Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού στη Δυτική Μακεδονία και ιδιαίτερα στη Φλώρινα, καθώς τα πρώτα χιόνια έκαναν δυναμικά την εμφάνισή τους σε περιοχές όπως η Βίγλα, το Βίτσι, αλλά και σε ορεινές κοινότητες όπως ο Πολυπόταμος το Νυμφαίο, τα Άλωνα κ.ά.

Δείτε φωτογραφίες από το δρόμο Φλώρινας – Πρεσπών, όπως τις «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Ηλίας Μούλελης, καθηγητής στο γυμνάσιο Λαιμού. Αξίζει αναφοράς, πάντως, στους εκπαιδευτικούς της περιοχής, οι οποίοι αντιμετώπισαν δυσκολίες καθώς δεν είχε περάσει μηχάνημα αποχιονισμού.


Ο Πολυπόταμος νωρίς σήμερα το πρωί (φωτ. Ράδιο Φλώρινα)


Χιόνια στο Νυμφαίο (φωτ. από τη σελίδα του ξενώνα Αθηνά)

12 σχόλια:

  1. ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ. Η ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΙΟΝΙΣΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΘΑ.....ΚΑΕΙΣ

      Διαγραφή
  2. Pou thn katalabes thn anorganwsiaa????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑ. ΠΛΗΡΕΣ ΧΑΟΣ. ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  3. 9:03 Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΊ ΦΑΊΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ,ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΝ ΑΤΟΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΙΟΝΟΛΑΣΤΙΧΑ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EΣΕΝΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ Η ΝΑΣΑ .;;;; ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΠΡΕΣΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ,ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΜΙΛΑΜΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ,ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΟΝΟΛΑΣΤΙΧΑ ΑΝΑΞΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ. ΔΗΛ. ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ Τ0Υ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΕ ΧΙΟΝΟΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΒΛΈΠΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
  5. Η κακοκαιρία ήταν αναμενόμενη. Μόνο οι υπεύθυνοι - ανεύθυνοι δεν το γνώριζαν. Είμαστε τυχεροί που δεν θρηνήσαμε θύματα στην κυριολεξία. Ατυχήματα είχαμε. Ας σοβαρευθούν κάποιοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμάν έπεσε λίγο χιονάκι και φέρατε την συντέλεια του κόσμου ακόμη και το καιρό τον ...κομματικο=-ολιτικοποιήσατε ! Εχουμε και τους παπαγάλλους έχουμε και τα κελαιδόνια...Έχουμε ένα ιδιαίτερο γνώρισμα το χιόνι και αντι να το εκμεταλευτούμε βρίζουμε που χιονίζει. Λές και η Φλώρινα είναι από ζάχαρη και θα κοκκαλώσει με το πρώτο χιονάκι η βροχούλα. Τι ΜΙΖΕΡΙΑ επικρατεί δεν λέγεται....Μπίρο βάλε ένα γκρέιντερ στην Βίγλα και στην Βέυη να τελειώνει το θέμα....να καθαρίζει και το μισό πόντο που έπεσε στην Βίγλα...Λές και όσοι κινιούνταν στον οδικό άξονα Φλώρινα Πρέσπες δεν γνώριζαν την ολισθηρότητα του δρόμου...Βάλτε λοιπόν χιονολάστιχα και αλυσίδες στα οχήματα σας αλλα προς Θεού όχι και στο μυαλό μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΗΡΑΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΕΙ Ο ΜΠΙΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ. ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΓΡΑΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΜΕ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.

      Διαγραφή
  7. Που και να χιονίσει. Τι θα γράψουν τότε τι έχουμε να διαβάσουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9.46 ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΗΡΘΕ η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ !!!!

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.