Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας

Αναφέρεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση έχει ως εξής:

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, σε όλο το Εθνικό & Επαρχιακό οδικό δίκτυο.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, σε όλο το Εθνικό & Επαρχιακό οδικό δίκτυο ΕΚΤΟΣ από την Εγνατία οδό όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, σε όλο το Εθνικό & Επαρχιακό οδικό δίκτυο, καθώς και στον κάθετο άξονα της Εναντίας Οδού, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από το 25ο χλμ. έως το 60ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου).

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, σε όλο το Εθνικό & Επαρχιακό οδικό δίκτυο ΕΚΤΟΣ από την Εγνατία οδό και των κάθετων αξόνων αυτής, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

1 σχόλιο:

  1. λιγο αλατι λιγο αλατι στην ΕΛΛΑΔΑ ζουμε ας ριξουν μονο για φιεστες μην ειναι οι αρχοντες του τοπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.