Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Οι ελληνικές αρχές, αστυνομικές – τελωνειακές, τι κάνουν; Αδιαφορούν!

Θεωρητικά οι νέες πινακίδες αυτοκινήτων από τα Σκόπια, που φέρουν προκλητικά το πρόθεμα «ΜΚ», δηλαδή «Μακεδονία», έχουν μπει στο στόχαστρο των ελληνικών αρχών στις συνοριακές διαβάσεις της Νίκης (ΦΛΩΡΙΝΑ), των Ευζώνων και της Δοϊράνης.
Εφαρμόζοντας ρητά τα όσα προβλέπει η Ενδιάμεση Συμφωνία του 1996 Αθηνών – Σκοπίων, προκειμένου να εισέλθει σε ελληνικό έδαφος σκοπιανό αυτοκίνητο, με τις νέες προκλητικές πινακίδες, οι αρχές στα σύνορα επικολλούν επάνω στο πρόθεμα «MK» αυτοκόλλητο, το οποίο αναφέρει πως «Αναγνωρίζεται από την Ελλάδα ως ΠΓΔΜ».
Χθες 6/7/2012 παρατήρησα σταθμεύον όχημα από την «ανώνυμη» χώρα παρκαρισμένο επί της οδού Στεφάνου Δραγούμη, πως πέρασε το όχημα αυτό από τα σύνορα; Και γιατί δεν του κόλλησαν το αυτοκόλλητο FYROM; Οι ομάδες ΔΙΑΣ, τα περιπολικά της πόλης δεν το είδαν;
ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ;
ΓΙΑΤΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΝ;
Θα πρέπει οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου, όπου χιλιάδες Σκοπιανών θα επιλέξουν τις ελληνικές θάλασσες μας για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, τα «αυτοκόλλητα» στις πινακίδες των αυτοκινήτων τους, Να πάρουν… «φωτιά».

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ‘’ΜΚ’’ ΠΡΗΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ 23850 22111 (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΙΧΤΗΚΑΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΚ ΦΛΩΡΙΝΗΣ!!!!!

Ευχαριστώ
Ανώνυμος Επώνυμος

26 σχόλια:

  1. dioxete kai tous teleftaioys toyristes poy episkeptontai akoma thn poli mas fanatismena e8nikia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα "εθνίκια", παρά καθίκια σαν και του λόγου σου. Τα γκρίκλις σε μάραναν, και οι ορδές των σκοπιανών "τουριστών" με τους ποταμούς συναλλάγματος που αφήνουν στο LIDL.

      Διαγραφή
    2. fenete to poso kollimenos mporei na eisai...!!! gia na sxoliazeis akoma kai to greekenglis eleos.. re fasistario...!!!

      Διαγραφή
  2. το αυτοκολλητο κολλιεται στο πισω τζαμι(κακως) αντι για την πινακιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σωστός!!!

    τώρα για να βρεις την ομάδα ΔΙΑΣ δεν είναι ανάγκη να πάρεις τηλ... πετάγεσε ως την παλιά πιάτσα ΤΑΞΙ στην Πλ. Μόδη και τους το λες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ελληνας κοιματε στον κοσμο του! Οταν θα του μπει το αγγουρι στον Κ@Λ@ τοτε θα ξυπνησει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den ftanei pou einai oi teleutaioi touristes sthn florina kai genikos sthn ellada me autes tis sumperifores 8a tous xasoume kai autous...!! kai an 8es na ksereis to autokollito den mpenei panw sthn pinakida alla sto pisw tzami... kai h omada dias allh douleia den eixe 8a psaxnei pinakides gia na kollaei autokollita.. ayta mas maranan stis shmerinh epoxh.. alla kati tetoia miala san to diko sou mas pane pisw..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σαν τουρίστες τι καλό μας κάνουν;;; Που πάνε στο LIDL;;;

      Αλλά οι γυφτοσκοπιανοί αντί να κρατούν προσεκτική στάση απέναντη μας... μας χλευάζουν. Να δω τι θα κάνουν αν οι Έλληνες τουρίστες σταματίσουν να πηγένουν στη FYROM.

      Και εδώ που τα λέμε πιο καλά ο καθένας στην χωρα τους... εκτός αμά θες να μας πεις ότι αυτοί ξοδεύουν πιο πολλά στην Φλώρινα απότι εμείς ξοδεύουμε εκεί.

      Και ας μην μας γουστάρεις εμάς τους Έλληνες... γραφε Ελληνικά!!!

      Διαγραφή
    2. den goustarw na grafw ellhnika... kai olos o kosmos grafei se greekenghis grafeis sto internete... kai an den sou aresei h eleu8erh agora mhn pas mesa na pswnizeis.. emas mas sunferei kai 8a pigenoume..!!!

      Διαγραφή
  6. ΄Εχεις σκεφτεί ότι ίσως το αυτοκόλλητο να το αφαίρεσε μόνος του;

    Επί πλέον το αυτοκόλλητο επικολλείται από τις Ελληνικές τελωνειακές αρχές, στον πίσω υαλοπίνακα και όχι επί της πινακίδας του οχήματος. Αυτό το λέει ο αχιεθνικιστής GRUEVSKI και το έφερε σαν δικαιολογία (ανόητη βέβαια) για να διαμαρτυρηθεί στην Προξενική μας αρχή στα Σκόπια.

    Νομίζω ότι είναι καλό να γράφουμε κάτι αφού διασταυρώνουμε κάποιες βασικές πληροφορίες, γιατί αντί να λειτουργήσουμε επικοδομητικά, χωρίς να θέλουμε έχουμε αντίθετα αποτελέσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ...ί χτενίζεται!!!!!
    Ολος ο κόσμος τους αποκαλεί ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ οι πινακίδες σας πείραξαν.
    Εθνικάρες τις συμφοράς.
    Οτι του φανεί του ΛΟΛΟΣΤΕΦΑΝΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι όλη η Γή, αλλά όλος ο Γαλαξίας να τους λέει "Μακεδόνες", αυτοί πάντα σκοπιανοί θα είναι και εμείς πάντα έτσι θα τους λέμε, εις τον αιώνα του αιώνος, ΑΜΗΝ!

      Διαγραφή
    2. λαθος φιλε μου ,οχι Μακεδονες αλλα Μα'ι'μουδονες. Ειναι τοσο μακεδονες οσο Armani ειναι και οι τσαντες ,που πουλανε οι μαυροι. Ακου Μακεδονες οι Βουλγαρονοτιοσλαβοι!!Σλαβομακεδονες, Βουλγαρομακεδονες, Αλβανομακεδονες μαλιστα!Αυτο που δεν καταλαβα ποτε ,ειναι γιατι ντρεπονται τοσο πολυ γι αυτο ,που πραγματικα ειναι, (νοτιοσλαβοι, βουλγαροι και αλβανοι) και θελουν να ειναι κατι αλλο. Οσο για τους δηθεν Ελληνες δηθεν προοδευτικους σιγουρα τρεφουν καποια συμπαθεια γιατι και οι ιδιοι ειναι τοσο προοδευτικοι ,οσο και οι γειτονες ειναι Μακεδονες.Οσο γαι τη φωτο του αρθρου το αυτοκολλητο βρισκεται στο κατω αριστερα μερος του πισω τζαμιου.

      Διαγραφή
  8. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
    ΦΤΑΝΕΙΠΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΙΟΙ?
    ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ
    ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ
    ΧΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΛΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ
    ΜΕ ΑΠΟΓΡΑΦΗ 1800
    ΟΛΟ ΤΟΥΡΚΟΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΛΕΕΙ
    ΤΟΥΡΚΟ ΑΛΑΒΑΝΟΙ
    ΑΛΒΑΝΟΙ
    ΓΥΦΤΟΥΣ........
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΚΡΕΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι του λειπει του ψωριαρη; Μακεδονικη περικεφαλαια! Μεχρι και οι Βουλγαροι,οι πρωταιτιοι του προβληματος , τους δουλευουν! Μονο εδω εχει καποιους ,που ακομα ψαχνουν ψευτομακεδονικο παρελθον ,για να ξεφυγουν απο την αμορφωσια και τα κομπλεξ τους!Να μη σας κραταμε παιδια ,10 λεπτα ειναι η Νικη! Μπορειτε να πατε και λουλουδια στο αγαλμα του Φιλιππου στο Μοναστηρι.6.000.000 τους κοστισε.Καποιοι τρωνε και εκει με χρυσα κουταλια πουλωντας ψευδομακεδονικο μεγαλειο στα εκει προβατα , οπως και καποιοι εχουν φτιαξει τη ζωουλα τους απο την εδω πλευρα κανοντας το ιδιο. Γραφικοι ειναι πια και οι δυο

      Διαγραφή
  9. Το αυτοκόλλητο βρίσκεται στο τζάμι του αυτοκινίτου κάτω αριστερα όπως λέει ο νόμος.Ας σταματήσουμε να ψωνίζουμε, να βάζουμε βενζίνη και να αφήνουμε τα λεφτά μας στους γυφτοσκοπιανούς το πρόβλημα το δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι στον τόπο μας. Και όποιοι τους αποκαλούν Μακεδόνες τους γύφτους να πάνε να μείνουν στα Σκόπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. emeis goustaroume na menoume edw kai na tous leme makedones... esu mhn tous les an den 8es...!!!

      Διαγραφή
  10. Χασαμε το τραινο,την νομαρχια,το πυροβολικο,κλεινουν τα ΤΕΙ,τα ξενοδοχεια και τα μαγαζια το ενα μετα το αλλο ενω εσεις διωχνετε 1000000 χιλιαδες κοσμο που ζει διπλα μας κι εκανε την Φλωρινα πλουσια!Ενα καφε να πιει ο καθενας τους κερδος ειναι αλλα εχετε κολλησει στον Φιλιππο και την αρχαιολατρεια σας περιμενοντας εθνικοφρονες τουριστες απο την πελλοπονησο η την Αθηνα!Αξιοι της μοιρας σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην τρελαίνεστε όλοι σας.
    Το ΜΚ δε σημαίνει MakeDonia αλλά MonkeyDonia (monkey σημαίνει μαϊμού αγγλιστί).
    Άρα κανένα πρόβλημα.
    Αυτοπροσδιορίστηκαν οι άνθρωποι ως μαϊμού μακεδόνες, όπως και οι 5-6 ουρανοτοξίτες φίλοι τους εν Ελλάδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η φωτογραφία είναι άστοχη και κακώς χρησιμοποιήθηκε. Το αυτοκόλλητο υπάρχει στο πίζω τζάμι, όπως προβλέπεται.
    Προσέχετε τί ανεβάζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κωνσταντινίδηηηη.... ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!
    και άσε τους άλλους να μαλώνουν για τα αυτοκόλλητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΑ ΣΦΥΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΙ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΚ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το ελληνικό κράτος επικαλείται την ρητή εφαρμογή της ενδιάμεσης συμφωνίας και βάζει αυτοκόλητα στα αυτοκίνητα από το μακεδονικό κράτος

    η οποία ενδιάμεση συμφωνία στο άρθρο 11 , παρ. 1 προβλέπει την ανεμπόδιστη από την Ελλάδα είσοδο της Δημοκρατίας της Μακεδονίας , σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς, αν όχι με το συνταγματικό, τουλάχιστον με το προσωρινό ως πγδμακεδονία.

    το οποίο άρθρο παραβίασε η Ελλάδα τον Απρίλιο του 2008 ,στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, όπως διαπίστωσε πρόσφατα και το αρμόδιο για την συμφωνία, διεθνές δικαστήριο της Χάγης.

    συνεπώς δυό μέτρα και δυό σταθμά εφαρμόζει το ελληνικό κράτος...

    ο υπερχρεοκοπημένος ταραξίας της Ευρώπης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αν τους σπάζουμε τα αυτοκίνητα , πώς θα ταξιδεύουμε στους αδελφούς μας Σέρβους..?

    οι οποίοι Σέρβοι, έχουν αναγνωρίσει τους γείτονες ως Μακεδόνες και το κράτος τους ως Δημοκρατία της Μακεδονίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.