Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Στις 9 θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία του δήμου Φλώρινας

Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:00πμ, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

14 σχόλια:

  1. sa den ntrepontai!!me tetoia pagwnia sxoleio!rezilikia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. aurio to proi tha exei -1 opote siga thn pagonia eprepe na ta anoiksoun kanonika.

      Διαγραφή
  2. γιατι δεν ερχεστε μια μερα να δειτε ποσο ζεστενομαστε στο σχολειο
    με κοντομανικα σας λεω
    να δειτε ποσο ζεστη εχει και μετα να ξανανοιξετε τα σχολεια στις 9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη Φλώρινα, όμως, που το κρύο είναι ιδιαίτερα τσουχτερό και ο χειμώνας μακρύς εκατοντάδες είναι οι κάτοικοι που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στα έξοδα της θέρμανσης. Αποτέλεσμα είναι να γυρεύουν και εκεί από τον δήμαρχο λίγα ευρώ για να ζεσταθούν.

    "Έρχονται στο δήμο και μας ζητούν 20-30 ευρώ για να αγοράσουν τα ξύλα της ημέρας. Να τα αγοράσουν όχι όπως παλαιότερα με τον τόνο αλλά με το κιλό. Ίσα ίσα για να καλύψουν τις ανάγκες μιας κρύας ημέρας" δηλώνει ο δήμαρχος της πόλης Ιωάννης Βοσκόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΣΤΙΣ 9.ΣΥΜΦΩΝΩ!ΟΜΩΣ ΑΝ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πιστευω πως θα πρεπει να παραμεινουν ανοιχτα και απο τις οχτω μαλιστα.Μπραβο κ. Δημαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχω αρωστισει γιατί μεσα στα σχολεία εχει παγονια και σημερα δεν πηγα σχολείο και δεν θα παω ουτε την παρασκευή....ως που θα φτασει αυτη η κατασταση τα περισσότερα παιδια εχουν αρωστισει οπως και εγω κληστε τα σχολεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα εχω μια απορια ενταξει εχει κρυο!!!εμεις παλια πως πηγεναμε με της παγωνιες????πλακα μας κανετε τωρα!!! για να γυρνατε εξω δεν εχει κρυο????για να πηγενετε εκδρομες δεν εχει κρυο????πες τε οτι τεμπελιαζετε στο σχολειο και μην βρισκετε δικιολογιες!!!ελεος πια!!!ντουβαρια θα μινετε στο τελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι να ακολουθήσουν το παράδειγμα σου τα παιδιά,τότε άστο καλύτερα.Αφού το βλέπεις ρε παιδί μου,δεν χρειάζεται να εφαρμόζεις τόσο πολύ την ειρωνεία.

      Διαγραφή
    2. <>

      Και εγώ έχω μια απορία...πως γίνεται να κάνει κάποιος κριτική σε <> όταν ο ίδιος δεν ξέρει καλή ορθογραφία και δεν βάζει τόνους.
      Όλοι εσείς οι έξυπνοι που μπένετε και λέτε μπράβο Δήμαρχε μόνο και μόνο για να φαίνεται οτι είστε "καθώς πρέπει" άνθρωποι που παρουσιάζουν τις συνθήκες της Ελλάδας του μεσοπολέμου ως δικαιολογία για την ανικανότητα τόσο του κράτους που δεν έχει βάλει πετρέλαιο όσο και την ανικανότητα του Δημάρχου να εκτιμήσει πότε πρέπει να κλέισει τα σχολεία και πότε όχι.

      Διαγραφή
    3. Σιγα ρε σκληρέ του Μαιαμι που πηγαινες με τις παγωνιές σχολειο!

      Διαγραφή
    4. Μπράβο γενναίε Φλωρινιώτη. Την άλλη φορά που θα σε πονέσει το δόντι μην πας σε γιατρό αλλά βάλε τσίπουρο όπως ξάνατε παλιά...

      (κάτι τέτοιοι κρατήσατε τη Φλώρινα αιώνες πίσω...)

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.