Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Έκανε το 7/7 και πάει με ψυχολογία στο ντέρμπι ο Αμύντας!

Ο Αμύντας Αμυνταίου συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στο στον 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος, μετά και το άνετο πέρασμα του από το την Κέρκυρα, όπου επιβλήθηκε του Φαίακα με 21-11 και πλέον πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο Σαββατιάτικο ντέρμπυ με το Φιλώτα Φλώρινας.
Οι παίκτριες του Νίκου Γιώσκου παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα του πρώτου 10λέπτου, κατάφεραν σταδιακά να ανεβάσουν ταχύτητα και να βρουν διαδρόμους προς το τέρμα των γηπεδούχων, το ημίχρονο έκλεισε με τον Αμύντα να έχει μια διαφορά ασφαλείας 5τερμάτων 5-10, αποτέλεσμα που προοιώνιζε την συνέχεια της αναμέτρησης.
Στην επανάληψη οι παίκτριες του Αμύντα, με την ψυχολογία υπέρ τους, ξεδίπλωσαν το παιχνίδι τους επιθετικά , με κόντρα επιθέσεις και αιφνιδιασμούς, ανεβάζοντας το δείκτη της διαφοράς στο +9 (9-18) με την συμπλήρωση 50λεπτών παιχνιδιού.
Το τελευταίο δεκάλεπτο εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, με τον Αμύντα να σημειώνει με επιμέρους σκορ 5-2 για το τελικό 22-11
Όλες οι παίκτριες του Αμύντα βρέθηκαν σε καλή μέρα , με τις Τσιομπάνου και Κόρρα ξεχωρίζουν με την απόδοση τους, ενώ για τις γηπεδούχες η Παπαδημοπούλου πέτυχε τα 7 από 11 τέρματα της ομάδας της.
Η πρώτη σκόρερ του αγώνα και του πρωταθλήματος , Κριστίνα-Έλενα Τσιομπάνου δήλωσε: Με εξαίρεση το πρώτο 10λεπτο, η ομάδα έπαιξε ικανοποιητικά ,ιδιαίτερα στο Β ημίχρονου, όπου με όπλο την άμυνα, καταφέραμε να διευρύνουμε το προβάδισμα μας και να φτάσουμε σε μια εύκολη νίκη.
Ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Φιλώτα, την οποία η αλήθεια είναι ότι δεν τη βλέπουμε σαν ντέρμπυ, αλλά σαν ένα ακόμα αγώνα τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.
Δεκάλεπτα:2-3,3-7,5-10(ημχ),5-14,9-18,11-21
Διαιτητές: Κουρίκας Π. –Τζίμας Γ.
Φαίκας Κέρκυρας (Αλαμάνου Στ. – Καζιάνη Ελ.): Γιάτσε, Νικολαίδου 2, Βλαχοπούλου, Κοντούλη, Παπαδημοπούλου 7, Ντάλλα, Κοράγκι 1, Μάμαλου, Βάπτισμα, Δούμπου 1, Αλειτα, Τόμπρου, Κακαρούγκα, Κόντη.
Αμύντας Αμυνταίου (Νίκος Γιώσκος): Κόρρα (τφ), Γιαπουτζή (τφ), Μπάντη, Γεωργιάδου 1, Παπαβασιλείου 2, Ρακοπούλου 3, Γαλμπάδη, Ηλιάδου, Τσένκο 2, Τσιομπάνου 10, Πάνου, Σκόδρα Τ. 3.
Δίλεπτες:3 -7 , Πέναλτι: 9/2 – 3/3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.