Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής στη Φλώρινα

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στην Π.Ε. Φλώρινας. Είναι οι:

Γιαννακίδου Ελένη του Θεοχάρη, Αεροσυνοδός
Νομικός Κωνσταντίνος του Ευαγγέλου, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Δ.Ε.Η, πρ. Καθηγητής Τ.Ε.Ι.
Ρώμας Ευάγγελος του Γεωργίου, Έμπορος Ειδών Θέρμανσης
Σεφεριάδου Ελένη του Ιορδάνη, Πτυχιούχος Δομικών Κτηριακών Έργων

42 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. NOMIKOΣ ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ...

      Διαγραφή
  2. Άνθρωποι σοβαροί και δοκιμασμένοι στη ζωή. Όχι απ' αυτούς που τα βρήκαν έτοιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας τα βλέπουν αυτοί που θέλουν να ψηφίσουν τους μόνιμους κρατικοδίαιτους της Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι προκομμένοι και με ταπεινή καταγωγή. Κανένας από τζάκι. Ούτε "μη μου άπτου", ούτε ψευτοκαθωσπρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έμπορος Ειδών Θέρμανση αχαχαχαποτακτος αστυνομικός που κυκλοφορει με βουλγαρικο αυτοκινητο

      Διαγραφή
  5. Άνθρωποι με ήθος και εντιμότητα. Κάποιοι μάλιστα με δυνατές ακαδημαϊκές περγαμηνές. Ανιδιοτελείς λάτρεις της Πατρίδας και του Έθνους.
    Όχι μόνο δεν επιδιώκουν ρουσφέτια και κομματικά οφέλη, αλλά βάζουν τον εαυτό τους μπροστά σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για τον Πατριωτικό χώρο.
    Προσωπικά το μόνο που περιμένουν είναι δυσκολίες, συκοφαντίες, διώξεις και φυλακίσεις. Αλλά το Ελληνικό Φιλότιμο και η πίστη στα Εθνικά δίκαια τους δίνει δύναμη.

    Είναι αποκλεισμένοι από όλα τα συστημικά ΜΜΕ. Είναι αποκλεισμένοι από κάθε κρατική χρηματοδότηση. Είναι αποκλεισμένοι από την ηγεσία του κόμματος που βρίσκεται ως ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ στην φυλακή. Τέλος, πάνω από το κεφάλι τους κρέμεται η απειλή της συκοφαντίας και της φυλάκισης από τον κάθε "παναθηναϊκάκια" ανακριτή.

    Δύναμή τους η δική μας στήριξη και αγάπη. Την έχουν απεριόριστη.

    ΑΞΙΟΙ - ΑΞΙΟΙ - ΑΞΙΟΙ !!!

    Ας τους εμπιστευτούμε την ψήφο μας στις 25 Ιαν, για να δώσουμε ένα μάθημα σε όσους θέλουν το Έθνος μας διαλυμένο, τους ξένους να αλωνίζουν την χώρα και τους Έλληνες στην φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΙΝΤΕ ΓΙΟΥΡΓΙΑΑΑΑΑΑ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να "τους πάρουμε τα εσώρουχα" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και να δώσεις τον δικό σου αγώνα . Μην περιμένεις από τους άλλους. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

      Διαγραφή
  7. πολυ καλοι να τους ψηφισουμε ολοι. εξω οι ξενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι πιο καλητεροι συνεληνες. ολοι το ξερουν γιαυτο θα παρουν 90 τα εκατα στη φλωρινα.ζητω! ζητω! ζητω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΞΟ Η ΞΕΝΗ
    ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ!!!!!!111111111
    ΠΑΜΕ ΓΕΡΡΑ ΣΗΝΑΙΛΙΝΑΙς
    ΖΗΤΟ ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, με την διαφορά ότι τέτοια κακοποίηση της Ελληνικής Γλώσσας έκαναν μόνο οι Σύντροφοί σου οι Σοβιετικοί, που δίδασκαν Ελληνικά με φωνητική γραφή, και αυτό ήταν το όνειρο των κυβερνήσεων του βουνού: "να απλοπιιθι ι γλοσα τυ λαυ"
      Λοιπόν άσε τις ηλίθιες ειρωνείες, γιατί δεν σε παίρνει.

      Διαγραφή
  10. Μπραβω στο Χρισυ Αβγι. Ταιληο ψιφαδελτειο. Η πιο σωβαρη αντροποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή η ειρωνεία, αλλά το χιούμορ σου χρειάζεται βελτίωση.

      Διαγραφή
    2. Από εσένα γελοίε βλακοείρωνα 8:26, ειναι και οι τέσσερις υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής έτη φωτός σοβαρότεροι. Τα χαζοελληνικά που γράφεις που τα έμαθες; Στο Δημοτικό Beloyanni στην Ουγγαρία του Γιάννος Κάνταρ του φασίστα;

      Διαγραφή
  11. Αυτονόητο θα ψηφίσουμε ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .Με όλους τους άλλους Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Μ Ε άπαξ δια παντώς. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μας ενδιαφέρουν τα πρόσωπα που συστρατεύονται στον Αγώνα . Μας ενδιαφέρει ο Ελληνισμός Ναι ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ μας. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήδη είναι 3η σταθερά ανοδική δύναμη και στην Φλώρινα και στην Καστορια και στην Κοζάνη και σε όλη την Ελλάδα. Τα τσιράκια τα φερέφωνα και ξενόδουλοι τα παραδικαστικά ανδρείκελα του Σαμαρά Βενιζέλου οι κλέφτες οι απατεώνες και τα μεταπολιτευτικά λαμόγια που έχουν αυτή την στιγμή τον Αρχηγό μας κ. Νίκο Μιχαλολιάκο στην φυλακή και έχουν καταδυναστεύσει το λαό έχουν ξεπουλήσει στους Ξένους και στον αρχιαπατεώνα Μπόμπολα τον ορυκτό πλούτο μας στην Δυτική Μακεδονία έχουν γεμίσει με λάθρους εγκληματίες την χώρα έχουν οδηγήσει με τις πολιτικές τους στην φτώχεια τα ξεπουλημένα μέσα μαζικής "ενημέρωσης" οι αλήτες δημοσιογράφοι δεν έχουν απολύτως καμία θέση στις επιλογές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωραίο, σε ταπώσανε δικέ μου΄9.59.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμε 1.42 και εσύ μπορείς να κυκλοφορείς με βουλγάρικο αυτοκίνητο, αφού η Βουλγαρία είναι μέλος της ΕΕ. Που είναι το πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εισαι πατριωτης όμως ,οι φόροι δεν πρεπει να πηγαίνουν στα εληνικα ταμεια και οχι στα βουλγάρικα

      Διαγραφή
    2. Από πότε τα ταμεία της Τρόικας έγιναν Ελληνικά;

      Διαγραφή
  14. H KIVERNISI TOU KORIDALOU.......!!!! ELINES ETHNOPATERES ME EGKLIMATIKA ENSTIKTA........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στις τρυπες σας χρυσαυγουλα....ολοι εσείς με μέσο όρο iq 70..... στις τρύπες σας. Προκαλούν γέλιο τα σχόλια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλα τα λελούδια του Γκέμπελς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σώπα ρε μεγάλε, έμαθες και το Γκέμπελς!

      Διαγραφή
    2. Εσύ μάλλον τον ήξερες από παλιά τον Γκέμπελς εεε;;; ο παππούς σου ήταν μήπως;

      Διαγραφή
  17. χιτλεριαστε εφιαλτες παιδια της φαπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρώγε εσύ το καροτάκι σου που το ευχαριστιέσαι.

      Διαγραφή
  18. ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ..ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΛΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ναι εντάξει ρε παιδιά ωραία και καλά αυτά που λέτε αλλά ανούσια. Απ'τη Φλώρινα θα βγουν 2 βουλευτές ως συνήθως, ένας από Ν.Δ. και ένας από ΤΣΥΡΙΖΑ. Οπότε γιατί οι δικές σας δεξιές ψήφοι να πάνε στη Χ.Α. και όχι στη Νέα Δημοκρατία μπας και ανατραπεί το κακόγουστο αστείο που ακούει στο όνομα Σύριζα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγά μην σας λυπηθούμε στην ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ....ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....η ΝΔ έχει παράνομα έγκλειστο τον Αρχηγό μας και έχεις την εντύπωση ότι θα σας στηρίξουμε ;;;;...ΟΧΙ απλά δεν θα σας στηρίξουμε αλλα θα σας ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ..ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ

      Διαγραφή
    2. Και η ΝΔ , συνιστωσα με τη καποτε ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ των Ζαπειων και των αντιμνημονιων ειναι καλογουστο αστειο; Αλλωστε τι να ανατραπει το κακογουστο αστειο ΣΥΡΙΖΑ; Ουδεποτε κυβερνησε για να ανατραπει. Ξεκολλειστε επιτελους κολλημενοι της ΝΔ. Αλλωστε και ΜΕ ΝΔ ΣΚΕΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ. Ας προσεχατε οταν επρεπε.

      Διαγραφή
    3. Πάντως το ΣΥΡΙΖΑ μια χαρά το στηρίξατε; Μονοκούκι Σακελλαρίδη ψήφισε στο β' γύρο η Χ.Α. στις δημοτικές. Μην τα ξεχνάμε αυτά...

      Διαγραφή
  20. Ξοδέψαμε τα καλύτερα μας χρόνια στην ΝΔ. Μας πουλήσαν τομάρια και μας είχαν στο περιθώρειο οι΄λοιποί του "συνταγματικού τόξου". Ξοδέψαμε την ζωή μας στην ΝΔ για να πλουτίζουν τα γκόλντεν της νέα πλουτοκρατίας. Ζήσαμε στιγμές που δήθεν αντίπαλοι εισβάλαν στην ΝΔ μαζί με τα λαμόγια και κυβερνήσαν. Τα γκόλντεν μπόιζ των συμμοριών της ΝΔ στην Φλώρινα με κάθε κυβέρνηση φάγαν το αγλέωρα .Μας έφαγαν την ζωή μας. Κάποτε τον Σαμαρά τον έκραζαν προδότη τα ίδια πειθήνια όργανα τον έβαλαν αρχηγό στην ΝΔ για να συνεχίσει την καταστροφή της ΝΔ της Ελλαδας. Εμείς είμασταν μόνο για να τους ψηφίζουμε και όσοι τολμούσαμε να πούμε κουβέντα βάζαν τους παρακρατικούς ΑΛΗΤΕΣ τους να μας κυνηγάνε. Σβήσανε την 12η Φεβρουαρίου μας κατηγορήσαν στο Βίτσι ότι ήμασταν εορταστές του μίσους. Τους ηττημένους τους πλασάραν για νικητές . Καταργήσαν τις ένοιες πατρίδα θρησκεία οικογένεια με τον πολυπολιτισμό την πανθρησκεία γονατίσαν στις ποδιές των αρχιερέων της διαφθοράς . Καταντήσαν την Φλώρινα σύμβολο παρακμής εξαγοράς Ξεπουλήσαν τον πλούτο μας Ξεπουλήσαν αγνούς αγωνιστές .Πατούν επι πτωμάτων για να γίνουν τάχατες βουλευτές .Ξεχάσαν τα πάντα. Δεν υπηρετούσαν στην ΝΔ ούτε την Ελλάδα ούτε τον Έλληνα αλλα το ΧΡΗΜΑ την εξασφάλιση του "πακέτου" είτε αυτό μεταφράζεται σε χρήμα είτε σε μία βουλευτική νομαρχιακή η δημοτική καρέκλα. ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ του Τόπου. Μαλώνουν σαν τα όρνεα ποιος θα γίνει βουλευτής στην ξεχαρβαλωμένη ΝΔ. Μία δεξιά "παράταξη" που θυμήζει οίκος ανοχής διαφθόρας εκβιασμών διώξεων . ΟΧΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΄Ποτέ δεν κοιμηθήκαμε. Ποτέ δεν ξεχάσαμε τα ΥΨΙΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ και όχι της τζέπης η της πρόσκαιρης ευημερίας μιάς χούφτας "εκλεκτών" της ΝΔ.

    Ξεπεράσαμε το εγώ σας .Σας γυρνάμε πλέον την πλάτη και ναι θα ψηφίσουμε το μοναδικό ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ -ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .. Δεν μας ενδιαφέρουν ποια πρόσωπα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο. ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑΙ Ο Ε Θ Ν Ι Κ Ι Σ Μ Ο Σ που έχεται υπο την διαταγή των ΞΕΝΩΝ στις φυλακές στο πρόσωπο του άξιου συνεχιστή Αρχηγού μας πλέον ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ.

    ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ είναι αυτή την στιγμή οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ και όχι ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ..

    .Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όταν οι άνθρωποι σταματούν να σκέφτονται, τότε προβάλει ο Ναζισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ 1217 μάλλον προσγειώθηκες σαν κομίτης από άλλη χώρα, κρατίδιο ίσως και πλανήτη. Το πιο λογικό είναι ότι σίγουρα τα έχεις χαμένα τα λογικά σου και ο διάλογος μαζί σου είναι επικίνδυνος για την λογική την δική μας. Σκέψου καμιά πορνοστάρ συντρόφισσα σου , πάρε το κουβαδάκι σου και σάλτα για άλλη παραλία. Είσαι 1217 με λίγα λόγια, εκτος θέματος . Ούστ και με ελαφρά ....

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.