Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Κίνηση ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή


10 σχόλια:

  1. Προσπαθήστε να σπάσει το αυγό του φιδιού. Η άγνοια σκοτώνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουραστηκα με αυτες τις αηδειες.Φτανει πια με ολους τους γελοιους αριστεριστες.Φτασαμε οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ εχουν περισσοτερα δικαιωματα απο τους Ελληνες.Αν καποιοι θελουν την πατριδα ενα απεραντο γιουσουρουμ να βρουνε χωρο αλλου να στησουν την παραγκα τους.Εμεις οι Ελληνες οταν πηγαμε μεταναστες ΝΟΜΙΜΟΙ στα περατα της οικουμενης ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΜΕ νομους αρχες θεσμους.Πληρωσαμε φορους στα κρατη που μας φιλοξενησαν,στηριξαμε την οικονομικη τους αναπτυξη με καθε κοστος...Εδω με την κατασταση στην οποια βρισκομαστε και με αλλοτριες στην δικη μας κουλτουρες που εισαγονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε καθημερινη βαση θα πρεπει να μπει ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ.Τελεια και Παυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7:03 κάνε τον κόπο να δεις το ντοκυμαντέρ "βρωμοέλληνες" στο youtube και μετά έλα να μας τα ξαναπείς αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μονο που αναφερεσαι σε ενα χυδαιο και ποταπο στημενο ανθελληνικο ντοκυμαντερ φαινεται τι εισαι.Αν δεν γουσταρεις την Ελλαδα γιατι δεν αλλαζεις ιθαγενεια υπηκοοτητα.Παρε την παρεα σου και σε αλλη παραλια.ΟΥΕ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

      Διαγραφή
  4. μιά χούφτα αριστερών παλαιοκομματικής ( μεταπολιτευτικής ) κόπιας μιλάνε για φασισμό....για τον φασισμό του στάλιν του χότζα και του μάο θα κάνετε? για τον φασισμό των πρασινοφρουρών θα κάνετε? για τον φασισμό εις βάρος των Ελλήνων που ληστεύοντε βιάζοντε γίναμε μετανάστες στην ίδια την χώρα μας θα μιλήσετε? για τον φασισμό της μεταπολίτευσης που κατέκλεψαν αριστεροί με ελαφροδεξιές θα μιλήσετε? για τον φασισμό αυτών που υπογράψαν τα μνημόνια θα μιλήσετε? ή βρήκατε κομπολόι τον φασισμό για να πουλήσετε στους ιθαγενείς αυτής της χώρας και πάλι χάντρες και καθρεφτάκια? τελικά οι μεγαλύτεροι φασίστες αυτής της χώρας είναι τα σταλινοφασισταριά του διεθνισμού στην ελλάδα που λογοδοτούν σε ΄διεθνή παράκεντρα εξουσίας για να πουλήσουν την χώρα απο την ανάποδη πλευρά των μνημονίων. ...κι εσείς στην φλώρινα οι αντιφασίστες της τρύπιας δεκάρας ομιλήτε για φασισμό που μοσχοαναθρεφτήκατε με όλο τον φασισμό της μεταπολίτευσης? να πάτε να δείτε κανα τουρκοσήριαλ που σας αρέσει άλλωστε το οθωμανικόν και αφήστε τους Έλληνες στην ησυχία μας ..απολυφάδια της αριστεράς και της "ανταρcias" είστε ένα μάτσο ανύπαρκτες σκιές και μαριονέτες του συστήματος απο την αριστερά ανάποδη συνχορδία .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλος ο σαματάς περί "φασισμού" έχει μόνο ένα στόχο, να μη θιγεί το καθεστώς που επιτρέπει τη μετακίνηση τεράστιων μαζών μέσα από καλά οργανωμένα κυκλώματα, προκειμένου να έχουν οι δυτικές χώρες φτηνά εργατικά χέρια. Δεν ενοχλεί τους "αντιφασίστες" τίποτε άλλο, δεν έχουν άλλο λόγο ύπαρξης. Φοβούνται μόνο μη θιγεί η "ιερή αγελάδα" της λαθρομετανάστευσης. Δεν δίνουν δεκάρα για τους Έλληνες (μας θεωρούν μάλλον ζώα...), ούτε για τη βία που υφίστανται κάθε μέρα από το κράτος, την τρόικα, αλλά και τους λαθρομετανάστες. Όχι μόνο δεν συγκινούνται από τις κραυγές των κατοίκων (ιδίως των μεγάλων κέντρων) για τη δραματική υποβάθμιση της ζωής τους εξαιτίας της λαθρομετανάστευσης, αλλά σπεύδουν πριν καλά-καλά προλάβουν να εκφράσουν το παράπονό τους να τους κατακεραυνώσουν ως ...ρατσιστές!!! Δεν υπερασπίζονται ποτέ τον οικογενειάρχη, δεν τους καίγεται καρφάκι για τον πολύτεκνο, δεν ιδρώνει το αυτί τους για το δημογραφικό μαρασμό της Ελλάδας (ας μη γεννιούνται Έλληνες, θα φέρουμε ξένους...). Αυτοί έχουν αναλάβει εργολαβικά τα "δικαιώματα" των λαθρομεταναστών, με επιχειρήματα της πλάκας και με το φανατισμό γνήσιου ...φασίστα!

    Το αστείο είναι ότι όλοι αυτοί οι αφελείς δεν καταλαβαίνουν ότι παίζουν το παιχνίδι των πολυεθνικών, δηλαδή των μεγαλοκαπιταλιστών. Το ακόμη πιο αστείο ότι ενώ με τη συμπεριφορά τους έκαναν μάγκες τους χρυσαυγίτες (που εμφανίζονται πλέον ως οι μόνοι που ασχολούνται με την καθημερινότητα των Ελλήνων) παριστάνουν ότι ανησυχούν (οι θεομπαίχτες) για την αύξηση της δύναμης της χρυσής αυγής και συνεχίζουν τις φλυαρίες περί αυγών και φιδιών, για να μπορούν να εμφανίζονται ως οι μόνοι ευαίσθητοι, οι μόνοι ανθρωπιστές, η μόνη λύση απέναντι στο φασισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποδεικνύεται δυστυχώς και από τα παραπάνω: Ο φασισμός είναι σοβαρή ψυχική ασθένεια

    Γιατρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως! Και είναι τόσο σοβαρή επειδή αυτός που πάσχει ούτε που το αντιλαμβάνεται. λ.χ. η Αριστερά πάσχει από φασισμό διαχρονικά αλλά θέλει να διορθώνει τους άλλους...

      Διαγραφή
    2. Δεν το ξέρεις ρε φασίστα ότι η Αριστερά είναι αλάθητη;

      Διαγραφή
    3. προφανώς ο "σταλινοφασιστάκος γιατρός" είναι γνήσιο τέκνο που ανατράφη απο γονέα που έζησε ζωή χαρισάμενη και επι χούντας και επι μεταπολιτευτικού φασισμού...γιατρουδάκο στην ψυχιατρική πιθανολογώ ότι γνωρίζεις ...υπάρχει και μία σοβαρή ψυχιατρική ασθένεια που πάσχεις κι εσύ και η "αριστερά των αμερικανικών λόμπι και άλλων αντεθνικών στοών"...ο ταξικός διπολισμός όπως και η εθνική σας σχιζοφρένεια σταλινοφασιστών και ελαφροδεξιών φιλελεύθερων ερωμένων τους...είστε ένα μάτσο ανθέλληνες και σύντομα θα βγεί η ΜΑΥΡΗ λίστα ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΩΝ στην φόρα..πολύ σύντομα όταν η χρυσή αυγή θα κυβερνήσει..

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.