Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ο «Παγκράτιον» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών

Σήμερα, στο σπίτι των πολεμικών τεχνών στα Λιόσια Αττικής, θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών στις μεγάλες κατηγορίες. Για άλλη μια φορά ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας θα είναι παρών στην κορυφαία εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, ο Σύλλογος θα εκπροσωπηθεί από δύο αθλητές τους Τσαρτσιταλίδη Ηλία και την Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη - Μαρία, αθλητές με συνεχή παρουσία στα βάθρα των περιφερειακών Πανελληνίων και διεθνών πρωταθλημάτων.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): Πιστεύω πως οι δύο αθλητές μας θα μας εκπροσωπήσουν επάξια και θα συνεχίσουν αυτό που κατάφεραν οι μικροί (σε ηλικία) το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και εννοώ το 3 στα 3 βεβαίως, καλή τους επιτυχία και να είναι πρώτα γεροί και υγιείς.
Κορομπίλης Γεώργιος (προπονητής): Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που εκπροσωπούν επάξια την Πόλη και τον Σύλλογό μας, πιστεύοντας ότι θα μας κάνουν και πάλι περήφανους. Δεν θέλω να αναφερθώ προσωπικά σε κάθε ένα από τα παιδιά μιας και η αξία τους είναι γνωστή στους κύκλους του καράτε άλλωστε δεν βρίσκονται τυχαία εκεί, και μόνο η παρουσία τους αρκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.