Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Παγετός με -16!

Συνθήκες παγετού επικρατούν σήμερα το πρωί στη Φλώρινα, καθώς το θερμόμετρο έχει κάνει «βουτιά» στους -16 βαθμούς Κελσίου!
Οι μετακινήσεις, ιδιαίτερα στα ορεινά, απαιτούν μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς, ενώ και οι πεζοί θα πρέπει να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.
Υπενθυμίζεται πως λόγω του παγετού, κλειστά είναι σήμερα τα σχολεία στους δήμους Φλώρινας και Αμυνταίου, ενώ μία ώρα αργότερα ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τα σχολεία του δήμου Πρεσπών.

13 σχόλια:

  1. τι θα γίνει με τα σχολεία αύριο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυριο 9.30 η ωρα θα ανοιξουν !!!! τρελοι ειναι !!! χθες και προχθες που εκανε 0 -1 και -2 τα κλεισανε και τωρα με -16 δεν τα κλεινουν

      Διαγραφή
  2. -16 ή και -200 να κανει, δυστυχως ξερατε τι ψηφιζατε. ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!! φατε την για αλλα μια χρονια και μην κλαιγεστε. ολοι ''μεσα'' τρεχετε σαν τισ κοτες.
    και 0.50€ να ειχε το θερμανσης παλι εκει θα τρεχατε.
    αγαπητοι συντοπιτες με τα μυαλα που κουβαλατε μην περιμενετε και πολλα!! οτι φυτεψατε αυτο θεριζετε!!

    και ξερω,θα βγει ο κοσμος να πει,τι να κανει το καλο παιδι ο Σταθης? οι αλλοι τι εκαναν τοσα χρονια?
    σωστα! αλλα οπως αυτος ετσι και οι αλλοι με την ψηφο μας εβγαιναν. ετσι δεν ειναι?

    εχουμε αποδειξει πολλες φορες οτι ειμαστε κοτες και μολις ερθουν τα δυσκολα και παμε να φωναξουμε για τα δικαια αιτηματα μας, τοτε ως δια μαγειας...ενα τ/φ για καφε με τον βουλευτη...μια βολτα στα καφενεια στα χωρια...ενα ταξιμο θεσης και τοτε ΟΛΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ!!

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ??: οσο πιο πολυ γ@μ@ς τον Φλωρινιωτη τοσο πιο πολυ του αρεσει. και πανω απο ολα δεν βγαζει αχνα!!!
    βρηκαν και κανουν αγαπητοι συντοπιτες...βρηκαν.

    Υ.Γ δεν ανηκω σε κανεναν πολιτικο χωρο.οποτε εχω καθε δικαιωμα γνωμης και σχολιων. ειτε θετικα ειναι αυτα ειτε αρνητικα.

    ονειρα γλυκα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13 Δεκεμβρίου 2012 12:43 μ.μ.
      ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...Ο ΣΤΑΘΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΛΛΑΡΙΣΤΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΝΑ ΟΥΜΕ....ΠΡΟΗΓΟΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ...ΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ Γ@Μ@Ν ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΑ @@@@@@ΙΑ

      Διαγραφή
  3. ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ .ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ.ΑΥΡΙΟ ΑΚΟΜΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΓΕΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καθυστέρηση μία ώρα αύριο στα σχολεία της Φλώρινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ανοίξουν κανονικά δεν γίνεται για 3 μήνες με -10 να είναι συνέχεια κλειστά. Και οι καθηγητές Που κουράζονται τόσο να κάθονται σπίτι και να πληρώνοντα ι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. file tou 11:29 ayrio eipan na ksekinisoun ta sxoleia tou dimou flwrinas stis 9:30 logw tou pagetou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού το βράδυ η θερμοκρασία θα είναι παρόμοια και θα συνεχίσει αύριο το πρωί μέχρι τις 12:30-13:00 γιατί τα σχολεία θα ανοίξουν 9:30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. υπαρχει αποφαση για τα σχολεια της Φλωρινας για αυριο Παρασκευη 14/12/12 ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,ΒΙΑΣΤΙΚΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σε ποιά ΤΖΑΚΙΑ ζεσταίνοντε εκείνα τα μπόιζ στο "κίνημα παγωμένων φλωροινύστας" που ρίχαν παγάκια στο...Σύνταγμα? Παγάκια με πόδια και χέρια γίναμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.