Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Διανομή φυλλαδίων στήριξης της τοπικής οικονομίας από τη Χρυσή Αυγή

Η Τ.Ο. Φλώρινας, κατά τη διάρκεια του εορταστικού 10ημέρου μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιά, μοίραζε στην αγορά της Φλώρινας φυλλάδια που προέτρεπαν τους συμπολίτες μας να κάνουν τα ψώνια τους από Ελληνικά μαγαζιά και επιχειρήσεις και να στηρίξουν την τοπική αγορά.
Το ανησυχητικό φαινόμενο όπου πολλοί Δυτικομακεδόνες περνάνε τα σύνορα με τα Σκόπια και ψωνίζουν από τις λαϊκές αγορές και τα Σούπερ Μάρκετ στο Μοναστήρι (Μπίτολα), βάζουν φτηνή και αμφιβόλου ποιότητας βενζίνη από τα πρατήρια των Σκοπιανών, συνεχίζεται αμείωτο λόγω της οικονομικής κρίσης και της αφαίμαξης των Ελληνικών νοικοκυριών από τα χαράτσια και τους φόρους της δοσίλογης τρικομματικής κυβέρνησης.
Η Τ.Ο. Φλώρινας με αυτή τη δράση προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες να προτιμούν τα Ελληνικά προϊόντα, να στηρίξουν την τοπική οικονομία που δίνει δουλειές σε Έλληνες και να σταματήσουν να ψωνίζουν από τις αγορές των Σκοπίων.

10 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΟΥΛΙΑΡΗ ΚΑΙΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ ΒΕΝΖΙΝΑΔΩΝ ..ΟΧΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΤΕ ΠΟΥ ΔΈΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΣΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΦΤΗΣ ΣΑΣ...

      Διαγραφή
    2. ειχες δεν ειχες το κανες το ορθογραφικο σου λαθακι!μηπως πας στα μπιτολα φροντιστηριο;;;

      Διαγραφή
  2. ρε δε παν στον δ@@@@.. Καιροσκόποι φασίστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε φασιστάκο. Κάθεσαι και γράφεις μόνος σου σχολιάκια; Αφού εσύ και οι όμοιοι σου δεν έχετε το αναγκαίο IQ ούτε για να μην καρφώνεστε. Πλάκα έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.