Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Σοβαρά τα προβλήματα λειτουργίας του νοσοκομείου (video)

Τα προβλήματα λειτουργίας του νοσοκομείου Φλώρινας αποτέλεσαν το αντικείμενο συνέντευξης Τύπου μελών της Νοσοκομειακής Επιτροπής Γιατρών και του σωματείου εργαζομένων.



Η ανακοίνωση των εργαζομένων
Δύσκολη πλέον έχει αρχίσει να γίνεται η κατάσταση στο Νοσοκομείο της πόλης μας όπως σχεδόν σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας. Ως αιτία αναγνωρίζεται η υποχρηματοδότηση των νοσοκομείων. Το 2009 η χρηματοδότηση ήταν 2,9 δισ. ευρώ, προοδευτικά μειώθηκε στο 1,9 δισ., ενώ για το 2013 και για το 2014 ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας το ποσό των 1,6 δις.
Η περικοπή αυτή έχει οδηγήσει σε ελλείψεις σε αναλώσιμο και υγειονομικό υλικό. Οι συγκεκριμένες ελλείψεις αφορούν κατά περιόδους ακόμη και σε φθηνά υλικά γενικής χρήσης. Για τις συγκεκριμένες ελλείψεις, εκτός από την μειωμένη χρηματοδότηση, μία από τις αιτίες είναι το ότι οι εταιρείες προμηθειών μένουν απλήρωτες (ρυθμίσεις – ομόλογα – συμψηφισμοί χρεών) για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ρευστότητα από μέρους τους για την κάλυψη τρεχουσών δαπανών.
Είχαμε πληροφορηθεί επίσημα πως με βάση το μνημόνιο οι προσλήψεις αρχικά ήταν 1 πρόσληψη για κάθε 2 αποχωρήσεις, μετά το μέτρο έγινε 1:5, ακολούθως 1:10 κάτι που στην πράξη δεν υφίσταται.
Με αφετηρία το νέο μισθολόγιο και το πάγωμα στις προσλήψεις μόνιμες και επικουρικές, το προσωπικό του νοσοκομείου ήταν 216 και σήμερα 2,5 χρόνια μετά έφτασε στους 190 υπαλλήλους όλων των ειδικοτήτων.
Κύρια αιτία είναι οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και παραιτήσεις υπαλλήλων, και η μη αναπλήρωση αυτών.
Στον αριθμό αυτό πρέπει να προστεθούν και οι οδηγοί των ασθενοφόρων που μετατάχθηκαν στο ΕΚΑΒ αφήνοντας ακάλυπτες ορισμένες από τις υπηρεσίες που εκτελούσαν έως τότε στο νοσοκομείο.
Πιο συγκεκριμένα το νοσοκομείο Φλώρινας σήμερα λειτουργεί:
1. Χωρίς Φαρμακοποιό (αναμένεται πρόσληψη επικουρικού)
2. Με τρεις αντί τεσσάρων ειδικών Παθολόγων
3. Με δύο αντί τεσσάρων ειδικών Παιδιάτρων
4. Χωρίς Νευρολόγο
5. Χωρίς ΩΡΛ
6. Με έναν Διευθυντή Ορθοπαιδικής και έναν Επικουρικό Ιατρό αντί τριών μονίμων Ορθοπαιδικών
7. Με έναν Διευθυντή, έναν επιμελητή Α και έναν Β ιατρούς Αναισθησιολόγους αντί τεσσάρων.
8. Με έναν Διευθυντή Χειρουργικής και δύο Επικουρικούς χειρουργούς αντί τεσσάρων μόνιμων ειδικών Χειρουργών
9. Χωρίς Διαιτολόγο
10. Χωρίς Ψυχολόγο
11. Με μία θέση καλυμμένη Κοινωνικής εργασίας αντί δύο μόνιμων.
12. Χωρίς κάλυψη των δύο θέσεων Βοηθών Φαρμακείου.
Να σημειωθεί ότι έως το τέλος του χρόνου αναμένονται και άλλες συνταξιοδοτήσεις Ιατρών, Νοσηλευτών-τριών και Υγειονομικών Υπαλλήλων. Η στοιχειώδης λειτουργία του Νοσοκομείου εξασφαλίζεται χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες όλων των εργαζομένων. Εξακολουθούμε να παρέχουμε ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας με τα μέσα που διαθέτουμε, αλλά φοβόμαστε και ανησυχούμε για το κοντινό μέλλον.
Ήδη παρατηρούνται αναγκαστικές μετακινήσεις ασθενών σε άλλους νομούς, προς αναζήτηση δημόσιων παρόχων υγείας, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ίδιους και τις οικογένειές τους ακόμη και για προβλήματα υγείας τα οποία κατά το παρελθόν αντιμετωπίζονταν αποτελεσματικά στο νοσοκομείο.
Λαμβάνοντας υπόψη την μη ολοκλήρωση του σχεδίου για το σύστημα Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ) και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην στελέχωση και λειτουργία του, παρουσιάζεται αύξηση των ασθενών στο νοσοκομείο, που οδηγεί στην αύξηση κατανάλωσης υλικού και αντιδραστηρίων, πολλαπλασιάζοντας τις ήδη μειωμένες λειτουργικές δαπάνες.
Στο συρτάρι του Υπουργείου Υγείας βρίσκονται νέες συγχωνεύσεις – καταργήσεις νοσοκομειακών μονάδων, κλινών και οργανικών θέσεων. Ακόμη ανακοινώνεται ότι ένα από τα επόμενα μέτρα - δεσμεύσεις προς την ΤΡΟΙΚΑ είναι η αλλαγή χρήσης των μικρών νοσοκομείων της περιφέρειας προς την κατεύθυνση εξειδίκευσης σε τομείς όπως η αποκατάσταση, η θεραπεία του καρκίνου και η φροντίδα ασθενών τελικού σταδίου. Επίσης δρομολογείται η περαιτέρω ιδιωτικοποίηση των υποστηρικτικών υπηρεσιών. Μετά την φύλαξη, τις δευτερογενείς διακομιδές και τις μεταφορές των Νοσοκομείων, έτοιμη είναι η εστίαση και το σύνολο των εναπομεινάντων υπηρεσιών. Ακόμη η Επιτροπή Προμηθειών Υγείας έχει προκηρύξει διαγωνισμό για την εκχώρηση στους επιχειρηματικούς ομίλους της Υγείας το σύνολο των εργαστηριακών εξετάσεων.
Την συγκεκριμένη ανάλγητη πολιτική που στοχεύει στην διάλυση των κοινωνικών αγαθών προωθεί η κυβέρνηση με το νέο σύστημα αξιολόγησης. Αυτό αναδεικνύει τις πραγματικές προθέσεις που είναι η σύσταση μόνιμου μηχανισμού Διαθεσιμοτήτων-Απολύσεων Δημοσίων Υπαλλήλων. Συγκεκριμένα παραμένει η ίδια βαθμολογική κλίμακα του ισχύοντος άρθρου 8 του Π.Δ. 318/1992 με τη διαφορά όμως ότι καθορίζονται ανώτατα ποσοστά υπαλλήλων ανά βαθμό σε κάθε υπηρεσία. Θεωρούν εξαρχής το 15% των Υπαλλήλων ως ανεπαρκείς και τίθενται σε καθεστώς Κινητικότητας - Διαθεσιμότητας – Απόλυσης. Και γεννιέται ένα εύλογο ερώτημα. Πώς οι Διοικητές και οι Διευθυντές των υπηρεσιών των Νοσοκομείων θα χαρακτηρίσουν τουλάχιστον το 15% του προσωπικού ως ανεπαρκές, όταν με τη δική τους υπογραφή εκτελούν υπεύθυνες υποστηρικτικές εργασίες και νοσηλευτική φροντίδα, κρατώντας μόνοι τους κλινικές και τμήματα σε ωράρια βάρδιας;
Ωστόσο πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ευθύς εξαρχής ότι εμείς δεν είμαστε ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή αντικειμενικής, αξιοκρατικής και δίκαιης αξιολόγησης, η οποία θα γίνει όμως με διαφανή τρόπο και ενιαία αντικειμενικά – αξιοκρατικά κριτήρια.
Η Φλώρινα είναι ακριτικός Νομός με αρκετές ιδιαιτερότητες όπως ακραίες καιρικές συνθήκες, έλλειψη σύγχρονου οδικού δικτύου, η απόσταση από τα μεγάλα δημόσια υγειονομικά κέντρα παροχής υγείας, κάτι που κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη ενίσχυσης των τοπικών δομών υγείας. Πρόσφατη έρευνα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας δείχνει ξεκάθαρα ότι η υγεία των Ελλήνων υποβαθμίζεται λόγω της κρίσης και μάλιστα η συρρίκνωση της υγειονομικής δαπάνης έχει τραγικές επιπτώσεις ιδιαίτερα στους χρόνιους ασθενείς οι οποίοι κινδυνεύουν από πρόωρη ανικανότητα – ακόμη και θάνατο. Η οικονομική επιβάρυνση και ταλαιπωρία των ασφαλισμένων σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αυξάνει μέρα με την μέρα.
Χρειάζεται γενναία χρηματοδότηση των νοσοκομείων, κάλυψη όλων των κενών θέσεων του νέου Οργανισμού του Νοσοκομείου μας, στελέχωση των Αγροτικών και Περιφερειακών ιατρείων σε Ιατρικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, κάτι που εμποδίζεται από τη δανειακή σύμβαση, είναι όμως όρος απαραίτητος για την επιβίωση του λαού μας ο οποίος αντιμετωπίζει καθημερινά ολοένα και περισσότερες δυσκολίες.
Καλούμε εργαζόμενους, φορείς και πολίτες της πόλης σε επαγρύπνηση για την υπεράσπιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Οι εργαζόμενοι καταβάλλουμε και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να μην δοθεί το κοινωνικό αγαθό της υγείας, βορά στα υπερκέρδη πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών, ασφαλιστικών εταιρειών και ιδιωτών παρόχων υγείας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Αντωνιάδης Βασίλης
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Πλιάτσικας Ιωάννης

36 σχόλια:

  1. τωρα σας ηρθε?οταν ερχομαστε στο νοσοκομειο και περιμενουμε να πιειτε το καφεδακι σας για να κατεβειτε οσο αρρωστος και να ειναι ο αλλος δεν σας πειραζει!να κλεισει αφου ετσι και αλλιως και για μια απλη γριπη στελνεται τον κοσμο θεσσαλονικη και μιλω ως παθων ειλικρινα τα εχω δει ολα με το νοσοκομειο φλωρινας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχολιο σαν το παραπανω,αποδεικνυουν περιτρανα το επιπεδο των κατοικων αυτης της πολης.Σε οποιαδηποτε πολη της Ελλαδας επιχειρησουν να κλεισουν νοσοκομειο,οι τοπικες κοινωνιες εξεγειρονται,διεκδικωντας το αυτονοητο δικαιωμα στην (οποια) περιθαλψη.Μονο εδω θα δεις αποψεις του στυλ "να κλεισει το νοσοκομειο γιατι οταν πηγα εγω δεν με προσεξανε","να φυγουν τα τρενα,γιατι οταν ταξιδεψα δεν μου αρεσε του ελεγκτη το υφος","να κλεισουν οι σχολες,τα βαρεθηκαμε τα κωλοπαιδα" και αλλα τετοια ομορφα.Πραγματικα τετοιες κραυγες,δειχνουν ελλειμμα παιδειας.Να σε χαιρομαστε.

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ 10.27 ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ 2.27 ΠΑΡΑΚΑΤΩ...ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΗΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΛΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΑΠΙΑΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ,,ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ...Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΣΥΡΡΙΚΚΝΩΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΌ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ....ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟΝ...ΚΑΘΗΓΗΤΗ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΙΤΟΛΑ ΑΦΟΥ ΣΤΑΞΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΘΟΝΤΕ ΣΟΥΖΑ ΦΡΟΝΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ..ΚΑΙ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣΗΜΟ ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΗΜΟΤΗΤΕΣ ΄ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ..


      .ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΗ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ .....ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΟΙ ΕΞΩΘΕΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΙ...ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟΤΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΕ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ...

      Διαγραφή
  2. το Ελλήνικό κράτος μας την υγεία των κατοίκων στην Φλώρινα "THN γράψει εις τα παλαιοτέρα των υποδημάτων του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και πάλι "η συστηματικά αγνοημένη από τα θεσμικά όργανα Μονάδα Τεχνητού Νεφρού" είναι απούσα από τα προβλήματα του "ιδρύματος" ..... ΓΙΑΤΙ κύριοι ???? Κύριε Αντωνιάδη, ως νέος πρόεδρος του Δ.Σ των εργαζομένων το προσωπικό εκεί πάνω δεν είναι συνάδελφοί σου ??? ή έτσι σου υπαγόρευσαν αυτοί που σε προώθησαν ??? το νοσηλευτικό εκεί που δουλεύει στα "κόκκινα" δεν είναι το μισό από όσα οι κανονισμοί ορίζουν δεν δουλεύουν με προσωπικό ασφαλείας καθημερινά ???? δεν έχουν πλεονάζων αριθμό ασθενών ??? οι γιατροί εκεί δεν δουλεύουν 24 ώρες και 365 μέρες ??? ή μήπως παίζεις το παιχνιδάκι της νοσηλευτικής υπηρεσίας που θέλει να ΞΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ τις @@@ της στην ΜΤΝ ή μήπως (αν δεν με απατάει η μνήμη μου) και'συ είσαι από τους ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ νοσηλευτές και διασφαλίζεις τα συμφέροντά σου δεν σε άκουσα να λες για την κατανομή του προσωπικού ή δεν σε βολεύει γιατί τα σκάγια θα πιάσουν και 'σένα ??? τρεις νοσηλευτές στο Φαρμακείο τρεις προιστάμενοι στην Ορθοπεδική "δέκα τρεις στα εξωτερικά ΝΑ συνεχίσω κύριε πρόεδρε ???? δεν ντρέπεστε λίγο μόνο για φιέστες είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου,οι επισημάνσεις σου είναι σοβαρές και πρέπει να μεταφερθούν στους αρμόδιους φορείς.Επώνυμα και με στοιχεία.Και στον Υπουργό μας.

      Διαγραφή
    2. Το φαρμακείο είναι χωρίς φαρμακοποιό και έχει τρεις νοσηλευτές χωρίς επίβλεψη;Είναι νόμιμο αυτό;Θα το ψάξει κανείς;

      Διαγραφή
    3. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ.

      Διαγραφή
    4. 4.28 o φαρμακοποιός συνταξιοδοτήθηκε και αναχώρησε από το νοσοκομείο ουσιαστικά από τις 13 Μαρτίου 2014 Η διοίκηση έχει στείλει από αρχές Απριλίου έγγραγο στο Υπουργείο για αντικατάσταση του Μεσολάβησαν οι εκλογές η αλλαγή υπουργού και ..από τότε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ενώ η θέση του αν δεν έκλεισε παραμένη με το 1 προς 10 είναι κενή..Το ίδιο επι χρόνια συνέβη στο νοσοκομείο των Γρεβενών και μόλις πριν λίγους μήνες διορίστηκε με σύμβαση φαρμακοποιός..Αντίθετα στην Καστοριά υπάρχουν 2 παρακαλώ φαρμακοποιοί μόνιμοι στην Κοζάνη έμεινε 1 μόνιμος φαρμακοποιός και στην Πτολεμαίδα άλλος 1.Εάν μπορείτε να βοηθήσετε να έρθει 1 φαρμακοποιός το νοσοκομείο θα σου είναι ευγνώμων.

      Διαγραφή
    5. 4.50 έλεγχος όταν το νοσοκομείο βουλιάζει και εκπέμπει sos .. ....είμαστε άξιοι της μοίρας μας στην Φλώρινα ..τι άλλο να πω; ...κρίμα ...πολύ κρίμα..

      Διαγραφή
  4. Ο Αϊνστάιν έλεγε: Η βλακεία είναι ανίκητη, διότι είναι άπειρη! Στην Φλώρινα είναι άπειρη, διότι συμμετέχουν και συμβάλλουν σ αυτό όλοι οι φλωρινιώτες! Ρίξτε μια ματιά στους τοπικούς σας άρχοντες! Ζητάτε και τα ρέστα! Καλά παθαίνετε και λίγα σας είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 0 2.17 ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ????..ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΉΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ε Ι Ο ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΕΛΑΝΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΑΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ΌΣΟ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ -ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΣΗΣ Ο 2.17 ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΛΟΓΟ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ....ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΤΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ ( Ο ΑΙΜΝΗΣΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟΔΗΜΗΣΕ ΕΙΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ 2.17) ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΊ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΟ ΑΦΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΜΑΖΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΥ ΕΑΝ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΑΞΙΛΟΓΟΤΑΤΕ 2.17.......ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ..ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΑΙΡΕΤΟΥ Η ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ...Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΟΥ ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ ΚΥΡΙΕ 2.17 ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ "ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΑΝΟΜΗΜΑΤΑ " ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΣΑΣ... ..ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑ "ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ " ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ..ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ..ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 5 ΜΕ 6 ΜΟΝΙΜΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΑΤΕΒΑΤΟ ΠΥΡΕΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΚΩΛΙΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ Τ Ο Κ Ε Τ Ο ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ...ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΑ 2.17 ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ...ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 35% ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΌΥΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ 80% ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ....ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ !!!! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ Η ΤΗΣ ΚΑΘΕΜΙΑς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ Η ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ Η ΑΡΠΑΧΤΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ...Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΕΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ 2.17 ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ .....ΚΥΡΙΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΑ .......

      Διαγραφή
    2. Τελικά δεν κατάλαβα, ο 2:17 λέει ψέματά?

      Διαγραφή
    3. Είμαι ένας τεχνικός από την Αθήνα.Αν εννοείτε τον Κίμωνα σας λυπάμαι.Στο νοσοκομείο που δούλευε έχουν να λένε τα καλύτερα γι αυτόν.Βραβεύτηκε πανευρωπαικά σαν καλυλτερος νοσηλευτής στην Νεφρολογία και του διδάξαμε πρώτα σε αυτόν την online αιμοκάθαρση.Που από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει ακόμη στην μονάδα της Φλώρινας διότι έχετε παλαιού τύπου μηχανήματα.Ο Κίμωνας είναι σοβαρός άνθρωπος και πολύ καλά εκπαιδευμένος.Αντί να τον βρίζετε μήπως να φερθείτε πιο έξυπνα και να εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις του στην αιμοκάθαρση;Γιατί οι καλοί και έξυπνοι διοικούντες αυτό έκαναν και κάνουν πάντα.Αυτόν που είναι καλός τον αξιοποιούν.Δεν προσπαθούν να τον θάψουν κάτω από τη γη για να μην βλέπουν τα προσόντα του και τον φθονούν.Δεν έχει τύχει να ανεβώ στην Φλώρινα για πολλά χρόνια αλλά λυπάμαι πολύ για όσα διαβάζω.Και για τον Κίμωνα και για το νοσοκομείο.Κρίμα.

      Διαγραφή
    4. Τελικά ρε φίλε δεν μας είπες στο Νοσοκομείο μας τηλεφωνητής είναι ο αρχηγός της ΜΑΦΙΑΣ ??? και γιατί τον αφήνετε εκεί αυτός θα σας βάλει κοριούς ...μήπως όμως λέω μήπως έχουν δόση αλήθειας αυτά που λέει ... γιατί δεν νομίζω έναν "τηλεφωνητάκο" που συνεργάζεται με σκοτεινές δυνάμεις να τον αφήνουν εκεί τόσες Διοικήσεις και το ξέρεις εσύ ο απλός και δεν το ξέρουν οι ΤΡΑΝΟΙ νομίζω ότι έχεις εμπάθεια με αυτόν και ξεφέυγεις από το πρόβλημα .... εγώ διαβάζω σχόλια που τον "ανεβάζουν" και από δυο τρεις ερωτήσεις που έκανα σε γνωστούς μου είπαν ότι είναι "αυθεντία" στην αιμοκάθαρση γιατί λοιπόν είναι τηλεφωνητής ???? μήπως εκεί μέσα να ψαχτεί τε λίγο και να αφήσετε στην άκρη τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ σας κόντρες ... και τέλος δεν πάμε με το "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" .....

      Διαγραφή
    5. Ο άνθρωπος είναι κορυφή λέμε στην αιμοκάθαρση.Αλλά τους έχει κάνει μηνύσεις και έχουν λυσσάξει να τον φάνε.Μόνο στην Φλώρινα τέτοια άτομα θα βρίσκονταν στο τηλεφωνείο.Λέλε μάικο.......!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. 19 Ιουνίου 2014 - 7:10 μ.μ. και 20 Ιουνίου 2014 - 1:12 π.μ. που μάλλον είσαι ο ίδιος εκεί στο νοσοκομείο το οποίο ταλανίζεται δεν υπάρχουν πειθαρχικά όργανα όταν καταγγέλλετε έναν υπάλληλο ο οποίος υπονομεύει τα πάντα (εγώ προσωπικά λέω ότι υπερβάλλετε) γιατί κανείς δεν του κάνει αναφορά και να τιμωρηθεί ??? αναφέρετε για "σκοτεινή δημόσια υπηρεσία" και γιατί δεν πάτε στον εισαγγελέα τι περιμένετε να τα κάνουμε εμείς οι απ' έξω που δεν γνωρίζουμε τι κάνετε εσείς εκεί μέσα .... αν αυτός ο υπάλληλος ευθύνεται για το κλείσιμο του νοσοκομείου και το ξέρετε (αφού το καταγγέλλετε) είστε συνυπεύθυνοι κύριοι και εσείς και οι ανώτεροι που λέτε ..... δεν ξέρω τι δύναμη μπορεί να έχει αυτός και να μένει τηλεφωνητής αλλά κάντε κάτι αφού όπως λέτε εσείς ενδιαφέρεστε για το καλό του νοσοκομείου και του κόσμου της Φλώρινας που παρεπιπτόντως δεν στηρίζει το νοσοκομείο μας ....

      Διαγραφή
  6. Μακάρι να πάνε όλα καλά, το νοσοκομείο να εξακολουθήσει να λειτουργεί και τα όποια προβλήματα να εξαλειφθούν. Ένα "κακό" νοσοκομείο, έχει περιθώρια βελτίωσης. Ένα κλειστό νοσοκομείο, δύσκολα ξανανοίγει.
    Ωστόσο δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να σχολιάσω αυτό : "Η περικοπή αυτή έχει οδηγήσει σε ελλείψεις σε αναλώσιμο και υγειονομικό υλικό. Οι συγκεκριμένες ελλείψεις αφορούν κατά περιόδους ακόμη και σε φθηνά υλικά γενικής χρήσης", και να υπενθυμίσω πως σε "καλούς καιρούς" μεγάλος αριθμός νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού, σήκωνε με τις κούτες τα δυσεύρετα πλέον "φθηνά υλικά" (χειρουργικά γάντια, αντισηπτικά, υποστρώματα, πάνες κλπ) για προσωπική τους χρήση, μοιράζοντας τα σε φίλους και συγγενείς. Με κάτι τέτοιες συμπεριφορές είπε ο Πάγκαλος το "μαζί τα φάγαμε".
    Τις συνέπειες δυστυχώς, τις αντιμετωπίζετε και εσείς που κινδυνεύετε να χάσετε την δουλειά σας, αλλά και εμείς (που εν τέλει δεν φταίμε σε τίποτα) που μένουμε χωρίς περίθαλψη ή με μία τρισάθλια περίθαλψη σε ένα νοσοκομείο που δεν έχει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποιος δεν έχει δουλέψει στον χώρο της υγείας δεν μπορεί να νιώσει τι σημαίνει επαγγελματική εξουθένωση(burn out βλεπε: http://e-psychology.gr/work-psychology/654-burn-out-meramveliotaki-simon-psychologos),συνδρομο από το οποίο πάσχουν πια ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι σε αυτόν το χώρο.
    Ξέρετε ότι οι ειδικευόμενοι γιατροί εφημερεύουν 24-48 ωρες μέσα στο νοσοκομείο συνεχώς ή οι ειδικοί εως και 15 μερες το μήνα;
    Το προσωπικό είναι λίγο και ο κόσμος πολύς.
    Υπάρχουν προβλήματα απο τη μεριά του νοσοκομείου μεμονωμένα και τις περισσότερες φορές οφείλονται στη δυσλειτουργία του συστήματος αλλά και ο ασθενής δεν έχει και την καλύτερη νοοτροπία.Λόγια του στυλ εγώ σε πληρώνω,αγένεια και απαιτήσεις σε μια χώρα που έβγαλε σε διαθεσιμότητα τους οδηγούς των ασθενοφόρων!
    Όταν λοιπόν πας σαν ασθενής στο νοσοκομείο να ξέρεις ότι ο γιατρός που θα σε εξετάσει μπορεί να μην έχει κοιμηθεί 24 ώρες.Οπότε και το καφεδάκι του κάποια στιγμή πρέπει να πιει και να ξεκουραστεί κάποια στιγμή πρέπει γιατί έχει στα χέρια του τη ζωή σου και πρέπει να έχει καθαρό μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο 2.17 λεει την αληθεια.Τα καναλια πρεπει να μπουν στο νοσοκομειο οχι προγραμματισμενα σε συνεντευξεις αλλα ξαφνικα. Και να δουν στα τμηματα που αναφερει ο 2.17 αν ισχυουν αυτα που λεει. Αν δηλαδη οι μισοι νοσηλευτες κανουν μονο πρωι και πολλοι απο αυτους ειναι σε εξωνοσηλευτικες θεσεις.Οσο για την μοναδα αιμοκαθαρσης ουτε καν στα εξωτερικα ιατρεια στον πινακα υπαρχει σαν τμημα του νοσοκομειου.Απο κει να καταλαβεις κι απο το οτι την ειχαν εξι μηνες κλειστη για το ποσο τους νιαζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε διαβεβαιώ 3.58 αν περάσεις από ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ κάποτε στην ζωή σου το νοσηλευτικό προσωπικό κάνει΄ΟΛΕΣ τις δουλειές και μάλιστα εκεί αυτά που "καταγγελνεις" ανόητε στον ιδιωτικό τομέα είναι δεδομένα οι νοσηλευτριες και νοσηλευτές να δουλέυουν σε όσα τμήματα υπάρχουν ΑΝΑΓΚΕΣ έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις και εμπειρία για να καλυψουν..με τα δεδομένα του απαρχαιωμένου δημοσίου και της νοοτροπίας σαν την δικιά σου ..θα έπρεπε εδώ και χρόνια να κλείσουν τμήματα γιατι συνταξιοδοτήθηκαν κάποιοι και κάποιοι΄δέν μπόρεσαν να κάνουν τα προεκλογικά ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ τους....Στον ιδιωτικό τομέα υγείας εργάζεται συγγενικό μου πρόσωπο και μάλιστα αν και μαια νοσηλευτρια καλύπτει ανάγκες τμημάτων που οι μέτοχοι του νοσηλευτικου ιδρύματος δεν έχουν την ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ βοηθών του βοηθού όπως συμβαίνει στο απαρχαιωμένης νοοτροπίας δημόσιο σύστημα υγείας όπου ο κάθε ...θέλει να διορίσει για να μειώσει την δυσαρέσκεια τόσο την δική του όσο και αυτών που υποτίθετε εκπροσωπεί...Και βέβαια πρέπει να δουλευουν πρωί όταν λχ στα εξωτερικά ιατρεία τα 2/3 του φόρτου εργασίας και προσέλευσης ασθενων πρωί εμφανίζεται ΑΝΟΗΤΕ...Τι ήθελες δηλαδή να κάθοντε τις νύχτες δέκα νοσηλεύτριες στα εξωτερικά ιατρεία και το πρωί πέντε ;;;;...τι ήθελες ανόητε να κλείσουν τμήματα επειδή κάποιοι βγήκαν στην σύνταξη ; Αυτά΄ούτε σε δήμόσιο ούτε σε ιδιωτικό φρενοκομείο δεν συμβαίνουν...αλλα δυστυχώς κάποιοι συμπλεγματικοί που δεν βλέπουν πέραν από την μυτη και τα γιαλια πρεσβειωπία τους δεν (θέλουν) τα βλέπουν ...Πέρασε μία βόλτα από ιδιωτικό νοσοκομείο και ρώτα τις νοσηλεύτριες πόσες εξωνοσηλευτικές εργασίες κάνουν? Μόνο τους γιατρούς του τεχνικους και μαγειρες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν σε σοβαρά ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ αλλα και ΔΗΜΟΣΙΑ ....ΕΚΕΊ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΙΤΡΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αλλα δημιουργήθηκαν το 1986 (ΕΣΥ) στην Ελλάδα για να ικανοποιούν τα ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ κάποιων ....το γνωρίζουμε όλοι και είναι κοινό μυστικό...Για την μονάδα αιμοκάθαρσης και όλες τις κλινικές ...σε διαβεβαιώ ότι σε λίγους μήνες όταν λήξουν οι συμβάσεις των επικουρικών εάν δεν ανανεωθούν τότε θα πέσει η αυλαία...είτε θα κλείσουν όλες οι κλινικές και η μονάδα =αιμοκάθαρσης είτε θα υπολειτουργουν με τραγικές ελλείψεις είτε θα κλείσουν για να μας εξαναγκάσουν να τρέχουμε ( κοινο μυστικό είναι στην Φλ΄ώρινα) να τρέχουμε στα Μπίτολα ακόμη και στην Κορυτσά να ψάχνουμε γιατρό και νοσοκόμες να μας περιθάλψει ή να "φτιάξουμε τα δόντια¨μας" να κάνουμε τις ακτινογραφίες μας να μας δεί ορθοπαιδικός η να κάνουμε ( φθηνές) τις παραιατρικες ιατρικες εξετάσεις νοσηλείες και χειρουργικές επεμβάσεις μας ...Μέχρι τότε βγάλε το συμπλεγματικό κόσμο που κρύβεις καλά μέσα σου....όταν θα πάψει να έχει νοσοκομείο στην Φλώρινα..τότε ναι θα σε κυνηγήσω αλύπητα ( ΤΟ ΕΝΟΏ ΑΥΤΌ ) εγω και πολλοί άλλοι μαζί μου ΜΕ ΤΙς ΠΕΤΡΕΣ

      Διαγραφή
    2. 11 πμ να χαιρεσαι το επιπεδο σου.Οταν δεν χτυπας με τα λογια θελεις να χτυπησεις με τις πετρες,Συγχαρητηρια.Αντι να ριχνεις απειλες σε ολους δεν ψαχνεις να δεις ποση δοση αληθειας εχουν τα λογια του 2.17 πρωτα κι επειτα να μιλας για κλεισιμο νοσοκομειων.Τα νοσοκομεια δεν κλεινουν απο αυτους που δειχνουν τα στραβα για να διορθωθουν.Κλεινουν απο τις κλικες και τις παρανομιες στο ονομα δηθεν του κοινου καλου.Κι ο Χιτλερ οταν αιματοκυλισε την ευρωπη το κοινο καλο εβαζε μπροστα.Το ιδιο και η Ιερα εξεταση.Ο νοσηλευτης δεν ειναι κλωτσοσκουφι να τον πετας οπου σε βολευει.Για να μην ακους την γκρινια του.Η γιατι βαριεσαι να κουραζεσαι να βρισκεις καλυτερες λυσεις.Οταν γινονται τοσο σοβαρες καταγγελιες πρεπει να αναλαμβανουν οι επιθεωρητες και ο εισαγγελεας.Τα αλλα ολα ειναι σαχλαμαρες.Ακου μυστικες δυναμεις.Δηλαδη ειναι πιο πιθανο να ειναι σκοτεινη δυναμη και πιονι ο 2.17 απο το να κανουν κακη διαχειριση προσωπικου ανθρωποι χωρις καμια εκπαιδευση;Που δεν εχουν προσοντα και μυαλο να διοικησουν;Αντι να δουμε το δοκαρι μπροστα στη μυτη μας ψαχνουμε την βελονα στα αχυρα.

      Διαγραφή
    3. Με προσχημα το φοβο οτι θα κλεισει το νοσοκομειο βρισκουν ευκαιρια οι πονηροι και οι αρπαγες και συντηρουν τις κλικες τους και την υπολειτουργια του.Και συμβαλουν στην απαξιωση του νοσοκομειου δικαιως πολλες φορες απο τους πολιτες του νομου.Αν πεσει φως στα λαγουμια απο την δημοσιοτητα και τρομαξουν οι ποντικοι αυτοι και κρυφτουν υπαρχουν ελπιδες να βγουν στο φως ολα τα στραβα και τοτε να διορθωθουν.Και να γινει ενα νοσοκομειο στολιδι.Γιατι εχει καλο προσωπικο.Επειδη ομως το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι ας ψαξουν πρωτα τα βιογραφικα αυτων που ειναι υπευθυνοι μηπως ειναι λευκα σαν ονειρο απο την απουσια προσοντων κι επειτα να βρουν ανθρωπους που δεν ειναι της ελαχιστης προσπαθειας να δουλεψουν σοβαρα και να διορθωσουν οσα πρεπει να διορθωθουν.Ολοι οι καλοι γιατροι φευγουν η ανοιγουν ιατρεια.Αναρωτιεταθ κανενας γιατι; Ποιος τους διωχνει;

      Διαγραφή
    4. Α,έχω περάσει από ιδιωτική κλινική πανέξυπνε 11πμ κι έχω δει νοσηλευτές με χαμόγελο να τρέχουν να δουλεύουν με όρεξη και γιατρούς με το χαμόγελο.Να είναι καλοί και να ψάχνουν καλό προσωπικό.Όχι τον θείο του κουμπάρου του παραγοντίσκου για να βάλω τον συγγενή στο νοσοκομείο κι από κει στα γραφεία να μεγαλώνουν τα @@@@@ του κι η μύτη του μαζί!

      Διαγραφή
  9. ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΜΙΛΑΩ ΩΣ ΠΑΘΩΝ ΚΑΘΩΣ ΕΤΥΧΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΡΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ 2011-2012 ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ "ΕΜΠΕΙΡΟΣ" ΙΑΤΡΟΣ Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΕΜΜΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ , ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ , ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ. ΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΣΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΙ , ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ , ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΘΩ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ. ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΓΜΑ. Ο ΔΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΑΙ Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΡΙΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΧΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΝΕΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΟΝΟΜΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ , ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητέ συμπολίτη μας γιατί ΤΩΡΑ μετά πάροδο ΜΗΝΩΝ από το ατύχημα σου ΣΗΜΕΡΑ τα γράφεις ; Το γραφείο του εισαγγελέα Φλώρινας είναι στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου που μπορούσε να σε εξυπηρετήσει ΤΑΧΥΤΕΡΑ... Το κτήριο των δικαστηρίων δεν απέχει πολλά χλμ από το νοσοκομείο...Η απορία μου είναι η εξής..ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ και δεν απευθύνθηκες στον εισαγγελέα Φλώρινας? Μήπως κι εσύ θέλει να συμβάλεις στην ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ από μία περίπτωση ενός γιατρού ; Ο -Η εισαγγελέας Φλώρινας είναι εκεί και σε περιμένει....Και μία συμβουλή ΜΗΝ τα γράφεις ανονύμος ..ονομα επωνυμο και στον εισαγγελέα...

      Διαγραφή
  10. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Πραγματικά μένω έκπληκτος με την Βλακεία κάποιων ........
    Σ' ευχαριστώ πολύ ΑΝΩΝΥΜΕ φίλε του 19 Ιουνίου 2014 - 7:10 μ.μ. Πραγματικά δεν γνώριζα την δύναμη που έχω (γιατί προφανώς εμένα εννοείς) και όσο για τους υποβολείς και τις μυστικές σκοτεινές δυνάμεις ... "εξ ιδίων τα αλλότρια" !!!! δεν θα ασχολειθώ και πολύ μαζί σου γιατί προφανώς είσαι θρασύδειλος και κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου...
    βέβαια την φαντασία σου κύριε ΣΕΡΛΟΚ θα την ζήλευε και ο ΧΙΤΣΚΟΚ και τέλος να πεις τον φίλο σου τον ΔΕΝΔΙΑ ότι η τρομοκρατική οργάνωση είναι εδώ να έρθει να την συλλάβει....αλλά οφείλω να δώσω κάποιες εξηγήσεις 1: στο τηλεφωνείο δουλεύω γιατί η οργανική μου θέση είναι εκεί 2: μιλάς για υποβολείς αλλά εσύ διαδίδεις αμάσητη ότι βλακεία σου λέει ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ σου και εκτίθεσαι 3: αναφέρεσαι στον "Συχωρεμένο" και είναι ντροπή σου και δείχνει το επίπεδό σου ......... 4: θα ξέρεις ότι είμαι ο μοναδικός "Διοικητικός υπάλληλος που έχω αίτηση για να πάει στην Νοσηλευτική υπηρεσία ...και τέλος τα ΧΑΡΤΙΑ μου είναι πολύ βαριά για σένα ... αλλά έτσι είναι η Δημοκρατία τους χωράει όλους ΑΚΟΜΗ και 'σένα .... θα σου δώσω μια συμβουλή αν θέλεις την δέχεσαι ... πριν πετάξεις την λάσπη στον ανεμιστήρα άκου και την άλλη πλευρά .... εκτός αν είσαι ΑΥΤΟΣ που τα έκανε "σκατά" όλα και ψάχνεις άλλους να τα φορτώσεις ...
    όσο για τα περί γιατρού και υπονομεύσεις θα ξέρεις ότι ο ΔΙΚΟΣ σας ελεγκτής σας έβγαλε πόρισμα το οποίο το ΚΡΥΨΑΤΕ διάβασέ το και μετά μίλα αν ευθυνόμασταν εμείς θα μας στέλνατε στην Γκιλοτίνα (αν ξέρεις τι είναι αυτό) προφανώς όχι και γι' αυτό την γλυτώσαμε .................
    πάμε στα σοβαρά τώρα, το Νοσοκομείο έχει προβλήματα ... ΣΟΒΑΡΑ τα οποία πρέπει να λυθούν από κοινού και όχι μόνος του ο καθένας ΕΠΙΚΡΟΤΩ την κίνηση του Δ.Σ των εργαζομένων για την κίνηση αυτή. ο 2:17 έχει απόλυτο δίκαιο ... για να λύσεις προβλήματα πρέπει να ξεκινήσεις από την σωστή διαχείριση σου του προσωπικού πριν ζητήσεις άλλο ειδικά στην πιο βασική και πολύπαθη υπηρεσία που είναι η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ.
    μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί στο επίσημο κείμενο δεν αναφέρεται η ΜΤΝ και αναφέρεται μόνο στο Βίντεο ....

    όσο για τα υπόλοιπα του τύπου να κλείσει γιατί εγώ κάποτε πήγα και μου έκανα το ένα ή το άλλο είναι παιδιαρίσματα και χαζομάρες .......
    επίσης είμαι πρόθυμος και διαθέσιμος σε όποιον έχει απορίες και μπορώ να του της λύσω και επειδή κάποιοι έχουν το θάρρος της γνώμης τους μόνο ΑΝΩΝΥΜΑ ας έρθουν να με βρουν στο ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΟ να τους τις λύσω
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν θα ασχοληθούμε με σένα mister iohny απλά είσαι ΑΝΑΞΙΟΣ διαλόγου..δέν μας ενδιαφέρει τι "σκατα" άτομο είσαι και είστε..ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ...με άτομα που είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία εκτος τόπου σώας τας φρένας και χρόνου ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ..θα ασχοληθούμε με το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ και όχι αδιάφορους τύπους σαν εσάς που ρουφιανέυατε γιατρούς και νοσοκόμες για να κάνετε το κομμάτι και τα ρουσφετάκια σας εντός και εκτος νοσοκομείου...

      Διαγραφή
    2. όχι να ασχοληθείτε κύριε ανώνυμε των 4.41.Να ασχοληθείτε.Να μας πείτε ποιός είστε εσείς να ασχοληθούμε και με σας αν αξίζετε.Τα βιογραφικά του καθενός δείχνουν ποιός είναι και η σταδιοδρομία του.Ρουσφετάκια κάνουν μόνο οι πολιτικά τοποθετημένοι.Όχι αυτοί που βγάζουν μεροκάματο με την αξία τους.Όλοι εσείς οι υπερασπιστές του νοσοκομείου μέσα από την ανωνυμία σας που είστε όταν παραιτούνται γιατροί και φεύγουν-μόνο αυτό τον χρόνο τρεις-κι όταν δεν υπάρχουν οδηγοί και ασθενοφόρα;Που είστε όταν ο γυναικολόγος τρέχει στον Εισαγγελέα να καταγγείλει κακή λειτουργία;Που είστε όταν αδειάζουν οι κλινικές;

      Διαγραφή
    3. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΟΛΩΝ.ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΠΟΝΟΥΣ.ΚΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ !!!!!! ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕ.! ΟΞΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕ !!!!

      Διαγραφή
    4. Να μπουν καμερες στο νοσοκομειο.Παντου.Προσωπικα δεδομενα και κουραφεξαλα,Να δουμε απο ποιόν κινδυνεύουμε.

      Διαγραφή
    5. να φέρουμε και το FBI μήπως στο νοσοκομείο έχουν εισβάλει εξωγίηνοι, τους ψεκάζουν χημικά, έχουν παραισθήσεις, θα έρθει ο γκοτζίλας, θα κάνει έλεγχο ο Κίνγκ Κόνγκ , θα τους κυνηγήσει ο ταρζάν, η τζέιν θα μοιράζει μπανάνες και η τσίτα θα τους τρέχει στην τσίτα.΄, ο σέρλοκκολμ θα τους κάνει ενέσεις με τσιπάκι και τζιπιεζ για να τους παρακολουθάει, θα έρθει και ο θίασος του καραγκιόζη να κόψει κανα φράγκο, θα έρθουν και οι επιστήμονες της ΝΑΣΑ να κάνουν πειράματα εάν δουλέυουν οι γιατροί και οι νοσοκόμες΄λουφάρουν ..Ωραίο σενάριο για κωμικοτραγική ταινία. Κάτι σας ραντίζουν στην Φλώρινα η μου φαίνετε ;;;

      Διαγραφή
    6. 11.48 καλό το χιουμοράκι σου,δε λέω αλλά αν μένης Φλώρινα κι έχεις μόνο αυτό το νοσοκομείο τότε είναι πίκρα.Κι επειδή φωτιά χωρίς καπνό δεν υπάρχει ας στείλει κάποιον το υπουργείο να δει τι συμβαίνει.Δε βλέπεις στα παραπάνω σχόλια που βρίζουν όοποιον τολμά να μιλήσει για έλεγχο και βάζουν μπροστά το φόβο ότι θα κλείσει το νοσοκομείο;Δηλαδή μην κάνετε ελέγχους κι αφήστε μας κουτσά στραβά και παράνομα να το κρατάμε όπως είναι.Να το κρατάμε μη χάσουμε τις θεσούλες μας δηλαδή.Να πέφτουν τα μισθά κάθε μήνα κι Άγιος ο Θεός!

      Διαγραφή
    7. ...νάτος και ο 11.10 ΚχΥΠΑΤΖΗΣ της όλης κουστωδίας ...

      Διαγραφή
  11. οι Φίλοι του Νοσοκομείου.24 Ιουνίου 2014 στις 7:41 μ.μ.

    Κύριε Γιάννη και Βασίλη ..πότε θα οργανώσουμε ( ποια ημερομηνία ) την ημέρα στήριξης του νοσοκομείου μας στην Φλώρινα ;;; Το θέμα προχωράει;;; Από την μεριά μας είμαστε πανέτοιμοι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.