Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Η Φλώρινα διαμαρτύρεται και απαιτεί…

Εικόνα από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Μαρτίου
Με κύριο αίτημα την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και τα εν γένει προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά τη χειμερινή περίοδο, οι κάτοικοι της Φλώρινας θα διαμαρτυρηθούν για άλλη μια φορά.
Σήμερα, στις 11 το πρωί, στην κεντρική πλατεία, θα πραγματοποιηθεί η πανφλωρινιώτικη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στο πλαίσιο της οποίας αναμένεται να είναι κλειστά τα εμπορικά καταστήματα, οι φούρνοι, τα πρατήρια υγρών καυσίμων, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, ενώ κατάληψη θα πραγματοποιηθεί και στο τελωνείο Νίκης.
Παράλληλα, αύριο Τετάρτη 31 Οκτωβρίου φορείς και κάτοικοι θα μεταβούν στην Αθήνα, προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, αλλά και να διαμαρτυρηθούν μπροστά από το κτίριο της Βουλής (τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από τη Φλώρινα στη 1 τα ξημερώματα).
Αμέσως μετά και σε μία σε μία συμβολική κίνηση θα πετάξουν κομμάτια πάγου έξω από το Κοινοβούλιο. Κατά την κινητοποίηση εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων της περιοχής θα αναρτήσουν πανό έξω από τη Βουλή, ενώ μέλη της επιτροπής αγώνα που έχει συσταθεί θα επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων.

3 σχόλια:

  1. Η Φλώρινα ψήφισε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Γιατί διαμαρτύρεται τώρα;;;;; Πρέπει να βάλει πλάτη να σωθεί η χώρα. Και να μείνουμε στο €. Κανονικά θα έπρεπε να ζητήσει αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο! Τι κι αν πεθάνουν μερικοί. Το € να σωθεί!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,Ε ΡΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NA MATHETE KAPOTE POY BAZETE THN YPOGRAFIS SAS KAI SAS TO LEH ENAS POY EXEI TRELA ME THN FLORINA ROTISTE TOYS FLAMPOYRIOTES GIA MENA.
    MANOLIS APO ATHINA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.