Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Πράξη αλληλεγγύης από το Θ.Γερμανίδη και το ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας

Φίλοι και μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Φλώρινας με επικεφαλής το βουλευτή Θανάση Γερμανίδη στηρίζοντας και έμπρακτα την πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω- χαρίζω- γιορτάζω», χθες Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, παρέδωσαν στον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Κ.Ρόζα ρούχα και τρόφιμα.
Ο Θανάσης Γερμανίδης στις δηλώσεις του είπε: «ως βουλευτής αλλά και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. στα πλαίσια των δομών αλληλεγγύης που αναπτύσσει στηρίζουν την προσπάθεια αυτή, ιδιαίτερα τώρα στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε. Ο φετινός εορτασμός των Χριστουγέννων είναι πιο μελαγχολικός από τις περασμένες χρονιές. Η κρίση, η λιτότητα και η επίθεση στην κοινωνία έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό περιβάλλον. Σε μια βαθιά πληττόμενη κοινωνία όπως είναι η ελληνική στον καιρό των Μνημονίων, είναι σε όλους και όλες προφανής η αναγκαιότητα δημιουργίας, ενίσχυσης και στήριξης δομών κοινωνικής αλληλεγγύης.
Η αλληλεγγύη για εμάς, στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ., αφενός καλύπτει άμεσες ανάγκες, υποδεικνύοντας δραστικά στην πολιτεία τις ελλείψεις της και προβάλλοντας αιτήματα για πολιτικές και κοινωνικές διεκδικήσεις, αφετέρου χτίζει κινηματικές δομές αυτοοργάνωσης. Η κρίση ας γίνει ευκαιρία να αναπτύξουμε την αλληλεγγύη μεταξύ μας, να δημιουργήσουμε συλλογικές δομές που αν το παλέψουμε μπορεί να είναι εικόνες από το μέλλον».

3 σχόλια:

  1. ο κοσμακης εδωσε πραγματα,οι κυριες του ερυθρου σταυρου τα φροντιζαν,ξεπαγιαζονταςγιατι δεν υπηρχε θερμανση στον χωρο συγκεντρωσης,ο βουλευτης πηγε μονο για την φωτογραφια.τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω ο Γερμανίδης είναι βουλευτής για να βγαίνει μόνο φωτογραφίες και να γράφει τραγουδάκια σε φιλικά του έντυπα....ΤΙΠΟΤΕ περισσότερο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσεις ειστε κακοπροαιρετοι ανθρωποι και τπτ περισσοτερο.
    Μακαρι να ειχαμε κοινωνικα ευαισθητους ανθρωπους,απλους σαν το Γερμανιδη..ειναι τιμη μας που ενας απο μας,ειναι στη βουλη για μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.