Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Πανεπιστήμιο: Όλοι έχουν περιθώρια βελτίωσης

Ο κος Καρυπίδης ξεκίνησε ο ίδιος με μια διαρροή να διαχέει την ανησυχία του για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Σήμερα δηλώνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Ο κος Καρυπίδης υποβαθμίζοντας το θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου, αντί να ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημα σύγκλισης του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα το Πανεπιστήμιο, επέλεξε αρχικά να απαντήσει για το θέμα από το κανάλι του. Πρόσφατα καταδέχτηκε τα άλλα ΜΜΕ και στη συνέντευξη τύπου ανακοινώνει ότι θα γίνει τελικά το ΠΣ που ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ έχει ζητήσει εδώ και 10 μέρες.
Ο κος Καρυπίδης μέχρι πριν από λίγες μέρες ζητούσε αρχικά την παραίτηση της Κυβέρνησης, μετά την παραίτηση του πρωθυπουργού, μετά την παραίτηση των Κυβερνητικών Βουλευτών. Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε την απόλυτη ταύτιση με τον ένα εξ αυτών. Μαζί ανησυχούν, μαζί παύουν να ανησυχούν, μαζί μετακομίζουν σταθμούς και μαζί γκρεμίζουν γέφυρες.
Χαιρετίζουμε την γρήγορη κωλοτούμπα του κου Καρυπίδη εφόσον είναι για το καλό του έργου του Πανεπιστημίου, τον σεβασμό στο θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου και των θεσμών γενικά.
Τελικά όλοι έχουν περιθώρια βελτίωσης.
Ο συνδυασμός «ΕΛΠΙΔΑ» ΕΛΠΙΖΕΙ ότι και ο κος Καρυπίδης έχει τα δικά του, μικρά ή μεγάλα, περιθώρια βελτίωσης, με τη δική μας βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.