Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Αγιασμός στον «Shogun»

Στις 12 Οκτωβρίου 2014 το πρωΐ τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς του Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ “SHOGUN”.
Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου του Συλλόγουμε παρουσία αθλητών γονέων και φίλων του Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ “SHOGUN”. 
Το παρών στον αγιασμό έδωσαν οι δάσκαλοι Πρώΐος Σταύρος 8DAN, Κιουρτίδης Γεώργιος 5DAN και ο παγκόσμιος πρωταθλητής combat alrami ju jutsu Δεμερτζή Γεώργιος που μετά από τόσα χρόνια άριστης συνεργασίας θεωρούνται πλέον φίλοι του Συλλόγου που πάντα αγόγκιστα ανταποκρίνινται στο κάλεσμά μας και ο Τεχνικός Σύμβουλος Αθανάσιος Βουλγαρίδης 7 DAN.
Στην ομιλία της η πρόεδρος μεταξύ άλλων ανέφερε και τα εξής: «Μοναδικός σκοπός όλων μας είναι η δική σας πρόοδος και εκπλήρωση των ονείρων σας γιατί τα όνειρά σας είναι η ελπίδα μας».
 Μετά από πρόσκληση του Συλλόγου τίμησε με την παρουσία της η κα Βίκη Ζιώγα κλινική ψυχολόγος του κέντρου πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινονικής υγείας, που μίλησε για της εξαρτήσεις.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Δ.Σ του Συλλόγου. Μετά την ομιλία ακολούθησαν και οι απονομές μαύρων ζωνών που μετά από πολλή δουλειά, σκληρή προπόνηση ήρθε και η ανταμοιβή για τους παρακάτω αθλητές:
Βελίδης Νικόλαος: Μαύρη Ζώνη KARATE DO
Βυσσίνη Δέσποινα: Μαύρη Ζώνη KARATE DO
Γκέλη Μαρία: ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ
Θεοδωρίδης Νικόλαος: ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ
Ζιάγκας Δημήτριος: 1 DAN KUNG/FU
Σεβαστέλλης Νικόλαος: 1 DAN KUNG/FU
Στο τέλος έγιναν από τον κ. Τσώτσο Χρήστο τα αποκαλυπτήρια της περικεφαλέας που είναι το λογότυπο του Συλλόγου. Το αριστούργημα αυτό το έφτιαξε ο ίδιος και από τις 12.10.2014 κοσμεί το γυμναστήριο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς. Σας ευχόμαστε λοιπόν ολόψυχα να έχετε μια δημιουργική αθλητική χρονιά γεμάτη γνώσεις, νέες εμπειρίες και πολλές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.