Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Στραβοπάτημα για τις «Σάρισες»

Με ήττες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι ομάδες των ΣΑΡΙΣΩΝ το 2013. Την Κυριακή 13/1/2013 η αντρική και η γυναικεία ομάδα αντιμετώπισαν στη Φλώρινα τις αντίστοιχες ομάδες της Βέροιας στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Δυτικής Μακεδονίας.
Όλα τα παιδιά αγόρια κορίτσια έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και πάλεψαν για τη νίκη. Έγιναν συναρπαστικά παιχνίδια, πολλά από τα οποία κρίθηκαν στον πόντο. Έτσι, οι πολυάριθμοι θεατές που βρέθηκαν στο 2ο Γυμνάσιο αποζημιώθηκαν από το πλούσιο θέαμα και την εναλλαγή των σκορ. Τελικά οι αθλητές/τριες της Βέροιας επικράτησαν αυτών της Φλώρινας με σκορ 4-2. Αξιοσημείωτη είναι η παρουσία οκτώ αθλητών από το Αρμενοχώρι, οι οποίοι κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα και προετοιμάζονται για να κάνουν την εμφάνισή τους την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Η προσπάθεια στο δύσκολο πρωτάθλημα συνεχίζεται το Φεβρουάριο με δύο αγώνες. Στις 2/2 οι ΣΑΡΙΣΕΣ υποδέχονται την πρωτοπόρο ομάδα των Ιωαννίνων και στις 3/2 υποδέχονται την Έδεσσα. Στο ενδιάμεσο μεσολαβούν δύο ατομικά πανελλήνια πρωταθλήματα στη Θεσσαλονίκη. Στις 20/2 αγωνίζονται οι παίδες και κορασίδες και στις 27/2 οι παμπαίδες και οι παγκορασίδες. Στο φουλ λοιπόν οι μηχανές για τις ΣΑΡΙΣΕΣ με ευχάριστα ελπίζουμε αποτελέσματα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΝΤΡΕΣ
ΣΑΡΙΣΕΣ-Ο.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ: 2-4
(Gjorgieski): Σουμπάσης Ι. (1), Λυγούρας Αντ., Παπαδόπουλος Ανδ., Σουμπάσης/Λυγούρας (1).
ΜΑΝΙΑΚΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ- Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: 2-4
Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ-Ο.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ: 4-3


ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΣΑΡΙΣΕΣ-Ο.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ: 2-4
(Gjorgieski): Ευθυμίου Α. (1), Ζήση Φ., Παπακυριακού Μ. (1), Νάνου/Ρούφα
Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ-Ο.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ: 4-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΑΝΤΡΕΣ
1. Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 12
2. Ο.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ 12
3. ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 8
4. Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ 8
5. Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ 7
6. ΜΑΝΙΑΚΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 7

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1. Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ 10
2. Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 8
3. Ο.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ 7
4. Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ 5
5. ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.