Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Έκτακτη σύσκεψη σχετικά με τη διάνοιξη του ορυχείου της Βεύης

Σήμερα Σάββατο 25 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας έκτακτη ευρεία σύσκεψη σχετικά με τη διάνοιξη του ορυχείου της Βεύης, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κ. Θόδωρου Καρυπίδη.
Καλούμε να συμμετέχουν οι Βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης και κ. Αθανάσιος Γερμανίδης, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κώστας Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Παναγιώτης Πασχαλίδης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, ο πρόεδρος του ΕΒΕ, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Π.Ε. Φλώρινας, οι πρόεδροι των πληττόμενων κοινοτήτων, οι πρόεδροι των εμπλεκόμενων συλλόγων καθώς και όσοι πολίτες θέλουν να ενημερωθούν και να καταθέσουν τις απόψεις τους πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Φλώρινας
Μπίρος Στέφανος

4 σχόλια:

  1. Στέφανε ότι αφορά την βευη άλλη φορά η συνγκεντρωσεις να γίνονται στη βευη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στέφανε το κυρίαρχο σημείο είναι η ανεργία! Το έθεσε πολύ σωστά και απλά ο πρόεδρός σου , ο Κ΄στας! Τα όσα άλλα ειπώθηκαν είναι ανοησίες! Ο εκπρόσωπος της εταιρείας δεν ήταν ανημέρωτος, απλά στήριζε τα συμφέροντα της εταιρεία ς του! Μείνε στον πρόεδρό σου, έχει απόλυτο δίκιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΝΙΞΕΤΕ..ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙΑ?ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΕΥΙΩΤΕΣ?ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΟΠΥΧΕΙΑ, ΤΟ ΝΕΡΟ Κ.Λ.Π ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ,ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.