Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Μόνο νίκη θέλει ο Αίαντας κόντρα στον Κεραυνό Αγ. Γεωργίου

Την πρώτη του νίκη θα αναζητήσει σήμερα Κυριακή 26/10 ο Αίαντας Αμυνταίου, που φιλοξενεί στις 18:00 τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου, για την 2η αγωνιστική της Α κατηγορίας ανδρών της ΕΚΑΣΔΥΜ.
Στην πρεμιέρα, Αίαντας και Κεραυνός ξεκίνησαν με το αριστερό τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας βαριές ήττες από Βελβεντό (76-51) και Ελίμεια (50-70) αντίστοιχα. Ως εκ τούτου οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν την κατάκτηση του πρώτου ρόζ φύλλου, την προσεχή Κυριακή, ώστε να αντισταθμίσουν τις απώλειες της 1ης αγωνιστικής.
Από πλευράς γηπεδούχων, γνωρίζουν ότι αν και αρχή, η εν λόγω αναμέτρηση είναι κομβικής σημασίας, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, προκειμένου η ομάδα να ξεφύγει νωρίς τις περιπέτειες.
Τη σεζόν 2013-2014, τόσο η ομάδα του Αμυνταίου όσο και των Γρεβενών εκμεταλλεύτηκαν τις έδρες τους και πέτυχαν από μια νίκη, στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Παίκτες και διοίκηση με δηλώσεις τους, κάλεσαν του φίλους της ομάδας να δώσουν το παρόν και το έναυσμα για την πρώτη νίκη στη κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.