Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμΕΑ

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, του Ειδικού Νηπιαγωγείου Φλώρινας και του Δημοτικού Σχολείου Άνω Καλλινίκης για την Παγκόσμια Ημέρα των ΑμΕΑ, παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Δημήτριος Ηλιάδης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ισόγειο του κτηρίου της Π.Ε. Φλώρινας με στόχο να αναδειχτούν όλα όσα μας ενώνουν, αλλά κυρίως το δικαίωμα στη διαφορετικότητα.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Ηλιάδης τόνισε πως η ημέρα αυτή αποτελεί αφορμή για προβληματισμό και πως ο σεβασμός στη διαφορετικότητα είναι υπόθεση όλων μας. Υπογράμμισε δε πως ο αγώνας των ΑμΕΑ για μια ζωή με ίσες ευκαιρίες και αξιοπρέπεια θα πρέπει να μας παραδειγματίσει, ενώ σημείωσε πως η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται στο πλευρό αυτών των ατόμων, στηρίζοντας κάθε προσπάθεια τους.

2 σχόλια:

  1. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΗΣ...ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ....ΞΕΡΕΤΕ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ ΑΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Κυριος Ηλιαδης παντα ηταν και εμπρακτως ειναι διπλα στα αμεα αλλα και τις οικογενειες τους...δημαρχο δεν εχει αυτη η πολη ειναι η ερωτηση μου?τι εχει κανει ο δημαρχος για αυτα τα παιδια και τις αναγκες τους?
    απο τι αλλο υλικο μπορει να εινα φτιαγμενο ενα ανθρωπινο ον αν αυτο δεν αποτελειται απο ψυχη και αγαπη...
    για πιο λογο αναλαμβανει τοσο εγωιστικα καποιος να παρει τις τυχες των συμπολιτων του στα χερια του οταν δεν ενδιαφερετε για την πιο ευαισθητη κοινωνικη ομαδα του τοπου του?τα παιδια με αναπηρια
    ρητορικα τα ερωτηματα...δυστηχως θα μεινουν αναπαντητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.