε με 4 αθλητές που πέτυχαν πολύ καλά αποτελέσματα αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση.
Τα αποτελέσματα των κοριτσιών δείχνουν σαφή επικράτηση των μικρών κορασίδων (Κ1) έναντι των μεγάλων (Κ2). Επίσης ένα λίγο καλύτερο αποτέλεσμα της Στανίδου στην ανάβαση, θα την έφερνε σίγουρα στα μετάλλια στην γενική κατάταξη.
Στα αγόρια ο Κουσουρέτας έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή φόρμα με μεγάλες αξιώσεις για την κατηγορία του και σε απόσταση αναπνοής από τους αθλητές της μεγάλης κατηγορίας των παίδων (Π2). Άτυχος στάθηκε ο Γιώργος Τσούλης αφού η 9η θέση στο σύνολο των παίδων του στέρησε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο sprint και να βελτιώσει το αποτέλεσμα του.
Συγκεκριμένα η κατάταξη των αθλητών μας είναι:

Κατηγορία Κορασίδων 1 (ανάβαση)
Στανίδου Έρη 7η (8η στην μικτή κατηγορία Κ1Κ2)
Χαλβατζή Μαγδαληνή 3η (3η στην μικτή κατηγορία Κ1Κ2)

Κατηγορία Κορασίδων 1 (sprint)
Στανίδου Έρη 2η (2η στην μικτή κατηγορία Κ1Κ2)
Χαλβατζή Μαγδαληνή 6η (6η στην μικτή κατηγορία Κ1Κ2)

Κατηγορία Κορασίδων 1 (Γενική Κατάταξη)
Στανίδου Έρη 4η (4η στην μικτή κατηγορία Κ1Κ2)
Χαλβατζή Μαγδαληνή 5η (5η στην μικτή κατηγορία Κ1Κ2)

Κατηγορία Παίδων 1 (ανάβαση)
Κουσουρέτας Νικόλαος 2ος (7ος στην μικτή κατηγορία Π1Π2)
Τσούλης Γιώργος 3ος (9ος στην μικτή κατηγορία Π1Π2)

Κατηγορία Παίδων 1 (sprint)
Κουσουρέτας Νικόλαος 2ος (4ος στην μικτή κατηγορία Π1Π2)

Κατηγορία Παίδων 1 (Γενική Κατάταξη)
Κουσουρέτας Νικόλαος 2ος (6ος στην μικτή κατηγορία Π1Π2)

Στην κατηγορία των γυναικών – για την τόνωση του ανταγωνισμού - συμμετείχε και η προπονήτρια του Συλλόγου Παπακοσμά Βηθλεέμ που τερμάτισε 3η στην ανάβαση, ενώ στο sprint εγκατέλειψε….
Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συγχαίρει τους αθλητές και την προπονήτρια τους Παπακοσμά Βηθλεέμ και εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας: http://www.eox.gr/αντοχή-3/νέα-αντοχή-3/πρωτάθλημα-ρόλλερσκι/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.