Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Στ. Κωνσταντινίδης: «Ο κ. Τσίπρας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου»

Σχετικά με την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη Φλώρινα ο Βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης δήλωσε τα εξής:
«Τον Νοέμβριο του 2010 είχα ενημερώσει γραπτώς τους τότε Νομάρχες, Δημάρχους, Επιμελητήρια, κόμματα και φορείς όλοι της Δυτικής Μακεδονίας για τον διαφαινόμενο κίνδυνο της εξίσωσης των φόρων στο πετρέλαιο.
Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου.
Σήμερα ο κ. Τσίπρας ζητάει την απόσυρση της εξίσωσης, δηλαδή την αφαίρεση του φόρου των 28 λεπτών που επιβαρύνει την τιμή, ώστε να φτάσει το πετρέλαιο θέρμανσης στο 1 ευρώ και 10 λεπτά. Και έτσι νομίζει ότι «καθάρισε». Τρεις μήνες μετά τη συνάντηση του με τους φορείς της Φλώρινας συνεχίζει, δυστυχώς ακόμα, να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Ούτε με 1,10 μπορούν οι Φλωρινιώτες να προμηθευτούν πετρέλαιο. Πάλι αδυνατούν το αγοράσουν. Ας αφήσει λοιπόν τις προτάσεις από υποχρέωση και τους λαϊκισμούς.
Τι έπραξε αυτούς τους 3 μήνες; Κατέθεσε μια τροπολογία μια μέρα πριν έρθει στη Φλώρινα.
Η δική μου πρόταση, την οποία κοινοποίησα και στους αρχηγούς όλων των κομμάτων, είναι η επιστροφή της διαφοράς του φόρου σε όλους με την κατάθεση του τιμολογίου αγοράς (το ίδιο με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ) και επιπλέον επίδομα θέρμανσης με εισοδηματικά κριτήρια στους οικονομικά ασθενέστερους.
Παράλληλα, επειδή το εισαγόμενο και ακριβό πετρέλαιο δεν είναι ο μόνος τρόπος θέρμανσης και η απεξάρτηση από αυτό είναι πολλαπλά ωφέλιμη καλούμαστε να αναζητήσουμε άλλες προσφορότερες λύσεις.
- Να στηρίξουμε όλοι το έργο της τηλεθέρμανσης για να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα μέσα στα χρονοδιαγράμματα.
- Να επιδιώξουμε την επιδότηση για την εγκατάσταση νέων μορφών θέρμανσης, όπως πελλέτες, αντλίες θερμότητας, θερμοπομποί, θερμοσυσσώρευση, νέα ενεργειακά συστήματα, την ενεργειακή θωράκιση των κτιρίων κ.α.
- Να δημιουργηθούν οι υποδομές για τη διοχέτευση φυσικού αερίου στην περιοχή μας από τον αγωγό που θα κατευθυνθεί από τη χώρα μας μέσω Αλβανίας στην Ιταλία
Οι δύσκολες ώρες απαιτούν υπευθυνότητα και ρεαλισμό. Ας τελειώσει πια το παραμύθι.
Όσο για το πολικό και κακόγουστο χιούμορ του κ. Τσίπρα, αναφορικά με τη βίλα Αμαλία, κατανοώ την αγανάκτηση του. Τα ρόπαλα, οι μολότωφ και οι αντιασφυξιογόνες μάσκες αποτελούν είδη οικιακής χρήσης και τα έχει στο σπίτι του κάθε σοβαρός οικογενειάρχης που σέβεται τον εαυτό του. Τώρα για το ποιος αναδεικνύει το θέμα για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη αρκεί να θυμίσω στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι το σημερινό πρωτοσέλιδο οκτάστηλο της εφημερίδας «Αυγή» είναι οι λέξεις ¨Βίλα Αμαλία¨ και όχι το πετρέλαιο θέρμανσης και η Φλώρινα που μόλις χθες επισκέφτηκε».

51 σχόλια:

  1. KALA ZEIS ESY? KAI ELEGA POY EINAI POY EINAI O MEGISTOS STATHIS. ANTE FAE KAMIA PITA NA MPOYKOSEIS PSEYTODIMOKRATES TOY KERATA.
    HTHELA NA HKSERA TI LES EKEI STON KOSMO THS GLORINAS.TI MAKAKIES LES GIA TON KALAMATIANO POY MILAEI ME TON THEO. KSERIS TI LENE STIN OLANDIA STATHI STA KOFI SHOP. H KALITERI FOYNTA EINAI THS KALAMATAS. KAI META MILAME ME TON THEO. A RE GELIA. MANOLIS APO ATHINA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΑΘΗ...
    ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ... Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ...ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ(ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ). ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ,ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝ...(ΒΛΕΠΕ ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ρε 2:48 μ.μ. εσύ ήσουν ΠΑΣΟΚΙ τόσα χρόνια και τώρα δεν είσαι! και είσαι τώρα ΣΥΡΙΖΑ!
      Ωραίο κουμάσι είσαι ρε φίλε!Κάτι τέτοιοι σαν εσένα μας έστειλαν με τον αρχηγό σου τον ΖΑΒΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ στον τάκο!
      Που είναι ρε τώρα ο παλιός αργηγός σου έ?
      ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΚΑΨΕ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ!
      ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ!!!
      ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΣΑΛΤΑΔΟΡΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!
      ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΡΕ!ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!
      ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!ΣΩΠΑ ΡΕ...ΣΩΠΑ...
      ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΡΕ!

      Διαγραφή
    2. φτανει, το γλειψιμο σου προς τον βουλευτή σου (αραγε τι σου εκανε; σε εβαλε να δουλεψεις σε κανενα μαγαζι του...η σε εβαλε σε κανενα τετραμηνο της ΔΕΗ δεν τον εχω ικανο για παραπανω)κομματοσκυλο της κακιας ωρας...
      απο τετοιους υπανθρωπους,βδελες σαν εσενα που δινουν λογο υπαρξης σε βουλευτες σαν τον αγαπημενο σου τραβαμε ολοι οι υπολοιποι...αει ουστ

      πληροφοριακα δεν ήμουν πασοκ ουτε ειμαι συριζα ούτε κκε ουτε ανεξαρτητος Ελληνας ουτε δημαρ ουτε χρυση αυγη.
      ειμαι αυτό που δεν εισαι ουτε ποτε θα μπορεσεις να γινεις ΝΟΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ

      Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ? ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ....

    'Ενα νόμο-όνειδος που καθιστά την Ελλάδα κράτος-ενέχυρο πρόκειται να καταθέσει την Δευτέρα η κυβέρνηση στην Βουλή. Με το νόμο αυτό κωδικοποιείται η πρόβλεψη του Μνημονίου που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση Παπαδήμου ττον περασμένο Φεβρουάριο σύμφωνα με την οποία το σύνολο της κρατικής περιουσίας της Ελλάδας τίθεται στην διάθεση των ξένων δανειστών σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η αποπλήρωση των δανείων που έδωσαν οι ξένοι για να πληρωθούν πάλι τα δικά τους δάνεια!

    Aλλά μέχρι στιγμής δεν είναι ενεργοποιηθεί με την ψήφιση σχετικού νόμου, αφού πρόκειται για έναν ντροπιαστικό νόμο για όποιον αισθάνεται Έλληνας και σίγουρα θα ξεσηκώσει σντιδράσεις.

    Εφ'εξής δεν θα εξαιρείται κανένα περιουσιακό στοιχείο του Κράτους -ούτε και της Τραπέζης της Ελλάδος- από την συντηρητική ή αναγκαστική κατάσχεση εκ μέρους των δανειστών, σε περίπτωση που η Ελλάδα αθετήσει τις πληρωμές των δανείων που λαμβάνει.

    Αυτό, δεδομένης της αδυναμίας της Ελλάδας, σημαίνει ότι ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ σταματούν να δίνουν δόσεις και ξεκινούν τις κατασχέσεις κρατικής περιουσίας (ακόμα και οι Καρυάτιδες στην φωτό), αλλά όχι μόνο: Και οι ιδιώτες βρίσκονται στο έλεος των δανειστών με την έννοια ότι ισχύουν οι διαδικασίες αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για λόγους δημοσίου συμφέροντος!

    Αυτά τα εξευτελιστικά προβλέπει μία από τις πέντε Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που υπέγραψε η Κυβέρνηση επειδή το είχαν θέσει οι δανειστές ως προαπαιτούμενο για τις δόσεις αναχρηματοδότησης των δανείων τους.

    Ο νόμος έρχεται να ψηφιστεί με την διαδικασία του "κατεπείγοντος" - ενώ όλοι ασχολούνται με την γελοία υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ όπου η κυβέρνηση παραπέμπει τους μισούς ενόχους και αθωώνει τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο - και κανείς από τα μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας που θα τον ψηφίσουν δεν πρέπει να είναι υπερήφανος στην υπόλοιπη ζωή του για την θετική ψήφο που θα δώσει στο νόμο που θα μετατρέπει την Ελλάδα σε ένα ενέχυρο λήψης δανείου για να πληρωθεί ένα άλλο τοκογλυφικό δάνειο..

    Ο νόμος αυτός θα εισαχθεί στη Βουλή την Παρασκευή, αμέσως μετά την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου και θα ψηφιστεί την Δευτέρα, με εντολή Γιάννη Στουρνάρα.

    Η εξευτελιστική διάταξη (αλήθεια, τι χώρα θα παραδώσουν αυτοί που υπογράφουν τέτοια πράγματα;) είχε περιληφθεί στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΦΕΚ 240/2012) η οποία τροποποιεί τους κανόνες της δανειακής σύμβασης. Εκεί ορίζεται ότι «ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης».

    Ουσιαστικά ενσωματώνεται έτσι στο εθνικό δίκαιο ο όρος πως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού Κράτους και τα πάσης φύσεως ιδιοκτησιακά δικαιώματά του υπόκεινται σε κατάσχεση, ακόμα και τα ιδιωτικά, αν το ζητήσουν οι δανειστές.

    Το ζήτημα είναι ότι τα παραπάνω είτε έχουν επικυρωθεί, είτε πρόκειται να εικυρωθούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Του οποίου τα λόγια περί "φιλοπατρίας" περισσεύουν, αλλά όχι οι πράξεις του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά ρε πατριώτη πολύ φόρα πήρες, πολά κομικ διαβάζεις.

      Διαγραφή
    2. Καλά εσύ κοιμήσου κομματοσκυλο.... Αλλά έτσι είναι αν δεν πονας για τον τόπο σου.... Από κάτι τέτοιους αναίσθητους και βλάκες σαν εσένα κυνδινεύουμε να χάσουμε τα πάντα.... Την αξιοπρεπεια μας, τον πολιτισμό μας, την εθνική κυριαρχία της χώρας μας... ΤΑ ΠΑΝΤΑ....

      Διαγραφή
  4. Διάβαζε λίγο πιο προσεχτικά τα πρωτοσέλιδα! Ξέρουμεότι έχεις πρόβλημα ανάγνωσης αλλά έλεος! Πρωτοσέλιδο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ενώ εσύ πιάνεις πουλιά στον αέρα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στάθη, πρωτοσέλιδο της Αυγής έχει την επίσκεψη του Τσίπρα στη Φλώρινα. Πρόσεξε τις δηλώσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας θυμήθηκε ο Αλέξης και διαπίστωσε οτι έχουμε πρόβλημα!
      Καλά ρε έπρεπε να έρθει ο Τσίπρας να μας το πει δεν το ξέρουμε ή δεν το ζούμε!
      Από τέτοιους αριστερούς σαν και του λόγου του γκέλαρε όλη χώρα!
      Σαν πασόκος του 80 μιλάει ο ατσαλάκωτος μπούλης του συστήματος!
      Το χεράκι είναι τόσο αφράτο που σε χειραψία μαζί του έχεις την εντύπωση οτι ακουμπάς αστή 25άρα παρθένα με μπαμπά δικαστικό και άψογα γαλλικά!
      Τι να μας πεί ο αφράτος μπούλης που δεν ξέρει ούτε χιούμορ να κάνει!
      Γιατί ρε παλικάρια δεν το πήγατε το παιδί σε κανένα σταύλο να δει και κανέναν γνήσιο εργάτη της Φλωρινιώτικης περιοχής!αλλά τον περιφέρατε σαν Ατόφιο αστούλη σαν τον Γλύξμπουργκ πριν από μισό αιώνα!Να τον πηγαίνατε ρε σε ένα οποιοδήποτε χωριό και σε ένα σπίτι να δει πραγματικά την γλύκα της περιοχής και να ρωτήσει την γνώμη ενός απλού χωρικού για τις Αμαλίες και τις άλλες μ@@@@@ς του!Οχι είμαστε με τον λαό αλλά δεν ξέρουμε που ζει αυτός!Αλλά από παλιά πασόκια τι περιμένεις!Μαθημένα στην λεζάντα και στη καθαριότητα!Μόνο δι.αλέξοεπανάστασεις και αμάκα και πολύ κλάψα!
      ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΡΟΖ ΑΜΑΛΙΟΚΟΤΕΣ!ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΟΡΑΚΙ ΣΑΣ!
      ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΙΝΙΕ!
      ΑΣΤΟΥΛΗΔΕΣ Ε ΑΣΤΟΥΛΗΔΕΣ!

      Διαγραφή
  7. Ο Τσίπρας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου,
    εμείς τον ύπνο του αδίκου.

    Εσύ ενημέρωνες τους πάντες και ψήφιζες τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Ευστάθιε, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί...Εκτός από ανεπαρκής και ανωφελής για την Φλώρινα μας, είσαι και επικίνδυνος, αυλοκόλακας και γλείφτης του Σαμαρά χωρίς σθένος για να ανορθώσεις το ανάστημά σου για το καλό του τόπου. Μόνο το καλό το δικό σου και του κόμματός σου σε ενδιαφέρει και όχι το καλό της πόλης και της Ελλάδας. Πραγματικά καθρέφτης του κόμματος που έχει γονατίσει την χώρα. Δυστυχώς σαν εσένα και τον Ταμύλο είναι αυτοί που έχουν την τύχη του τόπου στα χέρια τους, γι' αυτό φτάσαμε εκεί που φτάσαμε. Άξιος ο μισθός σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ με τους σκουλαρικάδες του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει προκοπή και προοπτική για τον τόπο μας.
      Πότε αναφέρθηκε το συνονθύλευμα της αριστεράς για τη Φλώρινα, για κάποιο έστω πρόβλημα;
      Ποτέ!!!!, μόνο ανθελληνικές θέσεις συμφωνώντας με του βόρειους γείτονες περί Μακεδονίας κλπ.

      Διαγραφή
  9. ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΞΕΧΝΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ?ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΒΟΛΕΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΑΘΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ...ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
    ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ... ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑ@@@@@
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλτατε 5.55 τύποι σαν και σένα, μόλις περάσουν τα δύσκολα θα εμφανιστείτε στις πλατείες και θα είστε βασιλικότεροι του βασιλέως.
      Σας έχουμε μάθει χρόνια τώρα, κάνετε κριτική εκ του ασφαλούς.

      Διαγραφή
    2. Εχει απόλυτο δίκιο ο 5:55 Δεν διαβάσετε τι θα κάνουν την Δευτέρα οι προδότες? (ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ) Στο μόνο που διαφώνω είναι ότι οι Φλωρινιώτες δεν κάνουν υπομονή, απλά κοιμούνται..... Ακόμα πιστεύουν στα παραμύθια που λένε τα μεγάλα κόμματα.....

      Διαγραφή
    3. ρε βαμπιρ,
      που κολλαει αυτο που απαντησες; ελληνικα κατεχεις η πρεπει να στα γραψουμε σε αλλη...γλωσσα...με αυτον που προφανως λατρευεις(τον βολευτουλη σου) δεν θα μεινουν ουτε πλατειες για να μαζευόμαστε...θα τις εχει πουλησει ή μαλλον θα μας τις εχουν παρει με αυτα που υπογραφει(αν ξερει αραγε τι υπογραφει...

      Διαγραφή
  11. "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" είπες.
    "ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ" η απάντησή μου στις εκλογές που έρχονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ .ΜΠΛΕΞΑΜΕ............................

      Διαγραφή
  12. Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ .........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ τον Θανασάκη τον ψήφισαν όλοι οι ξύπνιοι.

      Διαγραφή
    2. για την λεηλασια στις ΣΧΟΛΕΣ ο τανασάκης τσιμουδιά δέν έβγαλε με την σπίρτου...γνωστη τακτική του "αναμένομεν"...οι φλωρινιώτες για να ξυπνήσουν πρέπει πρώτα να τους μαμησουν...

      Διαγραφή
  14. Ο ΜΟΥΓΓΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑς Ο ΓΕΡΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΚΙΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΘΑΡΑ ΑΣΤΟΥς ΝΑ ΛΕΝΕ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλώς ήλθαν τα τσιπράκια.
    Για την ταμπακιέρα κουβέντα. Τσιμουδιά.
    Με ένα 1,10 θα είναι φθηνό το πετρέλαιο;
    Πόσοι περισσότεροι Φλωρινιώτες θα βάλουν πετρέλαιο με αυτήν την τιμή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ Ο 6:17 ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ.
    ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΚΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ. Η ΝΔ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το αντάρτικο τελειώνει. Το κράτος εν κράτει του καθένα που μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει βάζει λουκέτο.
    Η δίωξη σε κακουργηματικό βαθμό των 92 της βίλας Αμαλία είναι η αρχή.
    Ο νόμος εφαρμόζεται και έτσι θα γίνεται από εδώ και πέρα.
    Φτάνει πια η ασυλία σε απαράδεκτες άνομες συμπεριφορές και πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ..ΔΕΝ ΠΗΓΕ ..ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ,...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΚΟΡΟΙΔΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΔΗΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;Ο ΣΤΑΘΗΚΟΣ ΚΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ;ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ;ΞΕΡΩ ΤΗ ΛΕΩ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΘΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ν.Δ . ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗΚΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ;ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΙΣ Ν.Δ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥΓΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o tanasakis mina mpainei minas bgenei ...ta kollarista ta tsakonei..giati na xalasei to zaxaro toy...zaxari tin pernaei oso gia ton stathi an toys baleis se ena mixer ligmeno giaoyrti tha parageis...toys ANIPARKTOYS boyleftes tis florinas toys blepoyn stin athina kai gelane.

      Διαγραφή
  20. εσεις εκει στη Φλωρινα εχετε Βιλλα ΑΜΑΛΙΑ?...ΟΧΙ?....ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ Κ@Λ@@ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ....ΑΡΕ ΦΟΥΡΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!! Μ ΑΡΕΣΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΖΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. RE MANOLI 2:16 APO THN ATHINA TI PETAGESAI KAI MILAS SE TOPOUS POU DEN ZEIS?
    //ATHINAIE// POU XEREIS KAI THN OLANDIKH CULTURA KAI TIS FOYNDES THS!ΑΝΤΕ SE KAMIA VILLA NA XAREIS KAI ASE MAS EDW PANW EMAS TOUS TAPEINOUS YSHXOUS!
    STA XWRIA SOU TA SXOLIA GAGARE IMIXAMOUTZH!ROZ FASISTARIO E FASISTARIO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. το Ταναση που ειναι ? ντε τα μιλησει κατολου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TANASAKI AN KAI DASKALOS MOYGKA GIA TIS SXOLES DEN EBGALES PAREA ME TIN SPITO SOU STON TSIPKA SOY..KRABGES BGAZOYN OI KATHIGITES KI PERA BREXEI.....THA TREXETE SAN LAGOI SE LIGO...

      Διαγραφή
  23. ESY RE 10;47 AN THES NA MATHEIS TI PSIFIZA ROTA OPION THES FLAMPOYRIOTH GIA TON MANOLI TON GAYRO TI LEH GIA TO PASOK KAI KATI BLAKES GIA PARTI SOY KOROIDO PANIBLAKA .
    ALLA ETSEI EXEIS MATHEI NA SE LENE M@L@K@ KAI NA YPOGRAFEIS KIOLAS.
    ANTE NOYMERO E NOYMERO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΒΡΕ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ;
    Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στ. Κωνσταντινίδης κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...........!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χθεσινή δημοσκόπηση της public issue:
    Η Νέα Δημοκρατία πήρε κεφάλι. Πρώτη και με αυξητικές τάσεις.
    Και δεν έχετε δει ακόμα τίποτα αναρχοσυριζάκια.
    Θα υπάρξουν γεγονότα και καταστάσεις που θα τρίβετε τα μάτια σας και θα σας ξαναστείλουν στις γιάφκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΟΣΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΛΡΑΤΙΑΣ; ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ;ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συριζαίοι και λοιποί αριστεροί το πνεύμα εξουσίας σας αποτυπώνεται στη στάση του βουλευτή Καστοριάς του Διαμαντόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς το παρόν ο Αλέξης Τσίπρας αναδεικνύεται με τεράστια διαφοράως καταλληλότερος Πρωθυπουργός για την Ελλάδα από τους πολίτες των Σκοπίων. Ήμάλλον από τους πολίτες της Μακεδονίας σύμφωνα με τα λεγόμενα της γνωστής Βουλευτίνας του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ 11:00:
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΣ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ; ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΝΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΟΥΝ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΟΥΖΕΙΣ; ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ; Ε, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΪΔΟ.
    ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΡΕ ΤΕΝΕΚΕ.
    ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΣΥΡΙΖΑ; ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΛΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ. ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ. ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. koita pou vgike kai o stathis na mas to paixei hrwas!!! ante apo dw re .... esi den koimasai ton ipno tou dikaiou esi exeis pesei se xeimeria narki anenimerwte!!! ti exeis kanei esi gia tin flwrina? apo ti stigmi pou psufises ta metra, den ixeres oti tha isxisoun kai gia mas? pros to paron krupsou pali stin trupa sou opws ekanes prin kaneis tin gafa na grapseis auto to arthro!!! ase tous hroismous den einai gia sena... se mathame...se kseroume kala... kai meta tis ekloges den xerw ti tha ginei me ton suriya kai den me endiaferei alla kserw oti esena tha se paratisoun akoma kai oi gleiftes sou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. tanasakis kai stathis einai gia theatriki epitheorisi.....

      Διαγραφή
    2. Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ.
      ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ.

      Διαγραφή
  32. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ Ή Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
    ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΓΓΑΜΑΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Στάθης Τσίπρας = 1 - 0
    Ο Στάθης πάλι σκόραρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΚΟΡ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.............ΤΩΡΑ 1-0 Η 0-0 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ.ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.