Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Η Ελ. Παναγιωτίδου σε σύσκεψη για την αιθαλομίχλη

Στη διυπουργική Επιτροπή για την αντιμετώπιση της αιθαλομίχλης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής συμμετείχε εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Ελισσάβετ Παναγιωτίδου.
Κατά την τοποθέτησή της η Αντιπεριφερειάρχης Ελισσάβετ Παναγιωτίδου υπογράμμισε τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και την ανάγκη εφαρμογής ειδικών μέτρων, όπως η εφαρμογή ειδικού τιμολογίου ρεύματος και μειωμένης τιμής πετρελαίου θέρμανσης, ως αντισταθμιστικά οφέλη και προκειμένου να περιοριστεί η χρήση ακατάλληλων για θέρμανση ορυκτών καυσίμων.

1 σχόλιο:

  1. Την Ελισσάβετ την ενδιαφέρουν περισσότερο οι selfie fhotos και οι αναρτήσεις τους στο facebook. Πιθανόν να μη έχει κατανοήσει ακόμα την υπεύθυνη θέση που της ανατέθηκε και ασχολείται ακόμα με τις παιδικές συνήθειές της. ΄Οπου βρεθεί κι όπου σταθεί τραβάει και μια selfie..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.