Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Παγοδρόμιο στην πόλη!

Δεν είχατε μάθει τόσα χρόνια να κάνετε πατινάζ σε αυτή την πόλη; Ο δήμος Φλώρινας σας χαρίζει και εφέτος τη μοναδική ευκαιρία για δωρεάν μαθήματα μαζί με τα πρώτα χιόνια που έπεσαν στην περιοχή!
Ποιος σκέφτηκε ότι ζουν άνθρωποι και πέρα των οδών Μ. Αλεξάνδρου, λεωφόρο Καραμανλή, ή Στ. Δραγούμη. Μάλλον κανένας υπεύθυνος αφού από τη στιγμή που χιόνισε, δεν ενδιαφέρθηκε κανένας να τις καθαρίσει!
Οι χαμηλές θερμοκρασίες, από χθες το βράδυ, έχουν παγώσει τα πάντα με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι κυριολεκτικά ένα από τα καλύτερα παγοδρόμια! Ευτυχώς που περνάει και κανένα αυτοκίνητο, ώστε να λιώσουν σε κάποια σημεία οι πάγοι!
Πότε πια περιμένουν να συμμαζέψουν την απαράδεκτη κατάσταση;
Επιτέλους, κάντε μια φορά τα αυτονόητα!
Σε άλλες περιοχές με την παραμικρή νιφάδα τα εκχιονιστικά θα έβγαιναν στους δρόμους…εδώ ακόμη και αν το χιόνι γίνει πάγος δε θα κουνηθεί τίποτα!

Χ.Π.

7 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς! Δεν ξεχνάμε, εξάλλου, τα περσυνά στον πεζόδρομο που φόρτωναν τον πάγο με τα φορτηγά, όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Πόσο μάλλον στους γύρω δρόμους. Έλεος κύριε Δήμαρχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι δρομοι χαλια , λεφτα δεν υπαρχουν και ο δημος εκανε λάθος στα τετραγωνικα τησ Α ζωνης και ηρθαν φουσκωμενοι οι λογαριασμοι της ΔΕΗ ( εκανε λεει λαθος ο υπάλληλος) και αλλαξαν τα τεραγωνικα ολων των σπιτιων και των μαγαζιων
    ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ????????
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ? ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑΤΑ.
      ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. Η ΜΗΠΩΣ ΑΠΑΞΙΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!

      Διαγραφή
  3. Αίσχος.....Ντροπή στη Φλώρινα Δέκεμβριο μήνα να μην έχουμε αλάτι.
    Ο Δήμαρχος Αμυνταίου πριν από 10 λεπτά δήλωσε πως ο δήμος του έχει προμηθευτεί αλάτι εδώ και καιρό. Στη Φλώρινα ρίχνουμε λίγο χώμα... άντε και στάχτη από τα τζάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ Ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ?ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙΑ ΤΩΡΑ...ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΕΩ 'ΓΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.